:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 360
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Снимка: Ройтерс
Вносът на китайски стоки в България надхвърля многократно износа, подчерта вчера Сергей Станишев пред бизнесфорум в Пекин. Българският премиер е в китайската столица на официално посещение по покана на колегата си Вън Цзябао (вдясно).
6
1590
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
6
 Видими 
21 Ноември 2006 03:11
Като прибавим и джапанките , които Душко ( скрит зад дясната китка цветенца ) внесе от там - търговскио ни баланс съвсем ще се изпорти.
21 Ноември 2006 04:17
Има ли въобще какво да изнасяме бе Сергейчо. То ние и домати започнахме да си внасяме от Турско. След 17 години планирано скапване дойдохте и вие , баш наивниците и доста поогладняли и изпостели. Някой да го е грижа за наше производство. Със тези чуждестранни електрически компании ли ще си движим производството?? Нали трябваше да бъдем само земеделска и туристическа страна, и всичко , ама всичко оцеляло от преди се продаде на безценица на куп европейски и други спекуланти. Хак ние сега, няма и един мъдър държавник с виждане, всички сте кукли на конци, че и американски войски си имаме безплатно. Само един Доган си плете кошницата, кво да се прави при този продажен контингент. Или бягаш от Отечеството или умираш бавно в него. Друга възможност просто не е оставена.

21 Ноември 2006 08:05
Ще внасяме мечтаните от Божидар Данев работници без претенциии и с необходимите качества на безценица.Без майтап-скоро гледах едни дюлгери с каски, ръкавици и прочие.И понеже това по черноморието е рядкост се вгледах по-внимателно.Бяха си оригинално жълти!Свършиха си работата хората и си заминаха.Не знам само ако ги наема на какъв език ще им обяснявам какво точно искам
21 Ноември 2006 09:12
Китайки за увеличение на популацията!
21 Ноември 2006 11:09
КНДР е готова да укаже помощ на Р. България.
Първата група от 100 млн. китайски работници е готова. При нужда могат да се изпратят и други.
21 Ноември 2006 11:21
Мен щеше да ме е срам да го кажа това нещо, а същото важи и за Турция с една дума в България се внасят най-много Китайски и Турски боклуци, но какво да се прави като народа е беден и неможе да си позволи качествени стоки.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД