:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 305
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
БЪРЗА ЗАКУСКА

Още едно парче американски пай

"Голямото пътуване" бе сравнен още от първите си зрители със скандално нашумелия през миналото лято "Американски пай". Приликите между двата филма са следните. И двата са нискобюджетни, без нито една звезда, със симпатични, неизвестни актьори в тийнейджърска възраст. И двата разказват колежански истории за загуба на девственост, мастурбация, любов, щуротии и изпити. Подобно на "Американски пай", и "Голямото пътуване" не блести изключителен сценарий, актьорска игра или друго кинематографично достойнство. И пак подобно на него е скандален, нецензурен и предназначен предимно за зрители в крехка възраст. Последна прилика между двата филма: Шон Уилям Скот играе и в двата. (Сигурно и тукашните тийнейджърки вече са го набелязали.)

Сега открийте разликите. "Голямото пътуване" е някак по-милостиво циничен от "Американски пай", което не значи с по-приличен речник или по-малко смешен. И по-често уцелва целта.

Историята: студент успява да повярва, че изневярата не се брои, когато гаджето ти е на територия с различен пощенски код. За беля обаче вместо традиционния запис с обяснения в любов, и изпраща касета с въпросната авантюра. Заедно с трима приятели той тръгва по следите на видеото през половин Америка, твърдо решен да спаси поне едната от двете връзки.

Без да е твърде смислен или твърде сензационен, "Голямото пътуване" успява да бъде по-добрата порция американски пай, която сервира Холивуд през последната година.
829
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД