:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

ЦСКА пак пробва да вземе ганаец

Марчо Дафчев дебютира за "червените" довечера
ЦСКА ще започне през декември повторна офанзива за привличането на ганаеца Айзък Куоки, съобщи източник от Борисовата градина. Халфът бе пред преминаване при "червените" през лятото, но проблеми с "жълтата" му карта отложиха трансфера. До месец обаче всички нередности щели да бъдат изчистени и Куоки може да започне подготовка с отбора след Нова година. Тъмнокожият национал бил харесан от пом.-треньора на ЦСКА Красимир Безински, когато е работил в "Ал Наджма" (С. Арабия).

Привлеченият от "Локо" (Сф) Марчо Дафчев пък ще дебютира с "червената" фланелка довечера от 17 ч. срещу "Беласица". Заради контузията на Галин Иванов титуляр ще е и Светослав Георгиев. Всички в ЦСКА са се амбицирали да си върнат за равенството 0:0 в Петрич през август.

По всяка вероятност емисар на италианския "Пиаченца" ще гледа халфа Тодор Янчев. Трансферният пазар на Апенините се отваря по Коледа и продажбата на родения в Казанлък национал е възможна едва тогава.

Играчите на "Беласица" пък тренираха на Герена вчера и преспаха в х-л "Хемус". Под въпрос с контузии са бразилецът Вава и Александър Димитров, а Иван Стойчев е твърдо аут за срещата. 2 рейса с фенове потеглят днес от Петрич и ще викат за своите на ст. "Българска армия". Билетите за сектор "А" са 4 лв., за "В" - 3, а за "Б" и "Г" - по 2.
572
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД