:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Командира призна движението на Лучников

Шефът на парламента Йордан Соколов поздрави от името на синия лидер Иван Костов новото движение в СДС "Път за България" на събранието му в НДК тази събота. Така бе сложен край на тихия конфликт между НИС на СДС и формацията на Светослав Лучников и Васил Станилов. "В началото се усъмниха, че това е нещо паралелно", обясни Станилов. Движението обеща да работи за убедителна победа на сините на предстоящите парламентарни избори.

"Трябва да втълпим на избирателите кое е най-правилното решение", обясни Станилов пред събранието. "Благодарим ви и ви пожелаваме успех. Страната ни има нужда от вас. Решава се съдбата на България", отвърна му Соколов.

Пред активистите на "Път за България" шефът на Народното събрание Йордан Соколов обеща, че след по-малко от година страната ни ще влезе в НАТО.

По-късно, в предаване на телевизия "Агарта", депутатът Васил Станилов призова синия електорат да бойкотира "жълтите вестници", които атакуват правителството. Депутатът, който е и главен редактор на в. "Анти", заподозря стачкуващите журналисти в БНР, че имат политически интереси. "На 9 септември партизаните превзеха първо радиото и пощите. Сега партизаните и техните наследници са още в радиото", обясни народният представител. Според него основната вина на стачкуващите била в това, че всяка сутрин заливали слушателите с негативните новини на вестниците. "Защо в прегледа на печата по БНР липсва "Анти", риторично попита депутатът. В гигантския сценарий за дискредитирането на управляващите се вписвала и стачката на ВМЗ в Сопот, рече Станилов.
1072
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД