:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 615
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Звездни вещания

Астрологът Пламен Румпалов: СДС ще загуби сега изборите, но се връща на власт след 2 г.

Президент отново ще е Петър Стоянов, Симеон II няма да се върне, твърди габровецът
На 21 януари 2001 г. завършва китайската година на Металния Дракон, а от следващия ден започва годината на Металната Змия. Габровският астролог Пламен Румпалов, математик по образование, който вече 10 години издава книги с пълен хороскоп по дни за всяка зодия, твърди, че според източната астрология 2001 ще е година на мислителите и философите. Тя ще е подходяща за творческа работа, съграждане и нови открития. Тъкмо през нея в световен аспект може да се потърси мирно разрешаване на важни и глобални въпроси - това е моментът да се поставят обществени и социални въпроси над личните. Но дали ще стане така? Астрологът не е напълно убеден. Защото звездите вещаят нелеки проблеми, локални конфликти, много политически скандали - както в България, така и по света.

Според неговите изчисления по звездите СДС ще загуби следващите парламентарни избори, а



на власт ще дойде коалиционно правителство



Ала новият кабинет, прогнозира Румпалов, ще се задържи на власт само 2 години. В новата изпълнителна власт ще влязат БСП, бивши членове на Евролевицата, земеделци и независими. Няколко ключови министерски поста ще се заемат от ДПС. "Това правителство ще падне, защото всеки ще дърпа чергата към себе си", чете по звездите габровският астролог.

Кой ще бъде новият министър-председател? Румпалов се застрахова, че не може да посочи точно, но според него той ще е най-вероятно независим, от социалдемократическите среди.

На властовия небосклон ще изгреят и доста нови политически звезди. Не съвсем непознати, но неучаствали досега в управлението. Кръстьо Петков например ще влезе в кабинета, твърди астрологът. Трудно му е обаче да посочи мястото на соцлидера Георги Първанов в бъдещата власт. Можел със сигурност да каже само ако му направи отделен хороскоп.

Звездите вещаят загуба на СДС на изборите, но ако все пак сините спечелят властта, това ще се дължи на нечестни похвати и външна намеса, казва Румпалов. Ако СДС победи на предстоящите парламентарни избори, той ще се задържи на власт пак 2 години, вещае астрологът. Според звездите СДС ще бъда втората сила в парламента.



Иван Костов ще е депутат



"Не съм политик, нямам политически пристрастия, но за България не е добър нито едни от тези два варианта", твърди Румпалов.

Той е категоричен, че неговите политически астропрогнози нямат нищо общо с политологическите, които също вещаят коалиционен кабинет. Габровският математик припомня, че завършил хороскопа си за 2001 г. още през март 2000 г. и го предал за печат в издателство "Бард". Още тогава той е написал, че от ръководството на СДС ще трябва отпаднат Бакърджиев, Бисеров, Светлана Дянкова, Йордан Соколов и Екатерина Михайлова, за да може синята партия да си върне доверието на своите избиратели.

Габровският звездоброец е предвидил още през март, че скандалите, рокадите и компроматите в СДС ще продължат. Според него поканата за асоцииране в ЕС щеше да се случи независимо кой е на власт - не била специален успех на СДС.

Синята партия не иска да управлява повече сама, защото не може да намери изход от положението. Управляващите хитро ще се опитат да дадат властта на други, разчита звездните знаци Румпалов. СДС ще се върне след 2-3 години, за да вкара България в ЕС. Завръщането им ще бъде много стабилно -



сините ще се циментират в управлението за цели 20 години,



твърди астрологът. Ще имат финансовата и политическата подкрепа на ЕС.

Според астролога Народен съюз пак ще са в губеща позиция, под опеката на СДС. Ще успеят да осигурят място в парламента за двама-трима свои лидери.

Въпреки че БСП ще победи на изборите, тя също е в губеща позиция - защото ще трябва да понесе ударите на проблемите, завещани от други, твърди габровецът. Столетницата все още се раздирала от противоречия и затова нямало да се стигне до истинско ляво обединение.

Петър Стоянов ще остане президент. Няма никаква вероятност Симеон II да се кандидатира. Царят милее за България, но няма намерение да се връща като политик, смята Румпалов.

Според него през 2001 г. ще има много компромати. Щяло да се чуе



за сексуалните преживявания на важен политически мъж



А също и да се намерят дребни, изкупителни жертви на грандиозни скандали и афери. Една банка ще бъде на крачка от фалит.

Другите мрачни предсказания на звездоброеца от Габрово са, че безработицата ще расте. Цените също ще растат, а покупателните възможности ще намаляват. Това пък ще доведе до ескалация на напрежението. Няма да бъдат привлечени нови капитали от чужбина.

Възможни са отново свлачища, наводнения, срутвания и жертви. Очакват се няколко земетресения - едното ще е през лятото, ще има и разрушения. Пак ще ни споходят болести и епидемии.



Най-голям ще е проблемът с безводието



Не само в България, в целия свят през следващите 10 г. се очаква рязко намаляване на водата. През пролетта на 2001 г. ще паднат много дъждове, но следващите години ще са безводни. През 2007 г. ще се чувстваме като в пустиня, водата ще изчезне, прогнозира Румпалов.

За сметка на изчезващата вода през следващите 10 години ще бъдат открити нови залежи на нефт, злато и скъпоценни камъни.

Тежка за света ще е Годината на Змията, предупреждава родният астролог. Тя ще доведе държавници до самоубийствено положение или ще ги вкара в затвора. Ще бъдем свидетели на много кръвопролития, беди и нещастия. Масово ще измират хора в бедните страни. Епидемия ще обхване някои държави в Африка и Южна Америка. В Близкия изток нещата ще се усложняват. Предвиждат се смърт и насилие, както и вероятна намеса и разрастване на конфликта в околни страни. В Израел ще загинат невинни туристи, някои от тях българи.

Очертава се смяна на властта в Либия. Ирак може би ще предприеме нови военни действия или поне ще бъде в дъното на организирани скандали не само в региона, но и по целия свят. Много смърт ще има в Алжир, Либия, Египет, Судан, Етиопия. Нигерия, ЮАР. Има вероятност от кръвопролития, предизвикани от бедните и гладните.



Огромен скандал ще обвърже България



с групировки в някоя от тези страни.

Бразилия и Аржентина също ще са често в световните новини. Терористични групировки ще организират саботажи и опити за убийства. Вероятни са избори или смяна на правителствата. Астрологът предрича предизвикана смърт на обичан и уважаван човек в оня регион. В Куба демократични сили ще се опитат да променят системата. Твърде вероятни са сериозна болест или смърт на Фидел Кастро.

За Германия българският звездоброец предсказва неочаквано отслабване на позициите на социалдемократите - те щели да паднат от власт. Очаквали се компромати, рокади и недоволства. Природата също щяла да е безмилостна към германците.

В Испания и Франция ще се появят вредители, които ще унищожат голяма част от реколтата. И в тези страни се очакват компромати, политически скандали, дори смъртен случай. Макар да се приеме за нещастен, той ще е планиран от отговорни личности.

Европейският съюз ще продължи да се утвърждава и налага, макар че ще се направят вътрешни опити за дестабилизация и конфронтация от Португалия, Дания, Холандия, отчасти и Великобритания. Твърде вероятни са сериозни промени в структурата или управата на ЕС. Там ще се създадат нови звена, ще има нови ръководни лица. Паричната единица на съюза ще се стабилизира.



В Югославия няма да е спокойно



Нещата там само са отложени поради новата ситуация, но не са окончателно решени. Макар че се предвижда грандиозен международен съдебен процес, Милошевич ще остане ненаказан, твърди Румпалов. Слобо дори отново ще заеме отговорен политически пост в СРЮ - в следващите няколко години. Много световни пари ще се изсипят в Югославия, тъй че тя до 2 г. ще ни изпревари значително във финансово и социално отношение.

Според астролога Македония ще продължава да ни смята за врагове и ще ни злепостави пред света. България ще бъде намесена в скандал, за който дълго ще се говори в чужбина. Ще има атентат срещу важен македонски лидер, но вероятно ще е неуспешен.

Сериозни проблеми ще има гръцкото правителство. Огромен пожар ще унищожи там реколтата и имуществото на много гърци. Хубавото за нас е, че ще бъде направен опит чрез спогодба или друг начин



да се легализира работата на българи в Гърция



В Турция проблеми ще създават терористични групировки и движения. Безработицата ще расте, инфлацията - също, проблеми ще има и с банковите институции. Очакват се сътресения в тамошния парламент. Възможна е и смяна на властта в Анкара, но ще стане това, което е удобно на САЩ.

В САЩ Румпалов очаква спадане на позициите на долара спрямо европейската валута заради инфлация и безработица. Нови природни катаклизми и болести ще очертаят не особено добра година за американците.



Затопляне на отношенията с Русия



поради идването на левите на власт у нас и подем в търговията предвижда астрологът. Той вещае бляскаво политическо бъдеще на Путин и засилване на ролята му в Европа. Успоредно с това обаче мафията в Русия ще е пак в разцвета си и да диктува положението. Очаква се и голяма катастрофа с много жертви.

Румпалов прогнозира, че ще бъде изобретен нов вид дрога, а също и ще се експериментира с нов вид оръжие на психотропна основа. Вероятен е и контакт с НЛО, който ще бъде показан по електронните медии.

"В края на краищата ще бъде интересно да се живее през Годината на Змията. Макар и тежка, тя не е фатална за човешкия род. Ако трябва да се плашим от нещо, то е от самите себе си", уточнява Румпалов.



каре ---------------------------

Догодина, до амина

2002-а - изплуват мутрите



Румпалов вече пише хороскопа за 2002 г. и предрича, че тогава в България ще се развихрят много политически скандали, ще има икономическо разместване и ще избуят отново позабравените групировки. Престъпността ще се увеличи, а напрежението ще се усили. Вероятно заради всичко това през 2003 г. щяло да падне следващото правителство.
3914
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД