:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 332
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Катуци включва Мето Деянов в групата за дербито

УЕФА иска 500 франка от "Конструкторул" за жалбата
Снимка: Ройтерс
Треньорът на ЦСКА Енрико Катуци ще включи в групата халфа Методи Деянов за днешното дерби с "Нефтохимик". Техничарят, който се излекува от контузия, ще започне мача като резерва. Деянов получи травмата по време на турнето във Франция и оттогава няма мачове.

Катуци ще проведе днес сутринта тренировка на базата в Панчарево и отборът заминава на летището, откъдето с чартърен полет пътува за Бургас. Веднага след двубоя футболистите се връщат в София. По този начин президентът Любослав Пенев иска да свали до минимум възможността от провокации от страна на Христо Порточанов.

В групата ще бъдат включени 22-ма футболисти, макар че за мача ще бъдат записани имената само на 18. Единствено Галин Иванов не може да играе заради контузия.

В същото време от УЕФА съобщиха, че молдовският "Конструкторул" трябва да плати 500 швейцарски франка за отхвърлената му жалба срещу ЦСКА. Таксата трябва да бъде преведена по банков път до 20 август. Тя се взема заради събирането на дисциплинарната комисия, която остави без последствия оплакването на "Конструкторул", че "червените" са пуснали в първата среща трима нередовни футболисти.
690
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД