:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 300
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Наско Сираков и Николай Илиев преговарят за трима бразилци

Мениджър от Франция хареса Гонзо

Скандал между "Левски" и "Славия" за фалшиви билети
Сръбският мениджър Александър Кръстич, който бе на мача "Славия" - "Левски" (0:2) миналата събота, останал очарован от изявите на нападателя на "сините" Георги Иванов. "Бях дошъл да гледам предимно играта на Предраг Пажин, но най-много ми хареса таранът на "Левски". Той съвсем спокойно би могъл да играе в добър западен тим", заяви самият Кръстич. Той работи и живее във Франция и урежда трансфери на българи и сърби в местни отбори. Преди време първодивизионният "Ланс" прояви интерес към Гонзо и потърси връзка със "сините" отново чрез Кръстич.

Сърбинът е мениджър и на македонския нападател Георги Христов, който в момента се състезава в английския "Барнзли". Преди няколко седмици той дори разпространи новината, че "Левски" преговаря за закупуването на Христов. В момента обаче преговорите за идването на нападателя на "Герена" са в застой.

Същевременно изпълнителният директор на "Левски" Наско Сираков и селекционерът на отбора Николай Илиев продължават да оглеждат футболисти в Бразилия, които да дойдат на "Герена" от новия сезон. Те щели да поканят поне трима бразилци за проби в "Левски". Досега шефовете на "сините" са изгледали няколко мача от шампионата на щата Сао Паоло и са харесали няколко футболисти, предстои им разговор с ръководствата на отборите. Според източници от клуба Сираков е харесал няколко играчи от първия отбор на Краля Пеле - "Сантос". Сираков и Илиев се връщат в България в петък.

Скандал пък се развихри между ръководствата на "Левски" и "Славия". От "Герена" твърдят, че билетите, предоставени от "белите" на "сините" фенове, са фалшиви и очакват "Славия" да поеме всички отговорности пред данъчните. Според изпълнителния шеф на "Левски" Константин Баждеков от "Славия" трябва да върнат пари на "сините". От "Овча купел" пък са категорични, че левскарите трябва да доплатят, тъй като на стадиона в събота имало двойно повече "сини" от отпуснатите 5000 билета.

От днес на касите на ст. "Георги Аспарухов" в продажба се пускат и билетите за финала за Купата на България между "Левски" и "Нефтохимик". От Герена взеха 11 000 билета. Те ще се продават и във фенклуба на "сините", както и на клубните щандове в НДК. Ръководството на "Левски" организира безплатна екскурзия до Пловдив за двубоя в сряда.
349
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД