:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 277
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Марек" отказва местене на мача с ЦСКА

Мачът "Марек" - ЦСКА е на път да остане за неделя от 14,30 ч. въпреки желанието на "червените" да гостуват в Дупница ден по-рано. Лидерът в "А" група изпрати официално писмо до БФС за пренасрочване на двубоя от 12-ия кръг, за да има повече време за подготовка за 1/8-финала за купата на България на 10 ноември. Треньорът на "Марек" Велислав Вуцов обаче категорично отказа пренасрочване. "Абсолютно невъзможно е това да стане, защото съм пуснал футболистите си в двудневна почивка. Изготвил съм програма за подготовка и няма да я променям. Освен това билетите вече са напечатани и на тях фигурира датата 7 ноември", заяви той. От "Марек" вече са пратили и официално в БФС отказа си. Днес се очаква решение.

Победата над "Литекс" вдигна самочувствието в ЦСКА. Собственикът на ЦСКА Васил Божков поздрави тима в съблекалнята след мача. Играчите пък демонстрираха добро настроение. "През второто полувреме ЦСКА показа истинското си лице. Ако играем така, няма да загубим точка до края на сезона", заяви Стойко Сакалиев.
421
477
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
421
 Видими 
01 Ноември 2004 21:29
ДОЛУ СВИНКИТЕ
01 Ноември 2004 21:48
"Истинското лице". В статията се споменава нещо за истинското лице на Цецка. Аз го видях по време на мача с ЛЕВСКИ - един отбор, играещ грозен, отблъскващ футбол, отбор, изпълнен с груби и непохватни защитници и страхливи спортисти. Иначе са симпатяги от Цецка - като ги слуша човек, ще си помисли, че играят в Примера
*

Като стана въпрос за лицето на Цецка. Не е ли нещо такова

Редактирано от - ATLETICO DE MADRID на 01/11/2004 г/ 21:49:43

01 Ноември 2004 22:05
Атлетико
01 Ноември 2004 22:21
Кухорогите обсъждат ЦСКА.
01 Ноември 2004 22:40
Става ми мъчно като ги чета! Те, милите, не заслужават чак такава зла участ. Някой се изгаврил с тях. Да се помолим кротко за тяхното спасение.


01 Ноември 2004 22:48
А сега да се спрем на тяхната неземна аналитична мисъл с множество цитати от вчерашния ден. Видно е, че мисленето за тях си е чиста проба наказание.
Мачът между ЦСКА и Литекс за мнозинството от тях бе уговорен. Мач, след който в Литекс настъпиха катаклизми, довели до треньорска смяна и изгонването на Йовов. Ръководството на ловчанлии взе кардиналните решения именно след мача с ЦСКА.

фен: Още по-весело беше на Парк де Прас. Горките Литекс взеха, че вкараха гол, съвсем случайно естествено, и дори не посмяха да се зарадват като хората. Как уплашено гледаха само.
Затуй второто полувреме внимаваха да не минават центъра щото туку-виж пак можеше да стане някой бъзик. Какви положения изпуснаха цска в началото на второто, не е истина. Добре че Чарас най-накрая вкара та двата отбора се поуспокоиха и защитниците на Литекс престанаха да се правят толкова открито на клоуни.


chof: А че порното беше пълно, това друг въпрос.


Светльо: Някой моля да ми обясни защо литекс не играха първите 25 минути в двете полувремена? а по некадърни отбори не бях гедал


Archi: още онзи ден описах как ЦСКА ще бие, ако не вярваш върни се назад и виж
01 Ноември 2004 22:52
И сега специЯлно внимание на мненията на Беден.


Беден: Хе хе хе ivio гледал приятелската среща в неделя.
То тва си беше ясно даже и Тройчо няма да го изгонят от Латекса.
Имитация на мъжка игра


А в този мач който така шумно го рекламирате , единственото което ми хареса бяха опитите да се обстрелва вратата от далеч. Наистина е ефектно.
Но неможете въобще да ме убедите , че това не е мач с предизвестен край
Само ако уволнят Стойчо Тройчев , и публично го натирят от Ловеч , ще си променя мнението. А той беше толкоз спокоен на пресконференцията, почти щаслив
А той издънка след издънка. И пак повтарям , ТОЙ бе толкова спокоен.
Има нещо гнило в Ловеч.
Там играха два отбора освободени от напрежението и се опитваха да правят шоу. Ммм-да защо ли


Защо ли се мъчат така тези момчета
01 Ноември 2004 22:53
Луке, защо ги съжаляваш, кой каквото сам си направи, никой друг не може да му го направи, те сами си избират съдбата....

Редактирано от - GLOW на 01/11/2004 г/ 22:58:27

01 Ноември 2004 22:59
Luke, щото дрънчи на кухо между рогата, затова.
01 Ноември 2004 23:31
Здравейте, форумци! За мене тези маневри около местене на мача са с цел отвличане на вниманието. Уж Марек се дърпат, въртят номера, за да може в суматохата на ЦСКА по-дискретно да се уреди поредната победка. Приказките, че Вили Вуцов като лецкар ще накара подопечните му да се хвърлят да ги оставят за другите наивници. Стиви О. си върши добре работата. Целта е преди пролетният мач с Левски авансът на панчеревци да е повече от 3 точки. Но и Наско не е вчерашен. Разбира се, всичко това все повече и повече ще отблъсква истинските ценители на играта които и без това редуцират с непрестанни темпове и пълна сила. И все пак и днес ще кажа същото. Левски е шампион този сезон. 2 години суша, стигат! Титлата е наша! За армейците, те си имат стъпка-5-6-7г. или ще са на чучура през 2010г. СЕГА, след избухване на демокрацията, ние си вземаме това за което не ни допускаха преди. Тогава ни беше отредена-първоначално, една от поддържащите роли, после, след 1969г., главнатата такава. От 1990г. насам палачинката се обърна и в момента армейците са със статут на един от няколкото водещи отбора. Кой е номер едно, направете справка с броя на титлите в този период. Как и защо, това е дълга история и всеки има своите обяснения. Приятен ден на всички!
01 Ноември 2004 23:47
- След победата на ЦСКА над Литекс в неделя Стефан Орманджиев каза, че армейците не бива да губят точки до мача с Левски напролет. Какъв е коментарът ви?
- Ами с това съдийство и аз не виждам как ЦСКА ще загубят мач.
- Какво имате предвид?
- Просто съдиите са в помощ на ЦСКА. Реферът на мача с Литекс (б.а. - Цветан Георгиев) им направи класически чадър, те биха с негова помощ. Не даде червен картон на Янчев за балтия, при втория гол на ЦСКА пък имаше класическо убийство в наказателното срещу играч на Литекс. Съдията подмина и двете нарушения. Как тогава ще загубят точки до дербито с нас?



А BBBC* за РАЕВА. КУРВА ГНУСНА.


* - big black beveren cock
01 Ноември 2004 23:48
Кара,


добре.
02 Ноември 2004 00:33
01.11.2004 - http://www.cska.bg отново е най-предпочитан спортен сайт от публиката!


(снимка: натиснете тук)



В Деня на народните будителите - 1 ноември, на тържество по награждаване на номинираните сайтове в националната класация "БГ Сайт 2004", cska.bg получи поредното си отличие: наградата на публиката за най-добър сайт в категория СПОРТ.


На шумен купон в София Ленд, след едномесечно гласуване по интернет и чрез жури, бяха номинирани най-силните конкуренти в различни категории за две отличия: сайт на годината - избран от журито и сайт на годината - излъчен с он-лайн гласуването на публиката.


В категория СПОРТ, сред 4 други номинирани интернет адреса, cska.bg спечели първа награда на публиката за най-добър "БГ Сайт 2004". За втора година вие, многобройните ни приятели, ни подарявате най-ценното: своята признателност за труда на нашия екип.


С трета поредна номинация и вече две спечелени отличия, за трета година ние с вас, най-предата публика на света, доказваме колко силни сме, когато сме заедно!
Благодарим ви за високата оценка!!!


cska.bg



02 Ноември 2004 00:43
грух грух ....
02 Ноември 2004 01:52
Светли, ма ти си можел да пишеш браво Около всеки мач на лидера, ще има коментари на вещи разбирачи, като гореизокалите се си лаят, а шампионата си върви и в един хубав майски ден ще празнуваме 30 титла.

САМО ЦСКА!!!
02 Ноември 2004 05:23
Май че в този мач ще има сблъсък на интереси. Знае се за отношението на Вили Вуцов към "армейците", знае се и на какво е способен когато иска да мотивира футболистите си за даден мач, знае се и потенцяла на отбора на Марек(според мене с този отбор те спокойно могат да се намесят в борбата за зона УЕФА), единственото нещо което може да помогне на ЦСКА е Стефан Милушев. Не само като верен авер на Черепа, но и като че ли доста неточен във финансовите си взаимоотношения с футболистите. Моята прогноза е победа за Mарек ако Милушев не реши нещо друго. Едно е сигурно обаче- отново ще има изпълнения от страна на Кинг-Конг.
02 Ноември 2004 07:56
Местене на мача - дрън дрън.
Вили си е смехурник и нашите му пускат фитили за да му гледат сеира...
.
Ама както и да е - това слабо ме интересува днес!
Щото днес батко ви списваш тук с ник Динко има юбилей - 30 кръгло(Феро - мисли му!!! )
Така че мятайте с на масата и кой каквото му се иска - аз черпя!!!
02 Ноември 2004 08:05
дорбо утро!!виждам че рогатат пасмина не спи още от неделя от яд , все под наще теми пишат..и оня олигофрен карата дето се прави на интелигентен да ходиш дa се шибаш говедо !!разберете бе болкуци, титлата е наша !! КОПЕЛЕТА СИНИ ТИТЛАТА Е В ЧЕРВЕНО!!мъчно мие че сте толкова прости и сдухани ама тва е характерно за вас , гледайте си обора и не мучета за хората!!!
02 Ноември 2004 08:21
яяяяяя колко много синини по сините глави, ДА те като черезвичайни представители на човешкия род имат някои особеностти, като "фрактура на мозъка" например
02 Ноември 2004 08:21
Динко честито. Да си жив и здрав. Саму хубави работи да ти се случват.
02 Ноември 2004 08:22
Добро утро
Локо Пд нали им легна вече, само и само да не се хвърлят на ЦСКА
-
гледам по горе Люк ме е цитирал, но не е прочел какво съм казал
в петък обясних, че ако мача се играе, ЦСКА ще победи
Феро е слаб треньор, но тРой е невероятно слаб и некадърен, всеки път бърка състава, а после прави тотално грешни смени
02 Ноември 2004 08:23
ДИНКО
да си жив и здрав най-вече,
и да повториш 30-та
02 Ноември 2004 08:28
ЧРД Динко


жив и здрав да си
02 Ноември 2004 08:53
Dinko,
честито бе, жив и здрав да си, и много щастлив!!!
30!!!
02 Ноември 2004 08:54
аха сааамооо самооооо цска , само цска само цска , самоо цска само цска само цска саамо цска само цска само цска само цска
02 Ноември 2004 08:59
Динко,
Жив и здрав
02 Ноември 2004 09:02
Дине,

Хайде за много години, титли, реки от алкохол... и още каквото дойде
02 Ноември 2004 09:03
Динко, жив и здрав - само ЦСКА и БАРСА
02 Ноември 2004 09:05
Пу за мен 30-тото мнение.


Ч Р Д, Дине!!! Жив и здрав и годините ти никога да не надвишават титлите на ЦСКА!
02 Ноември 2004 09:09
Наско Сираков: Съдиите са в помощ на ЦСКА

01 ноември 2004, понеделник, 23:30
Източник: Топспорт


Аз вчера какво ви говорих за сините комплекси? А?
Да го н*****м на спътничката в живота му.
02 Ноември 2004 09:23
а ЧРД и от мен
здрав, корав и прав
и един виртуален подарък от мене


(снимка: натиснете тук)
02 Ноември 2004 09:29
Динко, жив и здрав да си и на 3х30 пак да черпиш!
02 Ноември 2004 09:30
Бат Жоро, надничал ли си в програмата за следващия кръг?

Странна работа, пише името на нашите хора - Л-С, както си трябва...
ама с кого играят?
02 Ноември 2004 09:31
Динко,


Честит Рожден Ден! Жив и здрав бъди! Поне няма да се бъркаш - като те питат на колко си годинки, сещаш се колко титли има любимия отбор и гордо отговаряш тази година 30, догодина 31.....

САМО ЦСКА!!!
02 Ноември 2004 09:31
и ти ли, Дине, и ти ли рожденико
жив и здрав да си, много късмет и балансите ти винаги да излизат така, както ти искаш
02 Ноември 2004 09:34
Динко, ЧРД и от мен!


И все пак и днес ще кажа същото. Левски е шампион този сезон. 2 години суша, стигат! Титлата е наша!



Иска им се на синеблузите фенове, много им се иска нещо. Ама забравят за план 2007. Защо е 2007, а не план 2005, а?


А за мача в град Задница - досега винаги ЦСКА печели безпроблемно тези гостувания. През този сезон там има някои синеблузи фенове и бивши ритнитопковци. Затова победата е двойно по-необходима.
02 Ноември 2004 09:38
Динко Ч Р Д и от мен. Живп и здрав и каквото пожелаеш да ти се случи

Говеждия плач започна. Сега наред е мача с Марек. До сега гледах един мач на Марек с ВИС-2 и ми направи впечатление, че победата срещу отбора от Пловдив беше повече от случайна. Един удар, още един пропуск пред вратата и с това се изчерпва целия актив на отбора в нападение. Мача завърши с победа на Марек заради неумението на ВИС-2 да бележат голове.
Ако ЦСКА си играе играта не виждам как футболисти от класата на Легендарния, Драгич и др. могат да се противопоставят на нападението отбелязало до момента 39 гола.
02 Ноември 2004 09:39
Динко,

Честит Рожден Ден! Жив и здрав бъди!
......................................... ...................
Пък като специален подарък напролет цска ще ти поднесът класирането си за турнира на УЕФА.
02 Ноември 2004 09:39
А сега привет на целата спортна рота!
Пичовете да не се мусят, ама са разкрити и в един съседен форум. Ето доказателството:
Когато един човек е от детинство възпитаван да се държи като цар, той се държи като такъв, дори да няма аспирации да царува.
Когато някой е възпитаван от детинство да се държи като говедо, той цял живот си остава говедо.

Кво да праиш - съдба. Ах, колко лошо е да си... такъв

ПС. Цитатът е от ника Салман Рушди, на когото дължа извинение, че го пускам тук без съгласието му.
02 Ноември 2004 09:42
Vox Dei,
Напълно си прав. 1 дребна грешка само си допуснал. БФС се пише така БФС, а не БФС. Супер демагогия е да разменяш цветовете като всички знаем кои са мнозинствотото там. Просто е тъпо да го пишеш това. Никой тук не е дебил, че да ти се хване на плоския номер (изключвам саксъна и викинга разбира се)
За мача в дупница не мога да разбера ква е тая измислена тема.Много важно че цска исклаи мача да е в неделя а марек държали на събота. И кво от това.
Иначе очаквам изключителен двубой с марек, ако мача не е уговорен разбира се. Моля се да има феърплей. Какво повече може да искаме от 1 истински мач между най-добрия отбор и най-добрия треньор в БГ. Пък да бие който заслужава. Разбира се искам победа на цска, но само ако е заслужена с игра.
Най-добрите играчи в БГ ние си ги имаме.(това го признават и от лагера на левски) Остава само и играта ни да се получи. Ако не можем да бием коравия отбор на марек на терена по-добре да не ги бием а ръководството да си прави изводите. Аман от уредени мачове.
02 Ноември 2004 09:45
Ювентус диша праха на армейците
Торинци са №1 в Европа с 20 отбелязани гола и допуснати два. Те обаче не могат да се мерят с българския тим по броя на спечелените точки от началото на сезона, посочва изданието, собственост на Силвио Берлускони. Армейците имат 2, 818 спечелени точки на мач, а италианците - 2, 777. Далеч назад са Барселона (2, 555), Челси и Арсенал (по 2, 363).



да ме прощава Ултра-та, но Юве винаги са ни дишали прахтът
отсега нататък вместо "голям праз" ще викам "голям прах"
освен това Депортиво Алавес има отбелязани 20 гола ... (но допуснати 13 )
02 Ноември 2004 09:46
Нацко:
на нас съдиите не ни помагат.


има ли нужда от коментар?
02 Ноември 2004 09:47
.
02 Ноември 2004 09:47
Що се отнася до въпроса за деня на мача, тук не виждам въобще място за какъвто и да е спор. След като по програма е в неделя значи трябва да се играе в неделя, въпреки, че и самия отбор от Гъзица има сметка мача да е в събота тъй като и те имат мач за Купата в сряда. Но щом не искат , няма проблеми. Мача е в неделя.
02 Ноември 2004 09:47

wow! 30! ЧРД, Динко!


02 Ноември 2004 09:49
Ами онова лайно черапът след като раздава щедро откраднатите от Българската държава 600 милиона евро, свините няма как да загубят. Viking battle твоят женски полов орган е толкава голям, че ти се явяваш един рудиментарен придатък към него!
Янчев свинята - на майка му в устата!
02 Ноември 2004 09:49
По оригинален начин бе разнообразен тренировъчният процес на футболистите на Левски вчера. По-голямата част от тренировката на сините се проведе на тъмно. Причината бе проблем с електрозахранването на помощното игрище до стадион "Георги Аспарухов".

къде е Арсо да потвърди
предполагам, че на гереня е било "тъмно като в гъз"
.
дали ще проработи оня номер с пръчки, праханки и т.н.
02 Ноември 2004 09:49
Rage,
Ювентус - викаш, ни диша ли прахта, значи ни лижат подметките
02 Ноември 2004 09:51
Поредното порно с участието на цска ни чака. Този път с участието на малките свинки. Организацията на Черепа работи.
Гледам някои са учудени - Трою го изгонили?!?!
Ами че какво странно има тук? Кой отбор с претенции за класиране над 10 място в родната А група би търпял това селско клоунче с акъл на дрогиран скинар, развяващ парцала с петолъчката в сектор Г?!?! Гришата явно няма амбиции в шампионата този сезон, вероятно идва ред на Славия да играе в евротурнирите. Евентуално само купата на България ще е целта на Литекс този сезон. Затова Гришата спокойно си позволи да назначи клоуна-манекен и въпреки това, цяло чудо е, че го изтърпя толкова време. Все пак Литекс има амбиции за нещо повече от заната на изпадащите и смяната на "треньора" си беше ВЕЧЕ наложителна.
Пък и едва ли има някой в Ловеч, който да съжалява за изгонването на Трою. Напротив, мисля си че хората са много щасливи.
02 Ноември 2004 09:51
Момчета,
благодаря за пожеланията.
Да не се стеснявате ей - сипваите си и се черпете докато ме няма (отивам за кафе )
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД