:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 335
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Прелет над печата

Тука не е Рио...
С тихо благоговение "24 часа" подшушна на народа: "Днес Надежда Михайлова ще се събуди в Рио де Жанейро..."

Ами ха пак добрутро, Наде, от нас, дето не сме в жадувания Рио! Ние, дето се чудим как да се докопаме до кой да е бял населен пункт, дето всички носят бели панталони, се чудим още и на чудотворния ти дар все гениални да ги снасяш... Национална стратегия за трайно завръщане на българи, живеещи извън страната" измътило Надето! И преди да отпърха за онуй полукълбо, за да се настани (временно) в "Копакабана палас", свенливо я връчило на Костов. Той, разбира се, плеснал с ръце и я прегърнал. Стратегията.

Провеждането й обаче е възложено на Праматарски, спец по бедствията. Понеже след пожарите нови пустини разтварят гостоприемни обятия, що ли? Нещо таквоз каканиже Надкин заместник пред "24 часа" и "Стандарт": "Ще им дадем (на завръщащите се) жилища в обезлюдени райони. И облекчени заеми ще има! Става дума за гарантиране на едно човешко право - да се създадат условия да живеят, където искат!" И сакън, моли се на медиите Марин Райков - не правете аналогии със Странджа-Сакар! Късно е, чадо Марине, всеки вече ги е направил.

Според "Труд" Михайлова отказала да посети провинция Чако (тяхната Странджа-Сакар сигур), където имало 50 000 наши съотечественици. Тъй де, защо да се разкарва, като те сигурно вече си стягат багажа за към Родопите... Нека побързат, че може и да не се доредят - правителството вече изказа предпочитания към българите от Украйна и Молдова. Които отколе мечтаят да се осъществи човешкото им право да се забият по чукарите, облагодетелствани с българска зелена карта...

С българска зелена карта и зелени човечета няма да примамим трайно! Ще слезе човечето от чинията, ще погледне в тая, от която папкат широките народни маси, и ще процеди презрително през зелените си зъбки:

"Не, тука не е Рио де Жанейро!"
350
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД