:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Великденци си направиха собствен сайт

Участниците в "Българският Великден" си направиха алтернативен уебсайт, различен от този, който е в страницата на правителството.

На адрес http://www. belloweb.com/velikden могат да се прочетат всички писма на великденци до българските институции, статиите, посветени на поставените от тях проблеми в българската преса, отговорите на държавниците. Има и препратка към правителствения сайт, където се води дебатът за приватизацията. Мотото на страницата е "Когато Великден удари, как ехото кънти".

Мнозина от участниците в миналогодишната проява са обидени, че не е поискано мнението им за подготовката на второто издание на инициативата. Изразено бе и недоволство, че изключително заетите български спецове от всички краища на света ще бъдат разхождани из страната. "Вместо да участваме в конструктивни дискусии с хората, които вземат решения, ще се разхождаме из страната за целите на предизборната компания", негодуват участници в инициативата.
442
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД