:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

понеделник

Драма

Войната на Вариън

Берлин, 1938г. Преследванията на евреи от нацистите са в разгара. Американският журналист Вариън Фрай е потресен от видяното в столицата на Райха. С помощта на съпругата на американския президент той започва акция по спасяването на еврейски интелектуалци от нацистите. Заедно с помощниците си Фрай спасява повече от 2000 художници, писатели и учени.

КАНАЛ 1, 0.10



Мелодрама



Любовта не винаги е сляпа

Богаташът Даниел Зингер страда от иронията на съдбата винаги да попада на жени, които желаят единствено парите му. Запознавайки се с младата дизайнерка Надин, той решава да скрие от нея истината и се представя за обикновен преводач. Но дизайнерската фирма, в която Надин кандидатства, не я взима на работа и тя попада като рецепционистка във фирмата на Даниел. Така двамата са впримчени в капана на лъжата, от който може да ги освободи единствено любовта.

Би Ти Ви, 13.30





Драма



Страстта на Ейн Ранд

Историята започва през 1982 г., когато Барбара Брандън и Леонард Пейкоф отиват да почетат паметта на писателката Ейн Ранд. Следва ретроспекция, която ни връща през 1949г., за да проследи живота на известната, но и противоречива личност на Ейн Ранд. Тогава младата Барбара и нейния състудент Натанил посещават писателката в дома й. Младежите прекарват вечерта в разгорещен дебат върху книгата й Първоизточника". Пленени от нейната сила и самоувереност, те стават ревностни почитатели на Ранд...

ДИЕМА +, 22.20



Екшън



Операция Аврора

Търговският лайнер, управляван от капитан Джак Мърфи, по време на един от полетите си губи мощност и пада в морето. Това е втората катастрофа на американски лайнер при подобни обстоятелства за два дни. В същия ден боен самолет "Аврора" изчезва над централна Азия. Американците получават видеокасета от д-р Александър Заборшин, учен разработващ космически оръжия. Тя иска американските служби за сигурност да поемат вината за мистериозната смърт на баща й преди три години. В противен случай тя ще взривява по един самолет на Щатите на всеки четири часа.

АЛЕКСАНДРА, 21.00



Драма



Същността на огъня

Филмът е адаптация по пиесата на Джон Робин Бетц. След смъртта на съпругата си, Айзък Гилхарт не може да възвърне равновесието си. Бизнесът на семейството е пред провал. Управлението на книгоиздателската фирма е поето от сина Арон. В последвалата криза са въвлечени дъщерята Сара и другият син Мартин. Тежкото решение, което трябва да вземат, подлага на изпитание синовни и бащини чувства. Оцелял от Холокоста, но ненадмогнал семейните проблеми, старият Айзък бавно губи разсъдъка си.

ДЕН, 21.40
843
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД