:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Ремонт на кабинета искат коалиционните партньори

Народен съюз настоява Мозер да е вицепремиер

Никола Николов и Стефан Цанев спрягани за министри
За ремонт на кабинета след окончателното приемане на бюджет'2001 настояват все по-силно депутатите от ПГ на Народен съюз, споделиха възмутени сини депутати. В новата схема трябвало по-ясно да личи коалиционния характер на кабинета "Костов" и затова за вицепремиери ще бъдат предложени съпредседателите на Народен съюз Анастасия Мозер и Александър Праматарски. Мозер спокойно можела да бди над преговорите за присъединяване към Европа.

Освен Мозер, друг депутат земеделец или демократ нямало да се запътва към правителството, тъй като ПГ на Народен съюз остава с минимално допустимите 10 души.

От Народен съюз нямали нищо против в правителството да влязат и представители на други по-малки партьори на СДС. Адвокат Мария Серкеджиева, която сега се води зам.-министър от квотата на БЗНС, можело да поеме правосъдното министерство. Била сондирана и готовността на БСДС да предложат министър в ремонтирания кабинет на мястото на министъра на регионалното развитие и благоустройството Евгени Чачев. Възможно било бившият служебен вътрешен министър Чавдар Червенков отново да поеме МВР. Ако има ремонт, към правителството можело да се запъти и членът на НИС Никола Николов.

За министър даже се спрягало името на поета Стефан Цанев, който заяви в предаването "Парад" на ТВ "7 дни": "СДС са моите хора... Аз ще говоря само за недостатъците на това правителство и въпреки това ще призова народа отново да гласува за СДС".
822
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД