:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 236
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Бившият вицепремиер отказа да даде оценка за Иван Костов

Бакърджиев иска СДС да направи кабинет в сянка

"От ръкопляскания стигнахме дотук", твърди лидерът на сините в София
"СДС трябва спешно да конструира кабинет в сянка", заяви вчера лидерът на столичната организация на синята партия Евгений Бакърджиев по bTV. "Сенчестият кабинет трябва да следи за работата на отделните министри и да бъде естествен коректив на управлението", смята той. Бакърджиев упрекна ръководството на СДС, че е закъсняло - трябвало да обяви правителството в сянка веднага след избирането на кабинета "Сакскобургготски".

Бакърджиев отказа да даде категорична оценка за бившия премиер и ексшеф на СДС Иван Костов, но вметна, че за работата на лидерите се съди по резултатите от изборите. "От ръкопляскания стигнахме до тук", рече Валяка.

Бившият вицепремиер очаква, че на 18 септември, когато се събира Националният съвет на СДС, ще се направи трезва оценка за провала на изборите. "В някои региони като Бургас и Пловдив-област загубата бе изключително тежка", подчерта той.

Бакърджиев подготвял нова статия, с която смята да се включи във вътрешнопартийната дискусия, която се води на страниците на "Демокрация". Тя трябва да излезе тази седмица и ще е за СДС и антикомунизма. Предната му статия - "За СДС и клиентелистите", беше свалена от страниците на вестника и той я публикува в "Новинар".
673
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД