:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 431
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Петимата уволнени митничари поеха нови отговорни постове

Петимата шефове на районните митнически дирекции, които бяха уволнени в понеделник, от вчера са назначени за експерти в Агенция "Митници". От ведомството на Захари Захариев уточниха, че договорите им са временни - за 3 месеца.

Доскорошните началници в Бургас, Русе и Варна - Иван Цанев, Лъчезар Апостолов, Румен Кирчев, стават главни експерти в дирекция "Европейска интеграция и международно сътрудничество". Те ще бъдат лицата на България в преговорите за членството ви в ЕС. Там има специална глава за митниците.

Най-висок пост получава ексшефката на пловдивската дирекция Павлина Папазова - правят я административен секретар в централното митническо управление.

Бившият бос на софийската митница Петко Петков е назначен за експерт в дирекция "Последващ контрол и автоматизация". Постът е ключов -

той ще следи правилно ли става обмитяването и ще трябва да довърши прословутата компютърна система, която се очаква да намали контрабандата и корупцията.

От РМД-София си тръгвал и заместникът на Петков - Красимир Николов, който щял да оглави дирекция "Митнически и валутни нарушения".



Коментар

Властта, която от 4 години се гъбарка с поданиците си, през последната една подхвана и ЕС. Де що има заподозрян в корупция, тя го праща да присъединява родината към Европа.

Тъй стори с Ал Божков, тъй с Марин Маринов, тъй прави сега и с махнатите митнически началници. Ами че то кой по-добре от тях познава корупцията, заради която разните евроструктури все ни критикуват?

Е, бургаският бос Иван Цанев например фигурира в 2 следствени дела - за спиртната афера и за аферата "Бартекс". Ама ако ЕС много се възмути, ще го махнем. И него, и другите потенциални обвиняеми. Вече имаме опит с Ал Бож и М.М.

И Европа има опит с нас - ясно й е, че СДС избира интеграторите с интимна мисъл: Те що нещо вкараха в партийната каса, та вкарването на България в ЕС ли ще им се опъне?
1187
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД