:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 344
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ферари" се договаря с "Манчестър Юн"

Сделка за взаимно сътрудничество обмислят тимът от Формула 1 "Ферари" и английският шампион "Манчестър Юнайтед", съобщи в. "Нюз ъф дъ уърлд". Двете ръководства вече са започнали преговори и са почти пред подписване на мултимилионна сделка за сътрудничество. Договорът би осигурил едновременното участие в реклами на звездата на "скудерията" Михаел Шумахер и героя на "червените дяволи" Дейвид Бекъм. Английският тим носи на фланелките си реклама на телекомунационната компания "Водафон", която наскоро обяви, че ще спонсорира и "Ферари" в следващите 3 г. за 110 млн. лири. "Манчестър Юн" вече има сключени подобни договори с бейзболния отбор "Ню Йорк Янкис".

В същото време мениджърът на "Арсенал" Арсен Венгер е пред подписване на нов контрокт с лондонския клуб, според който ще прибира по 4 млн. лири на година.

Английският национал Дарън Андертън пък ще напусне "Тотнъм" в края на месеца. Оферти за халфа веднага направиха "Челси", "Мидълзбро" и "Астън Вила". В "Тотнъм" може да дойде за 2, 25 млн. лири Густаво Пойет ("Челси").
358
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД