:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 345
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СМЕТКИ

Правителството взе мъдро решение да замрази цените на тока и парното за следващия отоплителен сезон, заяви финансовият министър Муравей Радев при завръщането си от годишната среща на Евробанката за възстановяване и развитие. Според Радев не бива населението да се товари заради увеличените 2-3 пъти енергоцени навън. Говорим за по-бавно намаляване на бюджетните субсидии, уточни Радев.

ДДС няма да се променя, но ще ускорим процедурата по връщане на данъчния кредит, обеща финансовият министър. Той каза още, че ще се подобри администрирането на всички налози. Муравей призова българите да си плащат редовно данъците, за да може да бъдат намалени ставките. Иначе едни плащат за сметка на нередовните.

До 1-2 месеца ще е ясно дали можем да отстраним най-съществената пречка по замяната на парижкия ни дълг с инвестиции, каза още финансовият министър. Още от миналата година преговаряме за замяна на този борч, който междувременно падна до 700 млн. долара. Новоизбраният шеф на ЕБВР Жан Льомиер е оглавявал Парижкия клуб и се надяваме да ни помогне в преговорите, каза още Радев.
372
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД