:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 353
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Изписват Джако подозрително бързо от болницата

Снимка: Интернет.
Обвиненият в блудство с малолетен Майкъл Джексън се качил в черен джип и напуснал клиника "Мариан" след само ден и половина престой там. Говорителката му Раймон Бейн оправда това внезапно изписване с предпочитанието на поппевеца да продължи лечението си от грип в домашни условия.

Малко преди това обаче говорителката на семейство Джексън - Анжел Ховански, заяви, че състоянието на звездата налагало още няколко дена престой в болница.

Според някои скептици ситуацията е изненадваща за всички и намирисва повече на бягство. Няколко минути след като Джако отпътувал с джипа, лекарят Тод Бейли потвърдил стабилността на пациента си, но предупредил, че заради "упоритите симптоми" звездата трябвало да пази още известно време леглото вкъщи.

Докато бил в клиниката, Джако зарадвал тълпата фенове под прозореца с кратката си поява зад стъклото. "Два пъти направи знак на победа с ръка, преди да се скрие" - ликувала пред журналистите подскачаща от радост фенка на име Сузи Мумфилд. Очевидци твърдят, че 46-годишният Майкъл "развеселявал" почитателите си и с плюшени мечета.
515
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД