:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 341
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Левицата ще поиска нова процедура за приватизацията на "Булгартабак"

Жива верига на работници и служители от хасковската цигарена фабрика блокира вчера достъпа до административната сграда на дружеството. Протестиращите настояват до 15 ноември да бъдат платени 5-месечните заплати и осигуровки с нотариална гаранция. Работниците са против ликвидацията, но са за приватизация на "Хасково БТ". Депутатката от левицата Емилия Масларова заяви в Стара Загора, че правителството създава преференциални условия за две чужди фирми за приватизация на дружества от холдинга. Днес вицепремиерът Лидия Шулева трябва да представи пред депутатите хода на сделката за дружествата от холдинга и да изложи стратегията за манипулационните фабрики.

Днес протести ще има пред сградата на Народното събрание.

Във "Видин БТ" започна изплащане на заплатите на съкратени работници. Дължимите заплати и обезщетенията са 151 429 лева. "Видин БТ" е обявено на 28 октомври в ликвидация. До осем месеца ликвидаторът Радослав Дончев трябва да завърши процедурата. Основен акционер е холдингът - с 98,80% от капитала. Към 31 декември 2003 г. "Видин БТ" отчете загуба за 1,389 млн. лв.
1
370
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
1
 Видими 
02 Ноември 2004 00:36
ЛЕВИТЕ-РЕЗБИ с типичната си Лешоядна ненаситна хишност, искат да опоскат и това печелившо предприятие.Яавно не могат да се спрат алчните Социялисто-комунисти, ще им трябва "малко" помощ.Краино време е, да ви сберем синца заедно с синовете и внуците, и да ви устроим един пищен "банкет"с коктеили молитов бе ИЗВЕРГИ! .редактирано от -"dosie"
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД