:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борисов и Овчаров вече извадиха тежката артилерия

Кметът се закани да използва всякакви средства в битката, министърът потърси помощ от БСП
След куртоазна размяна на писма, вчера столичният кмет Бойко Борисов и енергийният министър Румен Овчаров си размениха тежки обвинения. Борисов хвърли поредната бомба от ефира на Нова ТВ, като заяви, че уволненият шеф на "Топлофикация-София" Валентин Димитров има агентурно минало. Заради това е бил покровителстван от Румен Овчаров.

Запитан по-късно към кой отдел е работил Димитров, Борисов отговори: "Знам много неща, но прокуратурата ще стигне до тях". Кметът добави, че ДС е проникнала във всички сфери на обществено-политическия живот и на тази база се сформират кръговете и обръчите от фирми. Той не даде повече данни с аргумента, че това е класифицирана информация.

Според Борисов касационната прокуратура би следвало да разпореди проверка на действията на Овчаров по аферата. Кметът обяви още, че парите в сметките на Валентин Димитров в чужди банки са стигнали 12-13 млн. евро. Но не пожела да каже в кои страни са сметките.

Овчаров се оплака пред депутатите, че столичният кмет воюва срещу него по мръсен начин и чрез използване на класифицирана информация. Той призова вътрешния министър да разпореди проверка по какъв начин изтича секретна информация от разследването на "Топлофикация". Овчаров обяви, че група от бивши полицейски служители, които и сега имат достъп до класифицирана информация, използват столичния кмет като острие при атаките, свързани с "Топлофикация". От тях Борисов разбрал, че срещу В. Димитров се води секретно разследване по искане на австрийските служби, а това било изтичане на секретни данни. Министърът обвини кмета, че използва класифицирана информация, за да си прави имиджа на борец, и припомни, че наказанието за това е 5 г. затвор. "Ако трябва да върна още 13 млн. евро на софиянци, съм готов да излежа 5 г. затвор", зае геройска поза Борисов. И отсече, че ще използа каквито иска средства, за да върне на гражданите десетки милиони левове, "придобити по престъпен начин от цялата тази гилдия". "Получавам огромна по обем информация от евроатлантическите ни партньори, главният прокурор и МВР също получават такава отвсякъде и това е гаранция, че това ще е само началото срещу тези, които са прибрали парите на хората", додаде Борисов.



---

ПОДКРЕПА

ПГ на левицата спешно подкрепи министъра си с декларация. Атаките срещу Овчаров се определят като "опит за дестабилизация на управляващата коалиция, зад който стоят икономически и политически интереси, засегнати от водената от правителството политика на прозрачност и ясни правила". За подкрепата настоял самият Овчаров.
57
4191
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
57
 Видими 
15 Юли 2006 01:05
М...даа, дали ще се поразплете чорапа? Валката знае доста! Що ли ще е да пропее.....Ееех мечтиии...
15 Юли 2006 02:17
Комунистите в комбина с ДС и подкрепата на Руското посолство, ограбиха и опустошиха България и житеят охолно за сметка на българският народ!
15 Юли 2006 03:57
Комунягите ногу обичат да засекретяват когато се насерат. Всекакви тяхни кражби , убийства и безчинства се засекретяват и обявяват за държавна тайна.
Недай си боже да им кажеш да разсекретят нещо, почват да пищят че се застрашава сигурноста и целоста на държавата. Оня па крадец и агент на ДС от топлофикацията също бил засекретен а червения кретен Овчаров пищи че се използва класифицирана информация. Сигур сигурноста на държавата ще се застраши ужасно много ако се окаже че пари от топлото са влизали и в джоба на Овчаров апаша
15 Юли 2006 03:57
Докато криете досиетата, за да се задържате на власт, все някой с достъп ще ги използва за да влиза във властта........ На мен не ми пука.......
15 Юли 2006 07:24
Борисов и Овчаров вече извадиха жежката артилерия
15 Юли 2006 07:50
Случаят с топлофикация много прилича на този със Сидеров на магистралата. Само че този път Овчаров е на прицел. Нищо чудно и той да започне да съди бат' Бойко, че се бори за истината.
15 Юли 2006 08:00
EBachev .
Gasparini , прав си , разбира се. Но , като се замислиш , то поведението им си има резон. Яхнаха държавата през 1944 и я разглеждат като бащиния. СЕГА вече - трансформираха я в частна собственост . Всяко посегателство върху доминиращото положение на ченгесарското котило на столетницата разглеждат като посегателство срещу държавата. Защото реално държавата - това са ТЕ.
15 Юли 2006 08:02
ООФ милия много нескопосан политик излезе. Вместо да застане до бат Бойка и да се тупат взаимно у гърдите колко големи юнациа са....
Той сам гроба си копае......
15 Юли 2006 08:08
Уфцаров здраво се е оакал и сега се чуди как да оправя проблемите ..
15 Юли 2006 08:40
"ПГ на левицата спешно подкрепи министъра си с декларация. Атаките срещу Овчаров се определят като "опит за дестабилизация на управляващата коалиция, зад който стоят икономически и политически интереси, засегнати от водената от правителството политика на прозрачност и ясни правила".
'
Да ви е@#$%^&%$#. БОКЛУЦИ!
15 Юли 2006 09:00
Мафиотите нямат цвят и партийни униформи, още по-малко изявени идеологически пристрастия. Вече не можете да ги различите по дългите шлифери, широкополите шапки и тъмните очила. Единствените белези са замъците, в които живеят, джиповете в които се возят, физическата и техническа охрана, с която са оградени и местата където се забавляват и почиват. Естествено между мафиотите сигурно има и бивши агенти на ДС, но "вервайте ми" - повечето не са, това не е определяща характеристика. Това са просто крадци по душа, на които сега "се е отворил парашута" - повечето бивши играчи-аматьори, при демокрацията преминали във професионални отбори. Селекцията, трансферите , както и формирането на националния отбор се извършва от партийните централи и зависи единствено от положението им на управляващи или опозиция. Селекционерите естествено, също не работят "за Бог да прости". За уговорените мачове, за подкупните съдии, за футболния съюз и Олимпийския комитет и тяхното място в схемата няма да говоря. Публиката, сиреч ние, имаме задачата да подкрепяме "свойти" и им ръкопляскаме, когато печелят и да викаме у-у-у и освиркваме "противника". За това удоволствие си плащаме билетчето. Емоции и празен стомах! Те това е!

Редактирано от - Zmeja на 15/07/2006 г/ 18:51:34

15 Юли 2006 09:34
Писна ми,
Не знам кой кога кого е яхнал, но добре знам, че доходите на над 90% от българите паднаха средно около десетина пъти след като "демократите" взеха властта след 1989 година.
Как е по-добре псевдосвободен и гладен или псевдонесвободен и наял се? Това псевдо го пиша по простата причина, че нито сега се чувствам свободен, нито преди съм се чувствал несвободен. Даже би казал, че сега съм по-малко свободен от преди, но това си е мое лично усещане, реалното е, че нещата са различни.
ББ - атакувайки Овчаров си вдига рейтинга, косвено атакува Станишив и Първанов, но може би все пак е прав донякъде.
Овчаров - неясна остава защитата му на онзи със сметките в чужбина, освен ако това не е просто някакъв удобен случай да поразмъти около ББ.
15 Юли 2006 09:38
"Ако трябва да върна още 13 млн. евро на софиянци, съм готов да излежа 5 г. затвор", зае геройска поза Борисов.

Борисов и геройски пози???Не е такъв човек...
15 Юли 2006 09:45
Бе Другари и Другарки кйорави ли сте да видите , че това е нестихвашата война между Различните крила в Държавна Сигурност. След избиването на подопечните им мутри сега почнаха да се маскарят публично и да вадят досиета от частните колекции. Та нима не се досещате, че зад пожарникаря седят хората които извадиха Гоце на светло а след него този от топлофикацията за да гръмнат големата риба , руския агент ОФЦАров.
Интересното ще стане кога почнат да се пуцат...големите риби де, не кюлевци
и павловци...
15 Юли 2006 10:07
Защо ли в случая ББ ми е по-симпатичен? И какво, ако използваната "класифиоцирана" ('баси термина!) информация? Срещу мекере като оффчаров може и тояги да се използват ..
15 Юли 2006 10:08
Gasparini,
всичко е едно добре режисирано театро, а обикновените хора са публиката, която пак ще плаща!
15 Юли 2006 10:19
Шерифът на София пак подхвана кьоркфишеците.. ББ знае всичко... ББ винаги е прав.....ББ би лежал в затвора заради софиянци...ББ не се интересума от себе си, а само от софиянци.. ББ получава секретна информация от МВР, НАТО, ЕС....това не е Супермен, това е Бойко Борисов!!!!!! За пореден път просто лъсва пълната некомпетентност на Бойко Борисов, който се изказва повърхноство за всяко едно нещо. Евтиният му и до болка познат популизъм обаче привлича много хора, което свидетелства за ниската политическа култура в България и в частност в София. Със своите изцепки ББ вреди най - вече на БГ, докато всички си мислят, че прави нещо и му викат "Ура". Щом ББ разбира толкова от обръчи от фирми, тогава дали може да отговори защо гишетата в пастпортните служби на МВР са на СИБанк...случайност сигурно. Не занм ама вече честно казано ми се повръща от Бойко Борисов !!
15 Юли 2006 10:23
Писна ми,
по логиката на някои слънцето в България изгрява сутрин и залязва вечер защото Държавна сигурност е решила така.
Какви крила са не знам и дали изобщо са крила, но това, което се вижда е, че след 1989 г. "демократите" разграбиха България, оставиха да се разруши това, което не можаха да ограбят и почти нищо ново не се създаде, може би само мутренските и мафиотски хотели, които трябва в 90% от случаите да се разрушат.
15 Юли 2006 10:31
"Получавам огромна по обем информация от евроатлантическите ни партньори..."
Бат'Бойко кво работи в момента? Е , дори и да е замесен в мръсна афера Р.Овчаров, ББ му направи голяма услуга с медийните си приказки.
15 Юли 2006 10:36
Това много много ми прилича на една битка чрез писма навремето между Dark Avenger и Веселин Бончев. Която както знаете завърши и с изчезването и на двамата - единия бачка в чужбина, а за другия така и не се разбра кой е (имаше предположения, че е Т.Т. но доказателства никакви!).
15 Юли 2006 11:10
Той Овчаров отдавна се насира но вече много се размириса.
15 Юли 2006 12:00
Както всички бивши активни членове на БКП, преметнали се през глава и станали върли поддръжници на "синята идея", Мухобойко е изключително безсрамен наглец. В личното му обкръжение гъмжи от бивши началници и редови офицери от ДС като ген. Чернев, например. Той лично назначи в МВР и успя да пробута докато беше главен секретар доста такива люде в различни други структури на държавната и общинската администрация. Достатъчно е да споменем, че назначи за шеф на контраразузнаването Чобанов, който също е от ДС, после беше на служба в частните фирми на Мухобойко. И този тип има нахалството да атакува някакви мрежи на ДС! Явно ЦРУ-шките му покровители са го накарали да си плюе на сурата и да тръгне самоубийствено за имиджа си срещу интересите на тайните служби. С неколкократните си публични искания за разкриване на оперативния архив той морално се задраска като бивш офицер от МВР, като бивш началник в МВР, като претендент за висш държавен пост. Сериозните хора от предишни и сегашното МВР не са учудени, той си е празен фукльо, дребен банкянски мушмурок, отпаднал поради липса на качества от Първи факултет на ВСШ.
15 Юли 2006 12:14
Борисов и Овчаров вече извадиха тежката артилерия пише СЕГА. Каква артилерия? Какви пет лева? Водевилният Б. Борисов си продължава в стила си по рождение - никога да не може да прави това за което е учил и се е захванал - например като главен сикретар на МВР тогава не можа да "открие" нищо, а сега като кмет изведаж му тръгнаха работите като за главен секретар на МВР. Иначе кметски проблеми на София си остават нерешени - вероятно например ако стане президент водевилът Бойко ще се захване тогава пък с кметските проблеми на София и т.н. А Овчаров е министърът от кабинета Ж. Виденов - които беше свален с бой заради пладнешките кражби. Без да е крал, го отнесе само Жан, но още не е късно да го отнесът истинските крадци - те са отново тук в кабинета и са на разположение.
15 Юли 2006 12:24
Овчаров е ключова фигура в българския филиал на руската мафия, по-точно на нейния енергиен клон. Този филиал е като двуглава ламя, която смуче сокове (пари) от джобовете на българите. Едната й глава е червена, другата синя. Така ламята поставя под твърд контрол енергетиката на страната при каквато и да е смяна на властта. Само от ТЕЦ-овете мафиозите прибират ежегодно около един милиард евро. Престъпленията им са лесни за разкриване и доказване, но те са обхванали с корупционни вериги ръководствата на т. нар. основни политически сили, чрез тях контролират изпълнителната власт, в частност МВР и Данъчната служба, също и съдебната система. Огромните за България приходи от кражбата се изнасят, естествено, главно в западни банки. Тоест, укриването на огромната корупционна практика и чудовищния грабеж на филиала на руската енергийна мафия не е възможен без прякото и користно съдействие от страна на заинтересувани финансово-икономически кръгове (вероятно също мафиозни!) на Запад.
Според моето дълбоко убеждение ударът е нанесен от службите на САЩ. Няма друг начин да си обясним арестуването на "Джакузито", изтичането на информация с цифри за част от изнесеното и вдигането на голям шум около случая в контролирани от пипала на ЦРУ наши СМИ. Няма друго обяснение за свърхактивното поведение по случая на Мухобойко и други като него не особено тайно свързани с янките лица. Вижте, на всеки нормален човек е ясно, че злоупотреби с такъв обем, кражби и изнасяне на финансови средства в такива размери не могат да останат скрити първо, от м-вото на енергетиката, второ, от м-вото на финансите, трето, от МВР и четвърто, от кметствата в големите градове, най-вече в София, пето, от тайния контрол над финансовите потоци на САЩ. Определени лица, тесен кръг поне в първите четири от тези ведомства са знаели, пълнили са гушките и са взимали всички мерки, за да прикрият огромния грабеж на неселението.
Затова ми е трудно да си представя как биха могли сега да ограничат неконтролируемото разрастване на скандала, ако янките не склинят срещу някакви политически услуги да зи затворят очите и устите. Сметките са прихванати, поне значителна част от тях, "Джакузито" няма да мълчи, ако го изправят пред съдия, всеки новоразкрит мошеник също ще почне да топи съучастниците си и т. н. Да видим! Ако Западът наистина е решил да изчисти нашите "политици на прехода" с един удар и окончателно, това е най-благоприятният момент. Дано! Но все не ми се вярва...
15 Юли 2006 12:25
Непростима демонстрация на неграмотност
от страна на LORD.
Пише се Офсърофф...

Редактирано от - SultanBg на 15/07/2006 г/ 14:30:08

15 Юли 2006 17:11
Първоначалното натрупване на капитал завърши. Сега започва преразпределението...и стрелбата пордължава.
15 Юли 2006 17:12
щДанке за транскрипцията!А как ще бьде Гаспарини, мей би Педерастини
15 Юли 2006 17:23
Скандалът между Овчаров и Борисов не е от вчера. Той е още от кметските избори, когато протежето на Овчаров Татяна Дончева с голямата си уста обиждаше Борисов. Въобще и двамата не се държат като политици.
Това съвсем не значи, че аферата на Валентин Димитров не трябва да се разследва и всички връзки с политици да излязат наяве.
15 Юли 2006 18:33
Експремиерът-депутат на Македония Любчо Георгиевски обяви: “Аз съм българин!” и получи гражданство, паспорт и регистрация в Благоевград, срути пирамидата от исторически фалшификации на Скопие
15 Юли 2006 19:01
Gasparini,
Въпросът е много по-сложен, отколкото го преставяш. Не забравяй, че именно Андрей Луканов чрез ген.Семерджиев ликвидира специалните служби.- Защо?
Не забравяй, че именно Иван Костов не разреши наблюдението на приватизационните сделки от специалните служби с думите, че няма да допусне да се "правят ченгеджийски работи". -Защо?
15 Юли 2006 19:27
..редно беше Овчаров да вземе принципно отношение по аферата с Топлофикация, конкретно по обогатяването на шефа и.Отклоняването му към темата, откъде Бойко знае това или онова е крайно съмнителна.
С други думи, вместо да гаси къщата, Овчаров пита дали водата е минерална?
По подобен срамен начи се държат и форумните другари, а най-жалко изглежда ПГ на бесепето и нейната куха декларация.
15 Юли 2006 19:33
Не че защитавам Семерджиев, по онова време очевидно никой друг не е можел да влезе спокойно на 6-ти септември и да каже на няколко хиляди човека "довиждане и кой от където е". Той човекът си е обикновенен военен - цял живот във войската и ама сигурно въобще не е познавал тънкостите на ДС (освен ако не е бил "хванат" с нещо). И с армията зад гърба си му е било лесно да твори история, така както му си е представял и са му подсказвали, че трябва да твори. И май, че той с около година служба в МВР отнесе най-голямата ефективна присъда за "унищожаване", което изглежда въобще не е ставало.
15 Юли 2006 19:57
А ето ви един нетрадиционен поглед, както обичат да казват журналистите:
Специалните служби (1989 г.) разполагаха със структурите , кадровия потенциал , агентурната мрежа и опита по опазване на народното богатство от посегателства. Разграбването не беше възможно да стане докато те съществуват. Затова Луканов ликвидира ДС, непосредствено след Научно-техническото разузнаване и направи всичко възможно тези служби да бъдат демонизирани.
По нататък пътя на "демократите"-крадци, ликвидатори и чужденци-мародери беше открит.
Така, че ДС беше ликвидирана не толкова по идеологически, а преди всичко по криминално- икономически причини защото отговаряше на названието си ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ и беше единствената държавна структура, която можеше да се противопостави на унищожаването на държавата.

Редактирано от - Zmeja на 15/07/2006 г/ 20:02:55

15 Юли 2006 21:01
Хайде, хайде, Атанас Семерджиев е виден шабес гой женен за юдейка, затова му възложиха да ликвидира ДС. Съден е проформча, доживява си подлия животец спокойно.
15 Юли 2006 21:09
Zmeja,
и какво ще правим като ни унищожат държавицата?
Трябва ли да го допуснем?
15 Юли 2006 21:29
mary1001,
Ние вече го допуснахме.
Една държава, чиято земя и построеното върху нея е чужда собственост, чиято имунна система (армия и полиция) е унищожена, чиято образователна система е съсипана, чието здравеопазване е недостъпно за обикновения гражданин, чиито таланти и млада кръв изтичат в чужбина, чиито жени не раждат, а инфарктите и инсултите са основна причина за смъртта на хората, не може да съществува повече от 2-3 поколения. Тъжно, но факт.
15 Юли 2006 23:13
Zmeja, като са ликвидирани службите , какво стана със службарите , бе хамелеон ? Да не са ги ликвидирали и тях ? Групово ли ги разстреляха или жестоко ги наказаха с по едно-две куфарчета гущери ? После " демократите " били разграбили държавата. Смешник. Тия не са никакви демократи , само са евтина агитка за прикритие на истинските играчи. Които НИТО ЗА МОМЕНТ не са изпускали властта от 1944. Айде у дупката.
15 Юли 2006 23:55
Zmeia
Така си е... за съжаление.
Кар луковски, това повтарянето на вестникарски клишета е голема работа! Накрая почваш да им верваш...
16 Юли 2006 00:01
Случайният човек на енергийната мафия
В. "МОНИТКОР"-16.07.2006
Великият френски пълководец Наполеон Бонапарт беше казал, че "победата има много бащи, а поражението е сирак". Нещо подобно се получава и около злополучния шеф на столичната "Топлофикация" Валентин Димитров. В продължение на 10 години, докато е одирал кожите от гърбовете на софиянци за парно и е правил отчисления за разноцветни партийни каси, е имал много покровители.
Днес, когато вече търка нара в ареста, никой не иска да си признае, че го е назначил и че въобще има нещо общо с него. Тогавашният и сегашен министър на енергетиката Овчаров твърди, че избраният от СДС кмет Софиянски е подписал заповедта на този случаен човек да заеме поста. Настоящият лидер на ССД пък контрира, че въпросният случаен човек е прекарвал доста време в министерския кабинет и е протеже на Овчаров. От цялата дандания се разбра още, че жълтият министър Милко Ковачев преди 2 години спасил главата на случайния човек.
Ако пък се вслушаме в казаното от сегашния градоначалник Бойко Борисов, човекът хич не е случаен - щяло да излезе, че има досие и е свързан с бившата ДС. А оттам и с БСП, т.е. с Овчаров. Последният пък като се видя на тясно, веднага заподозря сценарий и обвини Борисов, че ползва полицейски сглобки срещу него и води компроматна война.
В цялата тази словесна патърдия на разграничения и взаимни обвинения, сякаш се загуби основното. Че въпросният (не)случаен човек Димитров е скътал в австрийски банки 12-13 млн. евро по данни на кмета Борисов. Че за 10 години от оборота на "Топлофикация" са отклонени към партийни каси и лица 80-100 млн. лв. по сметките на общинския съветник Каролев. И че тези пари са ограбени от столичани. Които в същия този период откачаха радиаторите си, мръзнеха през зимата и пак плащаха нереално високи сметки. За да пълнят гушата на пъстрата енергийната мафия. Която самодоволно и необезпокоявана от никого е мародерствала, независимо в чии ръце е била държавната и общинската власт в София.
След разпоредената от Борисов проверка в "Топлофикация" обаче престъпната далавера лъсна и предизвика небивал смут сред определени политически кръгове. И след първоначалната им защитна реакция се оказва, че други виновни освен Димитров няма. Поне засега. Но неистовите опити и на Овчаров, и на Софиянски да прехвърлят другиму горещия картоф са на лице. Те и кръговете около тях реагират на разкритията някак си нервно и неестествено шумно. Което напомня за един популярен нашенски лаф за изядените "кифтетата" и плащането на сметката.
Значи, когато партии и политици нагъваха "кифтетата", не реваха. А сега защо реват?
16 Юли 2006 00:11
Подкрепете писмото на граждани до еврокомисаря Оли Рен за отваряне архивите на ДС - за подписката натиснете тук. Има опция за подписване без името да излезе в списъка на сайта. Има и място за кратък коментар по желание.
16 Юли 2006 00:22
Сбърканяк-агитпроп умора няма, ей! Слизняк гаден!
16 Юли 2006 00:30
Чича , няма ли day off и за тебе, бе комсомолец харлемски ?
16 Юли 2006 04:38
Писна ми!
1. Кой от тримата + беше демократ? Петър Младенов ли, Андрей Луканов ли, или бай Добри Джуров? А може би Димитър Станишев - +-чето, таткото на сегашния "демократ"? Доколкото знам всички тези екзампляри сътворили цирка 10.11. 1989 г., под натиска на КГБ (баш демократите), не само че бяха комунисти, а даже членове на ЦК и Политбюро.
2. Никаква ДС не беше пипната. Беше преструктуриран 6-ти отдел, но не защото е бил политичеката милиция, а за другата му по-съществена дейност - наблюдение на задграничните финансови трансакции на ЦК-истите. Просто вече от него нямаше нужда. И този "разгром" беше извършен от ген. Атанас Семерждиев (а не Петко, бивш шумкар, който имигрира още през 50-те в Израел и се ожени за тамошна другарка). Същият този ген. АС, заповяда да бъдат унищожени досиетата. Не знам, защо още такива наивници като Чичо Фичо си мислят, . че такива съществуват? Та този генерал едва ли е бил член на СДС, Писна ми. Вярно, че много редови ДС-ари напуснаха службите. Но това стана само защото на тях им се откри възможност за още по-апетитни служби. Та от там и нарочно разигралият се "неуправляем" грабеж и бандиитзъм. Някои от новите "демократи" също се включиха в играта на големия обир, но всички те имат връзки от преди 10.11. с "любимата" ДС. Ако тези фактори от ДС не бяха само напуснали привидно полицията, а бяха разстреляни с един бърз среднощен преврат, такава престъпност никога не би била възможна. Жалко, че не случи така! За това ега на всички ни писна!
16 Юли 2006 06:59
Han , колкото и да ми повтаряте вестникарските клишета , че службите щяли били да опазят нещо си - няма да повярвам. Не лежи на това уше.
16 Юли 2006 10:47
Тия що не погледнат малко по-далеч от столицата. На изток. Мини марица изток. ТЕЦове Марица изток. И ако от тяхното скандалче с Топлофикация излезнат 100 милиона евро, то от изток може да излезнат милиарди. Дали ще посмеят...
Не са ли зависими от тези комисионни всички във властта.
16 Юли 2006 11:33
Умира мъж, който преди три години си е свалил радиаторите, а енергото като по-пъргаво от пет години му е отрязало жиците и моли да доведат управляващите директори на "Топлофикация" и "Електроразпраделение" и те да застанат от двете му страни. Докарали ги, застанали те. Стоят и мълчат. По едно време единия пита:
Е, защо ни извика?
- И аз искам да умра като Исус Христос, между двама разбойника.
Сред присъстващите се понася шепот:
-А Овчаров дойде ли?
-А Велчев?
-А Шулева?
-А Царят?
-А онези от "Волф" и "Дитц"...
16 Юли 2006 11:44
Змей,
Надявам се да не си прав!
Все нещо може още да спасим.
16 Юли 2006 11:47
.. може, разбира се: гетото в "Баталова воденица" ...
16 Юли 2006 14:12
ZMEJA,
СТРАХОТЕН виц!!!
Или НЕ е виц, а?!?
16 Юли 2006 16:15
Не е виц. Разправят, че било на истина. Доста правдоподобно звучи и нямам основание да не вярвам.
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД