:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Литекс" ще играе контрола със "Стяуа"

Снимка: Ройтерс
Контрола с румънския гранд "Стяуа" в петък ще играе "Литекс" в Ловеч, за да не изгуби добрата форма в паузата на първенството, стана ясно вчера. Отначало от "Стяуа" искали те да са домакини, но се отказали, тъй като Румъния играе световна квалификация с Грузия на клубния им стадион в събота. Ако "Стяуа" все пак откаже контролата, резервен вариант е друг тим от Букурещ - "Динамо".

Бразилският защитник Леонардо Енрике със сигурност ще подпише с "Литекс" и може да играе още при гостуването на "Беласица" другата сряда. Аржентинският нападател Маурицио Рисо и уругвайският бранител Матиас Гонзалес ще бъдат пробвани в срещата със "Стяуа", но е почти сигурно, че ще бъдат освободени. "След като сме във II кръг за купата на УЕФА в отбора започнаха да пристигат на проби играчи от все по-класни клубове", каза пък треньорът на ловчанлии Ферарио Спасов. В тима се очаква още 1 чужд нападател.

"Стана хубав мач, играхме с вдъхновение. Но има какво да изчистваме в защита", каза Спасов след победата с 5:3 над "Локо" (Сф).
426
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД