:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 357
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ЕТИЧЕН КОДЕКС

Зоопарк се отказва от слонове, хващали артрит

Детройтската зоологическа градина престава да отглежда и показва слонове, защото затворените животни развиват артрит и различни други болести, причинени от стреса, съобщи Ройтерс. Двата слона - Уинки и Уанда, които живеят в местния зоопарк, непрекъснато имали проблеми с краката заради студа и нервите.

Когато са на свобода, животните се движат много. Те живеят на големи групи, сприятеляват се и скърбят за мъртвите си близки. Слоновете са много интелигентни и общителни, казва директорът на зоологическата градина. Когато са затворени обаче, те започват да страдат от здравословни проблеми и да се държат невротично и дори агресивно.

През лятото Уинки и Уанда ще бъдат изпратени в резерват на топло, където ще могат да се движат на воля заедно с другите слонове.

Детройтският зоопарк е една от най-големите в САЩ. В студения град - символ на щатското автомобилостроене, обаче топлолюбивите животни се чувстват много зле, признал директорът пред Ройтерс.
1
560
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
22 Май 2004 16:20
>>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Слоновете спокойно могат да бъдат заместени от американки доброволки или срещъу храна, като им се раздадат противогази и уши.
Някои от тези слонове може да изглеждат неприлично дебели затова може да се въведе критерий - ако на паланцата американката е по-тежка от слона, да не се приема на работа.
.
слънчо
>>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД