:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 333
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

В "Левски" убедени, че ще се класират

Президентът на БФС Борислав Михайлов замина с отбора за реванша във Верона
Станимир Стоилов
Увереност в класирането си в групите на Шампионската лига изразиха футболистите, треньорите и шефовете на "Левски", които вчера заминаха за Верона. Довечера от 22 ч. "сините" излизат срещу "Киево" в мач реванш от III предварителен кръг на най-силния европейски клубен турнир. Българският шампион има аванс от 2:0 след двубоя в София.

"Отиваме да играем добър футбол, както го правехме в досегашните си срещи в евротурнирите - заяви треньорът на "Левски" Станимир Стоилов. - Нямам притеснения нито за мача, нито от рефера, тъй като вярвам във възможностите на своя отбор. Не мисля, че равенството срещу "Вихрен" в последния мач може да ни повлияе по някакъв начин."

Стоилов обаче предупреди, че отборът трябва да бъде максимално концентриран от началото до края, тъй като една глупава грешка може да струва скъпо. "Необходимо е да излезем на терена с нужното самочувствие и да не се поддаваме на натиска на домакините, като използваме всяка възможност за атака и търсене на гола - каза още треньорът. - Като цяло обаче имаме сили да се противопоставим на "Киево" и да постигнем добър резултат."

Наставникът съобщи, че халфовете Даниел Боримиров и Седрик Бардон ще бъдат на линия за реванша. Първият не тренира последните 2 дни заради мускулно разтежение на бедрото, докато французинът бе болен от грип и пиеше антибиотици. Заради проблемите на двамата групата заминала за Италия с 20 футболисти. Сред тях е и Георги Иванов-Гонзо, който няма нито минута за "сините" в Европа през последната година.

Увереност в крайния успех изрази и изп.-директор на "сините" по финансовите въпроси Константин Баждеков. "Киево" няма да ни отстрани, въпреки че ще направи всичко възможно. "Левски" ще играе в Шампионската лига", отсече финансистът при заминаването на отбора от аерогара София.

От своя страна ветеранът Боримиров призна, че все още изпитва болки от контузията. Халфът призова своите съотборници да стъпят здраво на земята и подчерта, че грешната стъпка срещу "Вихрен" трябва да бъде като обица на ухото преди мача във Верона.

"Всеки от нас трябва да даде максимума от себе си - категоричен бе най-опитният в състава на "Левски". - Знаем, че италианците ще опитат да упражнят натиск още от самото начало. Трябва да им дадем отпор и да не ги допускаме в близост до нашата врата."

С групата за Италия отпътува и президентът на БФС Борислав Михайлов, който ще бъде сред официалните гости на ст. "Марк Антонио Бентегоди". Директно в Италия към отбора днес ще се присъедини и собственикът на клуба Тодор Батков. Преди мача той ще се срещне с играчите. За премии обаче няма да се говори, тъй като левскарите още преди началото на евроучастието си са били информирани колко пари ще получат при класиране в Шампионската лига. Според запознати сумата е 10 000 лв. на човек.

"СИНИТЕ" СА АУТСАЙДЕР ЗА БУКМЕЙКЪРИТЕ

Водещият световен букмейкър Sportingbet"определи "Киево" за фаворит в срещата с "Левски". Коефициентът за успех на тима от Верона е 1,57, равенството е оценено на 3,60, а залози за нова победа на "сините" се приемат при коефициент 5,50. Sportingbet ще даде бонус от 5 евро на своите клиенти за всеки гол на българския шампион в мача.

Българският "Еврофутбол" също счита "сините" за аутсайдер. Победата на "Киево" е оценена на 1,57, равенството във Верона - на 3,15, а успех за "Левски" - на 4,26.
30
2112
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
30
 Видими 
23 Август 2006 01:35
Мачкай!!!!!!!!!!!!!
23 Август 2006 06:02
САМО ЛЕВСКИ
23 Август 2006 10:24
Тази вечер поколения Левскари имат шанс да преживеят незабравими мигове !
Преди началото на миналият сезон мнозина от нас си мислеха, че ако влезнем в зона UEFA ще е късмет.Чорни го нямаше вече с парите, отборът не направи нито един трансфер.Батков беше човека с голямата уста, Мъри беше треньора загубил от Беверен послушник на Наско и самият наско, който е виновен за всички беди на Левски.Мечо го бяхме отписали, Топузаков също, Емил Ангелов беше Бабангида и никой не го вземаше на сериозно, Станислав Ангелов беше в Левски, защото нямаше къде да иде, Валери беше младо и неопитно момче, на което се надявахме, но някога не тогава.
Гледахме отстрани шампионската лига и как отборчета малки и скромни редовно си играят там Питахме се как става това и те са малки отбори, нямат пари, нямат гръмки имена, а успяват.
Явно по-важно е да играеш грамотно, дисциплинирано, със самочувствие и със сърце !!!
А за българските футболисти и това да знаят, че колегата му до него играе за същите пари, като него, а не за 5 пъти повече.
С парите стана ясно то така или иначе нямаше, нямаше трансфери, нямаше пари за копуване на мачове, но имаше пари за нормални заплати, "хранителни добавки" и прилични подготовки, за което евалла на ръководството.
В този момент Мъри взе да прави чудеса от футболисти, които бяхме отписали, и които и в Славия нямаше да вземат.Незнам как го направи, сигурно взе да им обеснява с думи, които разбираха, психолог ли е той си знае най-добре, но отбора взе да играе.Първата искра беше мача с Оксер първото полувреме, тогава видях Левски да показва едно различно лице, гледахме и неможехме да си обясним какво става Оксер ли са слаби ние ли сме силни, но не това е най-важното, важното е да гледаш, че отбора играе правилно и играчите се раздават.
Можеби една от причините, че отбора е ядро от юноши на Левски, а и другите играят от 10 години така, че са си чисти Левскари, та Ричрд и той не е ли дойде в левски на 17 години, кой помни Топчо кога дойде от Димитровград преди 100 години.
Много хора скочиха, когато направихме равен с Вихрен, защо ?
Българският футбол ще се оправи тогава, когато последният в първенството бие първият и ветниците не пишат 5 дена за това, колкото и добър и да е един отбор нормално е и да бие и да пада, ненормалното е да има 29 победи и 2 равенства, цесекистите това никога няма да го разберат.
Тази вечер има ще тръпнем от първата до последната минута, защото сме на път да счупим едни окови в главите си.Българският футбол има място в Европа и България също !!!!!
Едно време Апостола счупи тези окови в главите на робите, сега Левски ивма шанс да направи нещо подобно !!!!
Само ЛЕВСКИ оле !!!!!
23 Август 2006 10:27
САМО ЛЕВСКИ!!!
ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРИЯ!!!
23 Август 2006 10:49
имам предчувствието, че довечера съдията на мача ще е виновен за всички нещастия по земното кълбо...
Дано да греша...
23 Август 2006 11:15
Ще го видим съдията, той сам ще си покаже.
Да не забравяме, че вчера едни други решиха именно Италия да е с уайлдкарт в Москва...въпреки, че се класира чак трета и има по-лоши показатели от Куба и Полша
23 Август 2006 11:27
Zavinagi, това да не ти е вътрешното първенство, че Ормата да плаща всички да свирят против Левски. Тука ако има грешки то те са или на англиски педе*аси или са неволни. САМО ЛЕВСКИ ШАМПИОН!!!
23 Август 2006 11:47
Аз пък се чудя кои са тия балъци които все още играят на еврофутбол
23 Август 2006 13:33
еми да пожелаем успех и на левски
23 Август 2006 13:49
моята прогноза е 1:0 за Киево и опълчение в края на мача от страна на говедата....
23 Август 2006 14:22
sic transat gloria mundi
23 Август 2006 14:30
България-Бразилия 3:0!!!
Хайде и довечера радост!
23 Август 2006 14:59
След чудесният анализ на Bompo на мене не ми остава нищо друго освен пак да повторя прогнозите си:
Левски бие с 2:1, ЦСКА с 3:0, Литекс с 2:0 и Локото с 3:0.
23 Август 2006 15:30
Чувствам се напрегнат и не мога да дам прогнози. Но ни е тръгнало днес да бием световни шампиони (Бразилия на волейбол), така че няма спирка. ПОБЕДА И ПАК ПОБЕДА, НИЕ СМЕ САМО ЗА ПОБЕДА!!!!!!!!!
23 Август 2006 15:38
Бонпо, ще ти пооправя малко граматически и правописно постинга и ще си го запомня, защото е велик!
Успех довечера на всички. Утре ще се видим пак!
23 Август 2006 15:50
Поправай, че ми треперят пръстите и неога да пиша !
23 Август 2006 16:47
То и мене не ме свърта на едно място и направо времето е спряло. Един ден час по час, минута по минута ще си спомняме него ден. Денят в който историята на клубният ни футбол започва наново.
23 Август 2006 18:29
малко нервни ми изглеждате левскарчета и превъзбудени...


а какво да кажем ние ЦСКАР-ите, които сме играли на полуфинали в този
същия турнир?
23 Август 2006 18:57
Спомени, спомени! Само те ви останаха.
23 Август 2006 19:04
КЗБ, който помни историята си има и бъдеще...

23 Август 2006 19:20
Вашето бъдеще изцяло се предопределя от прищевките на Черепа. Това е положението, Пенке ле.
23 Август 2006 19:26
Абе, и тука ли се разделихте, вие българи ли сте, що да не успее Левски, нали е от България...Пфу семкаджии и чорбари, аман...?!
23 Август 2006 19:53
Zavinagi, това са изтъркани клишета, които нямат нищо общо с реалността. Измислени са от хора като теб за да се утешават.
Каква полза че знаеш историята на любимият ти клуб, като в момента той е жалък и го управлява левскар, целта на който явно е да го закрие, разпродавайки имотите му?
23 Август 2006 22:30
Ха честито! Телкийски!
23 Август 2006 22:31
23 Август 2006 22:44
Браво, Мечо! Велики сме! Плачкаш ли, чорбарче?
23 Август 2006 23:02
Браво на Седрик Бардон!
23 Август 2006 23:10
Цецкар само 4 гола им трябват на киево! Стискаш ли им палци?
23 Август 2006 23:16
24 Август 2006 00:23
Специално за вечния ЦСКАр:
Краят на мача дойде при резултат 2:2 и така Левски стана първият български отбор, който влиза в групите на Шампионската лига.
http://sportni.bg/?tid=40&oid=926715
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД