:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 171
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Лош уикенд за всички

Събота бе лош ден за българската "Demokratsia". Тя бе принудена да обнародва кошмарна вест: "Хора на Живков и Жан ще ни водят към ЕС"!

Сред "Хората на Живков" на първо място е посочена новоназначената главна преговаряща с ЕС Меглена Кунева, задето без капка свян сама си е избрала отвратителната участ да е снаха на бившия секретар на ЦК на БКП Пръмов. Е, то и величайши сини вождове като Костов и Соколов не се свенят от брачното си щастие с бивши партийни секретарки, но за зла чест и другите външни зам.министри като за преговори с Кремъл подбирани: един - дете на активен борец срещу "монархофашизма" (кавичките са на опозициоза), друга - лична преводачка на Тато, а трета вече пълна престъпничка - завеждала протокола на Виденов!! Ами като не можа единствено правилната партия да прокара едно по-кръвожадничко законче за лустрацията - да се сърди на себе си.

Неделя пък бе лош ден за всички неизлизащи вестници. Те пропуснаха умилителните снимки от Боровец, където ръка за ръка се разхождат Симеон II, княгиня Калина и годеникът й Китин Муньос Мореплавателя. И - главно - ще публикуват със закъснение трогателната реплика на премиера, която открихме в "24 часа": "Това е първата ми почивка от април". Грях ни на душата, дето все се съмнявахме в трудовата му дейност и главно в грядущите й резултати. Па и почивката му като почивка ли е? "Подготвям се за срещата с румънския премиер Адриан Настасе на усамотение", описал той съботното си външнополитическо натоварване.

Натоварена с едва ли не криптокомунистически конотации е цялата политика на външния Му министър, според заглавието пак в "Demokratsia": "САЩ ни искат помощ за Скопие, Паси отказва". Всъщност първият ни натовец си позволил леко да не се съгласи със спецпратеника Пардю. А че крайно време беше някой да докаже, че когато Вашингтон "пардне", София не всеки път се натакова в гащите, с извинение.
276
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД