:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 280
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: БГНЕС
Депутатите от "Атака" са леко объркани, след като вторият човек в парламентарната група - Павел Чернев, обвини Волен Сидеров в подбудителство към лъжесвидетелстване във връзка с инцидента на магистрала "Тракия" от 7 април. Групата е пред разпад, след като Чернев и Петър Берон обявиха, че не могат да съжителстват повече на едно място заедно със Сидеров. Още - в "България". Коментари - в "Наблюдател"
131
5110
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
131
 Видими 
17 Април 2006 23:16
Депутатите от "Атака" са леко (п)обърканиМарш всички под строй в клиниката на 4-ти километър
18 Април 2006 00:18
Активно мероприятие с непостигната цел.Де го чукаш , де се пука.ЧЕ ВОЛЕН МОЖЕ И ДА ИЗДИША ОБЯСНЕТЕ НА БАБА МИ КОЯТО ПРИЕМА САМО 1 ПРОГРАМА И СЕГА НАУЧИ ЗА НЕГО.НО ТЪЙ КАТО ПО ТАЗИ ПРОГРАМА СА Я ЛЪГОТИЛИ ОТ 17ГОД. ТЯ СМЯТА ЧЕ ЧОВЕКА Е ХАРЕН.ЩОМ ГО ПЛЮЯТ ТОЛКОВА, ЗНАЧИ Е ХАРЕН.А МВР ЮНАЧЕТАТА рпетков да си ги приюти отзаде.Боклук е и той с тях.А този МВР юнак от Люпилнята на полицаи в Пазарджик да се освести малко.Май-реши , че сме забравили сестричките.Ако беше работил толкова усърдно по техния случай-да ме простят роднините за това , че се унесох по официалната терминология-щеше да има резултат.То не че сега няма резултат-обикновенните деца кучета ги яли.А родителите да не са се раждали на територията на тристранната коалиция.Три пъти странна и три пъти засрана.ПОСЛЕ АТАКА ИМ Е КРИВА.
18 Април 2006 00:21
Ръководството на политическа партия Атака направи поредната голяма политическа грешка. За самите тях, като личности ( без да си правя труда да навлизам в подробности) няма как да не е фатална.
За съжаление на яростните противници на идеите на партия и коалиция Атака, те не само че няма да бъдат унищожени а ще се възродят с още по голяма сила и избистренност. Аз лично, нямах никакви намерения тази година да бъда политически активен, но сега ви гарантирам че ще осигуря поне един автобус от Варна за "тържественото" посрещане на Райс. И хич няма да ме интересува от кои точно партии ще са тези хора които искат да протестират.
Гафа е грандиозен, само че като си представя че миналата година започнахме от пълна нула, сега е безкрайно по-лесно. Идеите за национално-отговорна политика са ВЕЧЕ неотменимо изискване на българският избирател и ВСЕ още Атака е най-последователният им изразител. Що става дума за магистралните събития - там е работното място на най-отчаяните проститутки.
18 Април 2006 00:31
Нептун
18 Април 2006 00:35
Каквото и да си говорим кризата в Атака е налице. Провокацията, която им спретнаха от МВР мутража, успя само и най-вече благодарение на собствената им глупост, меко казано. Ако бяха казали истината в началото, сега с удоволствие щяхме да плюем правителствената мафия. Но когато фактите говорят...Не е трагедия това, че Чернев си отива - една комична фигура по-малко. Не е трагедия това, че Бончо си отива - дори това е хубава новина - една кука по-малко. Няма да бъде трагедия и, ако самият Волен се изпари в царството на забравата - една неуравновесена психически и политически фигура по-малко. Трагедия е обаче фактът, че една партия породила надежди у милиони лъгани през последните 60 години българи, е на път да се самоунищожи. За пореден път феноменът описан от Христо Ботев за това, кой ще води бащина дружина съсипа хубавото начинание още в зародиш. Но нека да не ни е чудно - самият Ботев е жертва на така добре описания от него феномен. А той все пак си остава неоспорим наш национален герой.
18 Април 2006 00:43
Чичо ДР - а защо не взе дистанция когато се създаваше АТАКА като мене ???
И защо сега ми баеш други работи дето не разбирам ??
Може и царски човек да съм но не предавам моето АЗ !

ПП- Същото се отнася за всичките атакисти които бяха малко или много привърженици на различни партии ?!? Или да им кажа ПРЕДАТЕЛИ на собственото си АЗ !!
18 Април 2006 00:50
Провокаторът Долен изпълни главната задача: да компрометира националистическата кауза като политическа конкретика. Ще мине доста време докато друга, вече истинска националистическа партия проникне в парламента.
18 Април 2006 00:56
Така е. Няма и съмнение, че след като се окака, идеите на партия и коалиция Атака ще се възродят с още по голяма "сила" и "избистренност". Има хора, които колкото повече джапат в лайната, толкова повече им харесва.....
18 Април 2006 01:07
Ем то май от вчера почваме да пишем епитафията на коалиционна-партия-Атака. Която за радост или не няма да е много дълга. Не устискаха и една година преди да се пръснат на съставни части. А тъкмо бяха реализирали пик сред обществените очаквания. Очаквания утопични, очаквания имагинерни, очаквания на отчаянието, затова и ирационални. И все пак очаквания на немалка част от българското общество. Отсега на гребена на вълната се качва окончателно ПлейБойко и той ще е новият спасител, докато и неговата магия не свърши. А тез симпатяги отиват на бунището на историята - там, където им е и мястото.
Поздрави


---

[...] работа необмислена или недомислена, зле започната, без ръковоство или нескопосано ръководена, която сякаш по съдържание свършва със скандал, за да служи само за грозна регистрация на печалните си герои.
18 Април 2006 01:29
"ТАКА КАЗА ЧЕРНЕВ!"- това си е само "така каза Чернев" ! НИЩО повече!
А Чернев- доказано е вече!- казва И така, И така!!! При това, как ли ще докаже, че Сидеров го е ПОДБУДИЛ/ако ?!/ да Лъжесвидетелства- в този случай това е трудно, дори и за адвокат?!
Освен това, Чернев казва и неща, които никой НЕ го пита, а и НЕ е длъжен да казва?! Например, че шофьорът на Сидеров-Л. Бакърджиев трябвало да бъде прикрит, защото "може да се разприказва, а той знаел неща, които не са за публично изнасяне" ! Това вече НЕ са думи на човек, който се е разкаял, че е дал лъжливи показания, а са думи на човек, който ЧЕРНИ самата Партия "Атака"!
Колкото до "разпадането" на "Атака"- слуховете са силно преувеличени!
И умишлено или НЕ, но "врачките" очевидно НЕ правят разлика между Партия "Атака", Парламентарна Група/ПГ/ "Атака" и предизборната Коалиция "Атака" ?!
Да, може да се разпадне ПГ "Атака"- ако я напуснат сегашни нейни членове и тя стане с ПО-малко от 10/десет/ депутати! Но това НЕ води автоматично и до "разпад" на ПАРТИЯТА "Атака" !!!
А пък Коалиция "Атака" е "САМОразподнала" се още от нощтта на Избори 2005 /25 юни/- тъй като тази коалиция НЕ е съдебно регистрирана, като такава, а е само ПРЕДИЗБОРНО регистрирана в ЦИК- за участие в Избори 2005!!! В. Сидеров и Партия "Атака" никога НЕ са били и НЕ са коалиционен партньор в Коалиция "Атака"- справка: Регистрацията на Коалиция "Атака" в ЦИК!!!
Аз НЕ виждам практическа възможност Партия "Атака" да се разпадне! Въпреки, че виждам, че ИМА СМУТ у редовите й членове и симпатизанти във връзка с Разкритията на П. Чернев!
По-нетърпеливите да чуят за "предизвестената Смърт" на Партия "Атака" НЕКА да ИЗЧАКАТ до 27 апил 2006 г. в София- денят на Митинга на Партия "Атака" срещу разполагането на САЩски военни бази и контингенти в България! Ако има митинг- значи, че ще я има и Партия "Атака" ! КАЗАХ!
.........................................
На всички членове и симпатизанти на Партия "Атака" - ЧЕСТИТ едногодишен юбилей /рожден ден / на Партия "Атака"- учреденса на 17 април 2005 г. ГОРЕ ГЛАВИТЕ!

18 Април 2006 01:36
Незнаещ, защо трябва да взимам дистанция? Всяко събитие си е за само за себе си. Но, аз имам силата да пиша и с/у тези за които съм гласувал, когато преценя, че са постъпили по недостоен начин. Не се обвързвам с никого.
18 Април 2006 01:47
Точно го каза Докторе.
Политиците ни ще станат такива само когато запомнят че "твърд" електорат не могат да имат. Всичко зависи от това дали спазват политическите програми заради които са избрани и ЛИЧНИТЕ им качества.
Все по-малко ще стават хората вярващи че, партията била права когато съгреши дори. Предатели може да има вътре в ръководствата на политическите ни парцали, но не може обикновенният избирател да бъде "предател" защото оттегля подкрепата си от партия или лидера и.
18 Април 2006 01:52
И точно Докторе бая го от Години че всеки има право да бъде НЕЗАВИСИМ
дори и член партия да е !
Ма доста хора не знаят какво е това НЕЗАВИСИМ ! Не съм виновен и за тебе също !
Разсъждавам също като тебе , но винаги си имам моята идея на преден план , и не се отказвам от нея лесно !

Но, аз имам силата да пиша и с/у тези за които съм гласувал, когато преценя, че са постъпили по недостоен начин.
18 Април 2006 01:55
Какъвто народа такива и депутатите!
Републикааааа, чиста и святаааа (обран бостан)
Затова умните българи са на друго мнение!
Но умните у нас са рядкост!
18 Април 2006 02:01
Аз също съм малко смутен от развитието по случая, но не толкова и само от поведението на АТАКистите и взаимиотношенията помежду им, колкото от акцентите на разследването и коментарите, които, според мене, навеждат на мисълта за активно мероприятие, било то с цел убийство, или само дискредитиране(което стане - все е кяр). Нормалното беше акцента на разследването да бъде върху произшествието (защо не и опит за покушение), довело до побоя, който може и да е напълно заслужен...
18 Април 2006 02:15
Т_Живков
поздрави със
добро утро пиянице добро утро луталице !
Това ти стига за да не обидя че ги поддържаше Атакистите . А сега си друг човек ??? АААААа Ще те боли глава ???
18 Април 2006 02:18
Докторе, много отдавна се каня да се обърна лично към тебе. Чета те откак съм и аз в тоя форум и обикновено с удоволствие, защото виждам един мислещ, разумен човек, обикновено с ясно изявена позиция. Напоследък те виждам доста често в друга светлина, която ме тревожи. Фашистките ти изявления засега отдавам на типичния интелигентски синдром "да се дистанцираш от управляващите" и "да търсиш нещо по–различно, най–добре обратно на тях".
Това всичко е много хубаво и ласкае себелюбието на всеки един от нас. Проблема е, че тая тема е доста по–дълбока и най–често в тия подмоли се давят точно хора, които си мислят че са наясно с нещата.
18 Април 2006 02:19
Няма да споря с тебе, номер ли беше цялата дивотия която се разигра напоследък с т.нар. "атентат", нито кой скрои целия номер? Дали бяха тарикатите от новото крило на МВР или са старите мръсници от старата ДС?
Очевидно имаме различни мнения по въпроса. Не това е обаче проблема!
Тая кретенска изява, която във всяка нормална държава би била почетена с вниманието единствено на прокуратурата, у нас бе използвана за вдигане на пушилка и развяване на байряци.
18 Април 2006 02:20
В момента слушам по "Скат" някаква неумела компилация от истини прочетени наопаки, полулъжи поднесени с апломб като света вода ненапита и чисти лъжи, дърти и опашати. Ако не бяха минали 16 години от началото на тъй наречената ни "демокрация" сигурно щях да псувам и да крещя като луд, или да стоя втрещен от толкова дивашки примитивен и нагъл популизъм!
Само че за добро или зло, вече сме 2006, а не 89–та. И съм убеден, че нормално мислещите хора у нас си дават сметка кой реално стои зад тая пасмина! И накъде влачат баламите с налудничавите си "идеи"?!
Опомни се Докторе! Мисля, че не може да си толкова заблуден! Особено след днешните самопризнания на мутро–тариката и очевадния кретенизъм на атакоидните внушения!
Бъди здрав и мисли повече!
18 Април 2006 02:21
Слушай Незнайко,
Такива като мен и Тодора не Поддържат а Създават атакисти. От това болят глави наистина. Особенно на триглавите направо им се рИве. За теб съм спокоен защото ти е частично, така да се каже.
18 Април 2006 02:58
Нептунич , Понякога създаваш и неща дето ще ти изядат главата но това не е моя работа ?!
18 Април 2006 04:12
Незнайко, я поясни по-точно, коя глава Нептунова ще бъде "изядена"?
А, иначе за Атака е както -
Двама души - чета - Войвода и Байрактар,
Трима души - чета с Предател.
18 Април 2006 04:14
Дали със Сидеров или без него, Атака явно си има своето място в политиката, след като толкова хора я приемат. ........ Аз не съм неин привърженик, но я одобрявам. ....
18 Април 2006 04:34
Научи се да четеш дърто магаре тогава ме питай ! *****

Редактирано от - bot на 18/04/2006 г/ 10:10:52

18 Април 2006 04:49
Ех, добре си живеете Вие там в Европата - Фиестите започват от понеделник вечер. Я, чакай у Франсето трябва да е 2-3 часа посред нощта. Какви ги "рупаш" покрай компютера, когато те чакат мацки?
18 Април 2006 04:51
nesnaecht , Атака на пичките ! За останалите по една таблетка и - в легълцата !
18 Април 2006 05:17
На лъжата краката са къси.Нештасници като удавници за сламка се ловат само и само да си запазат имунитета и постовете.Новата версия ште буде че стареца с обувката е ударил младежа да кара по бавно и внимателно.Да не си губат времето с тия малумници гражданите заштото не са никакви националисти а чисти евреиски комунисти.За сега Борисов е наи подходящ.
18 Април 2006 05:21
Как волно се диша и живее в Държавата на агента Сава, агента Бончо, агента Бор, агента Алберт, пожарникаря Бойко и мн. мн. други! Но АТАКА не е Волен, Болен, Долен или недоВолен. АТАКА сме всички ние! Дори и Капка, от каквото и да капе! Ще започне да ТЕЧЕ!
18 Април 2006 06:24
Навремето ви казах, че АТАКА е детонатора, който трябва да взриви статуквото. И освен това, че в науката и практиката досега не е известен детонатор с многократна употреба.
Фитилът е запален....Бомбата скоро ще гръмне!
18 Април 2006 06:51
Параграфче,
Завиждам ти на оптимизма!
18 Април 2006 07:13
Каквото и да се каже сега, най-важното е че АТАКА се осраха. И то така се осраха, че сега колкото и да се напъват няма да могат да прескочат голямото си л...о. На следващите избори едва ли ще вземат толкова проценти. Разбира се най-доволни са социдиотите, защото на предните избори АТАКАТА получи гласовете си именно от гласоподавателите на бсп.
18 Април 2006 07:17
Нептун, Доктора, поздравления!
Личностите идват и си отиват, идеите остават. Каквото не убие една кауза, я прави само по-силна (перефразирам един голям философ)
18 Април 2006 08:18
Има и друга хипотеза! Бакарджиев , като криминално проявен е бил "помолен" да поеме вината за случая евентуално срещу някакво обещетение или обещание.Така ще се покрие истинският извършител а той е както си мисля Чернев.Отново има неточности в обясненията му. Пътувал след колите в черно БМВ и нищо не видял, което нещо не се вързва.Имало е инцидент на магистралата и той минал покрай спрелите коли без да обърне внимание???Интересно а пък след това го заснимат на бензостанцията, но никой не ни казва часа, който е отбелязала камерата.Освен това потерпевшият категорично посочва Чернев за извършител а не шофьора. Издънката е изцяло на МВР, защото предварителната проверка извършена по случая е скапана отвсякъде.Резултатите от огледа , също нещо се прикриват.Ченгетата трябва да знаят, че обстоятелствено заключение не се прави от дадени показания а от факти, улики, доказателствен материал.
18 Април 2006 08:25
Нептун,
18 Април 2006 08:26
Очевидно АТАКА няма да ги бъде. Тръгнаха като аслани, връщат се като нас..ани След разразилите се събития на магистрала Тракия, разцеплението и обезличаването на АТАКА е въпрос на време. Берона просто ще бъде ликвидатора на партията.
Жалко все пак те единствени наричаха циганите с истинските им имена -цигани.
18 Април 2006 08:39
Нептуне, дип че си ми през асцедента, както би казала Кайлито, но си пуцай де...ВиждАли сме мноо кумонизъм.
18 Април 2006 08:41
...и да я нямя атака, не сме ли овце, ще ги атакуваме...
18 Април 2006 08:52
pasivЧЕ,
/:/ "Параграфче,
Завиждам ти на оптимизма! "
......................................... ......................................... .....................................
Вместо да /ми/ завиждаш- ОПТИМИСТизирай се!!!
Освен това, Песимизмът е БОЛЕСТтворен, а Оптимизмът-ЗДРАВЕтворен!
А, както казва Paragraph39: ПОВЕЧЕ ЗДРАВЕ Е ВИНАГИ ПО-ДОБРЕ! Сиреч
, повече Оптимизъм е винаги по-добре! КАЗАХ!
Бъди жив и здрав!
18 Април 2006 08:52
Както преди миналите избори десните "изведнъж" се "изпокараха", за да не допуснат голяма преднина на БСП, така и сега трябва да се направи място за новите играчи. Време е Бойко Борисов да дойде да живее "демокрацията" и свободните "избори"...
18 Април 2006 09:02
Що ли им трябваше да се бунтуват срещу американските бази?[/b]

Редактирано от - bot на 18/04/2006 г/ 10:11:42

18 Април 2006 09:04
Май скоро ще си припомним онзи лаф-"Кажи си приказката Бероне..."
18 Април 2006 09:06
ЗИТО,
На всичко отгоре, в интервю пред в. "Монитор"/ Натиснете тук/шофьорът на В. Сидеров-г-н Любомир Бакърджиев, КАТЕГОРИЧНО ОТРИЧА той да е чупил стъкло на МПС-то на Доков-син, категорично отрича и да е удрял Доков-син, и категорично отрича да е дупчил гумите на МПС-то на Доков- син!!!
А, нали, и П. Чернев СЕГА също отрича вече да е той самият извършител на тези "злодеяния" срещу Доков-син!
Е, к`ва става тя тогава?!?
Нещо повече: тази сутрин, в телефонно интервю в предаването на Г. Коритаров по bTV, същият този Л. Бакърджиев ДОПУСНА , че Доков-син може да се е самонаранил НЕволно при удара между двете МПС-та/ НЕ е НЕвъзможно?!/, а и стъклото на МПС-то също може да се е счупило от удара! Значи, при тази Бакърджиева версия, остава проблематично: кой и как е продупчил гумите на МПС-то на Доков-син?!

Редактирано от - paragraph39 на 18/04/2006 г/ 09:08:16

18 Април 2006 09:23
А къде ли е КОСТАДИНКА в тоз тежък за Атаката момент?!?!?!
18 Април 2006 09:27
А...така...
18 Април 2006 09:30
Нептун за идеите, зад които застанаха много хора и подкрепиха "Атака" си прав, но лицето Волен Сидеров ги провали. А тъй като аз знаех какво представлява очаквах това да се случи.
Следващият парламент, обаче ще има не само една патриотична група, като "Атака", със далече по-сериозни лидери.
Що се отнася до "подобаващо посрещането" на Конди си напълно прав. Полицията ще трябва да вземе бая сериозни мерки за да я спаси от "народната любов".
18 Април 2006 09:32
Язи съм за Волен...не требе да оставяме болните и немощните сами.
18 Април 2006 09:39
...Aтака били леко объркани!
Въпросът: "Защо леко?" щеще да е уместен, но факт е, че побъркан не се обърква лесно .
18 Април 2006 09:44
Вчера погледах Скат, която не гледам, но ми беше интересно да чуя оправданията на другата страна. Попаднах на едно предаване "Това не може да е истина", което се водеше от некакъв асматик. Невъобразими глупости и ужастии се лееха от устата на този полуидиот, който някак си с апломб поставяше акценти, примерно на това, как Георги Димитров бил дал най-вярното определение за демокрация, как демократичния централизъм било най-вярната формула и т.н. Спомена, че и кръв трябвало да се лее. Така били правели нашите деди, макар, че малко преди това разочаровано каза, че същите тия деди са се вдигнали само в един революционен окръг по време на Априлското въстание. Ужас! Не можах да повярвам, че в днешно време може да има такива хора. Уви, има ги! За това ги има и такива като атакисти и пр. заблудени люде живеещи в някакъв измислен свой свят, който незнайно защо искат да нататрузят и на нас. Всъщност знайно е .. за 45 години подобни люде заграбиха властта и се чувстваха безгранични власелини независимо от своя просташки манталитет .... СЕГА пак искат същото. НО както винаги съм казвал, важното е племето да е читаво и да разбере и избере посоката ... Въпросът на въпросите е .. дали е ...
18 Април 2006 10:02
леко? доста са объркани според мен и не от вчера
18 Април 2006 10:06
Параграфе! Имало е още един автомобил!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД