:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 257
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Отправки за сряда

СЕРИАЛ

Децата на Арбат

Филмът е създаден по трилогията на Анатолий Рибаков "Децата на Арбат". Действието се развива през 1933 година в Москва, в един от вътрешните дворове на улица "Арбат", по която често минават правителствени коли на път за Кремъл и живеят предимно известни и уважавани учени, политици и партийни функционери. Група младежи си правят танцова вечеринка. Те са млади, пълни с надежди за утрешния ден и повечето от тях - с несломима вяра в политиката на партията. Но идват страшни години и първата жертва е един от тях.

Режисьор е Андрей Ешпай. В ролите са Чулпан Хаматова, Евгений Циганов, Евгения Симонова, Максим Суханов и др. Русия, 2004 г.

КАНАЛ 1, 20.45



ДРАМА

Северна звезда

Действието се развива в Наум, Аляска през 1899 г. Градчето е събрало златотърсачи от всички краища на света. Миньорската асоциация тук се командва от Макленън, който заграбва участъците на загинали. Оказва се обаче, че един от тях, наречен "Северна звезда", е жив и ще му създаде много неприятности.

Режисьор е Нилс Гауп. В ролите са Кристоф Ламбер, Джеймс Каан. САЩ, 1996 г.

КАНАЛ 1, 22.30



ТРИЛЪР

Нощ се спуска над Манхатън

Шон Кейси е по петите на известния Джордън Уошингтън - наркотрафикант, обвинен в убийството на две ченгета и раняването на трети - бащата на Шон. Разследването се превръща в публичен скандал и обвинението, повдигнато от адвоката на Уошингтън - Сам Вигода за корупция в полицията, поставя на изпитание Шон. Дали ще успее да защити справедливостта, кариерата си и семейството?

Участват Ричард Драйфус, Анди Гарсия и др. САЩ, 1996 г. Би Ти Ви, 20.00



КРИМИ КОМЕДИЯ

Идеалният резултат

Кайл иска да стане архитект, но оценките му са твърде ниски и не е възможно да бъде приет в желаното училище. Мати пък е съсипан, след като не се класира за колежа, в който учи приятелката му. Отличничката Ана непрестанно е притисната от родителите си да не допуска друга оценка освен отлична. Дезмънд е гений на баскетбола, който е убеден, че SAT теста е расистки. Към тези четирима симпатяги се присъединяват и смелата Франческа и самотният Рой. Заедно те решават да откраднат отговорите от SAT теста.

Режиьор е Брайън Робинс. В ролите са Ерика Кристенсен, Крис Евънс, Брайън Грийнбърг, Скарлет Йохансон и др. САЩ, 2004 г.

HBO, 20.00



ТРИЛЪР

Втори баща 3

Това е стандартен филм на ужасите с голяма доза черен хумор. Тя е самотна майка, влюбена в неподходящ мъж - вторият баща. Той бяга от приюта за душевно болни и си прави пластична операция на лицето. Но дори и лудницата не може да държи настрана душевно болния човек от неговата зловеща мисия! Страстта му към убийствата отново се заражда...

Режисьор е Гай Магар. В ролите са Робърт Уитман, Присила Бърнс, Сюзън Хъбли и др. САЩ, 1992 г.

ДИЕМА +, 22.30



КОМЕДИЯ

Шансът

Филмът ни въвлича в комичния и ексцентричен свят на подмолното холивудско общество, състоящо се от бивши величия и неуспели актьори. Двама млади актьори - Дърн Рийл и Патрик Сейнт Патрик обикалят Холивуд с надеждата, че талантът им ще бъде открит. Но когато поредният тъп, но преуспял кинорежисьор Дейвид Егоман категорично отказва да се възползва от уменията на актьорското дуо, Дърн и Патрис се решават на отчаяна постъпка - да го лишат от последната му творба...

Режисьор е Дан Бел. В ролите са Майкъл Ривкин, Дан Бел, Майкъл ДеЛуиз, Джъд Хоровиц и др.

ЕВРОКОМ, 11.00
1339
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД