:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 322
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Хороскоп за седмицата 29 юли-4 август

Овен

Жизнерадостна седмица

Овните най-после ще навлязат в жизнерадостен период. Вероятно причината за това ще бъде повишение в службата, нова фаза в отношенията с любимия човек или нова интимна връзка. Типично за вас - напълно ще забравите притесненията си от миналата седмица и ще проявявате щедрост и великодушие. Ще се чувствате изпълнени с енергия и постоянно ще търсите с какво да се захванете. Най-добре е да започнете с битовите проблеми, които дълго отлагахте. Финансовото ви положение ще бъде леко разклатено, но към края на седмицата ще го стабилизирате, за да си позволите удоволствия.

Силен ден - 30 юли



Телец

Желание за изява

Ще кипите от желание за изява, което ще се подхранва от многото възможности, които ще имате. Внимавайте да не се захванете с много неща едновременно. Най-голямата грешка би била, ако точно сега разпилеете енергията си в различни посоки. Свършете няколко неща, но както трябва. Това може да ви доближи до отдавна желана цел. Пазете силите си, защото към края на седмицата се очертават дребни здравословни неразположения. Вероятно замисляте по-дълго пътуване, но трудно ще го осъществите. В интимен план не ви очакват изненади, но не е зле да си отваряте очите на четири.

Силен ден - 1 август.



Близнаци

Оправете личните си отношения

Предстои успешна седмица на родените под този зодиакален знак. Ще се наложи да вземате важни решения в службата вместо някой друг, но ще се справите. На 3 август тези, които работят с пари, имат възможност да направят добър удар. Не се колебайте да продължите настъпателно и на следващия ден. Успехът ще е с вас. В средата на седмицата ви предстои приятелско събиране. Опитайте се да не мислите за работа и се отдайте изцяло на купона. През уикенда най-доброто разтоварващо средство за вас ще е да помързелувате. През седмицата е наложително да пооправите личните си отношения, иначе рискувате да стигнете до раздяла.

Силен ден - 4 август



Рак

Овладейте енергията

Чувствате се заредени с енергия и тонусът ви е за завиждане. Приливът на сили обаче не е повод да се хвърлите изцяло в работа. В последните дни на седмицата имате добри условия да направите финансов удар. Разчитайте повече на интуицията си, с която ще ви е по-лесно да се ориентирате в променящите се ситуации. Избягвайте конфликтите или имуществените спорове с роднини. През идващата седмица отношенията ви с тях няма да бъдат особено добри и не е нужно да ги обтягате излишно.

Силен ден - 31 юли



Лъв

Удоволствие от успеха

Тежка, но успешна седмица се очертава пред вас. Вероятно с нови сили ще подновите стара битка, която за хората около вас изглежда загубена. Успешният финал е във ваши ръце. Към 1-2 август ще се чувствате толкова изморени, че няма да искате да чуете за работа. Напълно ще сте си заслужили почивката, така че спокойно можете да се отдадете на разтоварващи занимания. В интимен план ще бъдете поставени пред деликатна ситуация. Чувства към вас ще демонстрират няколко личности от противоположния пол, но вие вероятно ще изчаквате с избора си. Пазете се от смесване на лични и служебни отношения.

Силен ден - 29 юли



Дева

Стабилизирате се

През идващата седмица постепенно ще стабилизирате нещата около себе си. Ще изгладите вътрешните противоречия, най-вече със самите себе си, и ще постигнете необходимата хармония. Оттук нататък всичко ще ви изглежда лесно и постижимо. Е, не сте застраховани от дребни проблеми, но ще съумявате бързо да ги преодолявате. Периодът ще бъде особено успешен за финансистите и представителите на хуманитарните професии. На 31 юли ще получите положителен отговор на ваша покана за съвместна работа и това ще ви открие нови възможности за допълнителна печалба.

Силен ден - 2 август



Везни

Възнаграждение за усилията

Усилията, които полагахте напоследък, ще бъдат възнаградени през тази седмица. Окончателно ще разрешите трудностите около плановете си за професионална реализация. Наместването и на най-дребните детайли ще подобри значително настроението ви. Погрижете се да сложите в ред финансите си, защото другата седмица това ще стане много по-трудно. Пазете се от необмислено харчене. Не правете големи дългове, за да не се окажете с вързани ръце след това. Пазете се от физически натоварвания около 29-30. През уикенда не се захващайте и с допълнителна работа - нека другите да я свършат.

Силен ден - 4 август



Скорпион

Забавете темпото

През седмицата ще отстоявате здраво професионалните си успехи. Победите ви ще бъдат впечатляващи, но не и за хората, които ви познават. Забавете малко темпото и не искайте прекалено много както от съдбата, така и от хората около вас. Едва ли е необходимо да проявявате присъщите ви педантичност и максимализъм. Потърсете правилния начин, за да получите това, което желаете. Мисълта, че личният ви живот ще остане на заден план, не бива да ви безпокои. Началото на август за вас не е най-подходящото време да разплитате обърканите нишки

Силен ден - 1 август



Стрелец

Финансови придобивки

Ще се опитате да избягате от постоянните си ангажименти тази седмица и донякъде ще успеете. Проблеми могат да възникнат, ако желанието ви да кръшкате стане достояние на шефовете ви. Някой ще ви ядоса около понеделник, без дори да осъзнае това. Не се поддавайте на гнева си, защото той няма да е основателен. На мнозина стрелци предстои седмица, изпълнена с финансови придобивки. Между 2-и и 4-и занимаващите се с търговия ще имат възможност да се развихрят. Въздържайте се от нетърпението и успехът ви ще бъде сигурен. Неочаквани събития към края на седмицата ще ви принудят да водите няколко не особено приятни разговора.

Силен ден - 3 август



Козирог

Пропускате сделка

Очаква ви противоречива седмица. Работоспособността ви няма да е много добра и в резултат очакваните финансови постъпления няма да попълнят вашия джоб. Ще пропуснете сделка, която би ви донесла добри приходи. Тази ситуация би могла да ви изнерви повече от обичайното. Успокойте се - не всичко е загубено окончателно. Сексуалният ви живот ще бъде твърде нерегулиран. Приятна интимна вечер вероятно ще можете да изкарате на 4-и. Овладейте нервите си, защото има вероятност неудовлетворението да остане дълго време у партньора ви. Слънцето не е препоръчително за вас.

Силен ден - 2 август



Водолей

Шанс за печалба

Сега е моментът да осъществите желания пробив. Планетите са на ваша страна и ще насърчават всичките ви желания за промяна. Още в понеделник можете да получите предложение, което да засяга промяна на работата или финансовото ви положение. Не бързайте със сделките, а ги сключете в четвъртък или петък. Тогава шансът ви за печалба е по-голям. Ще успеете да надделеете над конкурентите си. Представителките на нежния пол трябва да се замислят за покупка на тоалети и промяна на външния вид, защото звездите ще подкрепят романтичните им увлечения.

Силен ден - 3 август



Риби

Ангажименти

Още от първия ден на деловата седмица ще се окажете затрупани с делови ангажименти. Това отначало ще ви подразни, но финикийските знаци, които ще получите за добре свършената работа, ще ви пратят на полюса на радостта. От друга страна, ви очакват срещи с интересни хора, които ще окажат влияние върху бъдещата ви работа. Покажете се в целия си блясък. Тези от вас, които се занимават с хуманитарни науки, ще бъдат във вихъра си. Мнозина от представителите на зодията ще бъдат измъчвани от ревност в личните си отношения. По-добре е да изясните обстоятелствата, вместо да изнервяте допълнително обстановката.

Силен ден - 31 юли
860
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД