:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 303
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Медиите на о.Аруба: Убитият дължал пари на наркокартел

Колумбийци поръчали разстрела на Пантев

Наши спецполицаи отдавна дебнели българина за трафик на кокаин
Поръчков убиец на колумбийски наркокартел е застрелял в петък Пантю Тотев Пантев - Поли. Това е основната версия, съобщена от медиите на остров Аруба. Те се позовават на местната полиция.

38-годишният Пантев пристига на Аруба часове, преди да бъде убит.

Официално бил регистриран в хотел с българка, която представил за своя съпруга. След като се регистрирали около 16 часа, двамата се отправили към асансьора. В момента, в който вратите на асансьора се отворили, отвътре се чули няколко изстрела. Убиецът не е заплашил жената и останалите свидетели на убийството. В суматохата той е успял да се измъкне. Престъплението е записано от камерите на хотела.

Убиецът очевидно е знаел, че българинът ще пристигне в Аруба точно в този ден и ще се регистрира в хотел "Сонеста", коментират в местния "Трейдуиндс Таймс". Според изданието покушението е организирано от подземния свят и е свързано с колумбийската мафия.

Въпреки блокадата на острова, убиецът не бе открит.

Това е второто убийство с такъв почерк на Аруба за последните няколко месеца. Колумбийската мафия обикновено разчиствала сметките си на острова в Карибско море.

Поради крайно либералния си режим Аруба е основен център за пране на пари и трафик на кокаин към Европа, сочи доклад на ЦРУ.

Българските спецслужби отдавна се съмняват, че групировката на Поли и хора на ВИС-2 контролират трафик на кокаин от Южна Америка за Западна Европа и Русия. Досега обаче не са намерили неоспорими доказателства.



Кой беше Поли Пантев - в рубрика "България"
10633
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД