:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 363
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
РЕВИЗИЯ

Почна проверка на спортните имоти

Проверка на всички документи на "Национална спортна база" ЕАД започва новото ръководство на държавното дружество, което бе назначено вчера от председателя на ДАМС Весела Лечева.

Изпълнителният директор Данаил Димов вече е изискал от предшественика си Марио Примджанов цялата документация, за да провери законността на всяка сделка, осъществена с държавни спортни имоти. Вчера Димов завери и спесимена си за боравене с парите по сметките на дружеството, за да бъде пресечено евентуално изтичане на суми. Една от главните задачи пред изпълнителния шеф и новия Съвет на директорите на "Национална спортна база" (НСБ) ще бъде и изготвянето на т.нар. паспортизация на всички обекти и имоти.

Същевременно проверка в информационната система "Дакси" показа, че назначеният за председател на Съвета на директорите на НСБ Иван Карабатаков е свързан с бившата "Мултигруп". Юристът има обща фирма със сочената за наследник на убития Илия Павлов Бояна Попова. Те двамата притежават по 1/3 от акциите на "Меридиан Капитал", която се занимава с консултации по управление в стопанската дейност. Третият съдружник в нея е Милена Феррер, която заедно с Попова е имала общ бизнес и с покойния Илия Павлов.
1391
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД