:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НАТО започва предупредителни маневри в Косово

Стоянов свиква съвета за сигурност заради Сърбия

В Будапеща Костов обсъжда разделяне на Сърбия на 6 федерални части
Президентът Петър Стоянов свиква на 23 март, в четвъртък, заседание на Консултативния съвет за национална сигурност. Темата на заседанието е "Напрежението в СР Югославия - рискове и заплахи за България е региона", съобщиха от пресслужбата на Стоянов.

НАТО започва военни маневри "Динамичен отговор" в неделя в Косово. Те ще продължат 3 седмици. Пентагонът съобщи, че изпраща 1100 морски пехотинци. Целта е да се изпробва способността на НАТО да дебаркира и подсили намиращи се на място части, ако това се наложи.

"Нашите маневри трябва да послужат като безпогрешен сигнал към всички в района, че няма да толерираме каквото и да било насилие или етническа омраза", заяви говорителят на Пентагона Питър Кроули. Той отрече учението да е извънредно. Заедно с американците ще има военни и от Аржентина, Холандия, Полша и Румъния.

"Военните части ще потеглят от Македония и след това ще се разгърнат по цялата територия на Косово", каза Кроули. В Будапеща вчера започна срещата на 7-те страни, съседки на Югославия. 7-те премиери, между които и Иван Костов, са обсъдили вариант, при който Сърбия да бъде разделена на 6 федерални части.

Още - на 7-а стр.
742
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД