:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 272
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Ал Кайда" окървави и Лондон

Серия атентати в транспорта отнеха живота на десетки и раниха стотици
Снимка: АП
Централната част на Лондон бе разтърсена от серия атентати вчера сутринта - точно когато хората отиваха на работа, а туристите се стичаха към забележителностите на британската столица. Шест експлозии станаха във влакове на различни станции на метрото, а седма разруши автобус на площад "Тависток".



Поне 45 са загиналите, над 1000 са ранените, предадоха Ройтерс и телевизия "Скай", позовавайки се на неофициална информация. Официално полицията съобщи за 33-ма убити и 150 ранени. До 18.00 часа вчера нямаше данни за пострадали българи.

Терористичната организация "Ал Кайда" пое отговорност за взривовете в Лондон, съобщи "Шпигел-онлайн". Групата "Тайната организация на "Ал Кайда" в Европа" разпространи информация в един от ислямистките сайтове. "Радвайте се, мюсюлмани", се казва в писмото. "Смелите муджахидини нападнаха днес Лондон. Цяла Великобритания е потресена и шокирана - на север и на юг, на изток и на запад. Ние настоятелно предупреждавахме британското правителство и британския народ. Ние спазихме обещанието си и проведохме благословена военна операция. Ние предупреждаваме сега Дания и Италия и всички останали кръстоносни правителства. Изискваме всички държави да изтеглят войските си от Афганистан и Ирак."

Замисълът е бил атентатите да съвпаднат с началото на срещата на световните лидери от Г-8 в Шотландия, заяви вчера британският премиер Тони Блеър, който се върна спешно в Лондон.

Първоначално експлозиите бяха обяснени с токов удар в метрото, съобщи Си Ен Ен. Хаосът настъпи малко след 11.30 часа българско време, когато бе съобщено за евакуация на метростанцията "Ливърпул". Обяснението бе, че се чула експлозия, свързана с авария в захранването. В следващия час стана ясно, че цялата система на подземната железница в Лондон е блокирана. Подозренията за терористичен акт добиха реални очертания към 12 часа и 30 минути българско време, когато стана ясно, че е взривен и автобус.

Смята се, че близо 4 млн. души са се намирали в метрото и други превозни средства от градския транспорт в сутрешния час пик. 12-милионният град остана без обществен транспорт и днес, защото метрото и автобусите бяха спрени от съображения за сигурност.



Още - в рубрика "Терор"
409
758
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
409
 Видими 
07 Юли 2005 23:43
Разтърсващи снимки, кадри, ранени...КОГО НАКАЗАХА?
БОГ ДА ПРОСТИ ЖЕРТВИТЕ!

takvor onik
达 可 沃 尔 奥 尼 克 保 多 利 昂
God Bless U!!!
07 Юли 2005 23:56
хаха хак им е на ингилизите.Тъкмо се кефиха, че ще печелят пари от олимпиадата, ама Ал Кайда ги удари хубаво. Нека поне да слязат на земята. Щом изпращат войски в Ирак, които да тероризират населението там, трябва да си понесат последствията.
Сега е ред на България. Препоручвам на Осама на удари метрото на шопите... Ще стане голямо шоу
08 Юли 2005 00:04
Мементо мори , добре си го пожелал това , но аз ти пожелавам точно ти да си седнал върху една такава бомбичка в шопското метро ! Хюмне , Катил и всичко останало !
08 Юли 2005 00:04
Мементо Мори, *****
Бог да ги прости невинните хора. Терористите ще си получат заслуженото, но хората няма да се върнат.



Мнението е редактирано поради

- неуместни определения
Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:28:50

08 Юли 2005 00:05
епа не можаха да гръмнат ония гадове от Г-8. Светът щеше да се отърве от тия злодеи. Ама то и на Буш и Блеър ще им дойде редът.
Браво Осама- продължавай в същия ред. Чакаме те с нетърпения в България
08 Юли 2005 00:09
И ся кво?Светът отново не е същия?Плачете за Лондон, след като не плакахте за Багдад, лицемери!!!
08 Юли 2005 00:09
Намерила си на какво да се радваш, Моме Умряла! Диваците от пещерата си го върнали на Цивилизацията. Мръсна пролатарска измет! Единствената им емоция е завист и омраза към всичко, което ги превъзхожда. Развитите държави са им криви и за смотанията, и за беднотията, и за простотията, и за това, че чукат козите допреди да ги оженят , и за още много неща! Ония са добре, понеже не вярват в Аллаха! Мамка им! Ние сме зле, понеже са ни ограбили! Мамка им! Ощетения от господа винаги търси виновен, когото да мрази.
Буш се оказа юнак. Две кули - две Държави. Ако искат, да продължават. И евреите са един път хора. Един атентатор - едно палестинско селище. Сега да видим Блеър - дали ще е като Буш, или като испанския *****деро, дето си подви оташката само като му тропнаха с крак.
08 Юли 2005 00:11
Аз си избрах ник-а на на инат и на майтап, ти май си го избирал по призвание. наистина си тъпак, наистина си и манго.
08 Юли 2005 00:14
ех приятели, имам една лоша новина- всички ще отидем на едно прекрасно място- в гроба. Кой по- рано, кой- по- късно. А ония мръсници от Лондон си го заслужиха. Не мислите ли, че не е справедливо повече от две трети от населението да гние, заради няколко световни сили. Но сега тези световни сили станаха мишени на религиозния фундаментализъм.
Това е само началото... и се пригответе за нова серия от смърт и ужас ХАХАХАХА
08 Юли 2005 00:15
Абе да не бързаме още със заключенията от рода на Ал Кайда и прочие, да не стане като с 11.09. Иначе за жертвите винаги е жалко, било то в Ню Йорк, в Ирак, в Испания и т.н. Във всеки случай обаче можем да честитим на ингилизите началото на откритото ограничаване на права и свободи, включая и на словото, цензура без задръжки и т.н. Абе да им е честито всичко което беше наложено на янките след 11.09. Да видим дали са по-зрели личности и дали ще се поддадат.
08 Юли 2005 00:19
Проблемът е в това, че не е ЗАРАДИ.
И не разбирам, с какво ти е симпатичен фундаментализмът.
И определено ХАХАХАХА е израз на тъпотия
(искрено се надявам, че не е на психопатия).
08 Юли 2005 00:21
Най шибаното е да си роден умрял , а мементо мори е точно такъв екземпляр ???
нали?????
08 Юли 2005 00:24
ЩЕ си говорим по- късно, като ударят метрото на шопландия. А дотогава ще си пеем - Осама бин Ладееен, еееей Осама бин Ладен, еееей - Ал Кайдааа Алкайда, Ал Кайда- камикадзееееее оуоуо
Hail SataN Luciferios
08 Юли 2005 00:26
В метрото се возят обикновените хора...дори не туристите , те предпочитат автобyсчетата....
И не е имало паника- напротив, спокойно са изчакали да дойдат спасителните отряди, достойно държание , хората бяха окурвавени, но всеки казваше можеше да е и по-лошо, благодяря , че е само толкова..и се усмихваха....
В парламента веднага дадоха отчет отговорните за това хора, а опозицята стана и каза, че каквото и да предприеме The Prime Minister-те са зад него и тероризма няма да ги раздели като нация на партии.We will stay unated.
Обичам Лондон.
Никога не е бил на колене.
Няма и да бъде.


Точно даваха сега как на премиерата на един от Лондонските театри си се играе.Актьорите са гримирани, облечени и си играят представлението.Само дето няма публика.Залата е празна.Но те казаха, че са си на работа и представление си има, и те трябва да са готови за утре, когато публиката се върне.
Ето това е Лондон...
08 Юли 2005 00:28
Здрасти Незнайко! Те и при вас беха гърмели по метрата преди няколко години, та знаеш от опит че е много гадно и подло. Но тогава поне беше ясно че са фанатизирани чалми. Сега не е ясно кой , как и с какви цели организира каквото и да било. Дали в дъното не е заговор на представителите на глобалните интереси, дали няма да се окаже че искат да си намерят повод да ударят Иран и т.н. А иначе не се коркай, винаги ще се намери по някой да се кефи на чуждото нещастие. Мементо просто реагира първосигнално, ама сигурно си има причина. Хора всякакви. Ние да се радваме, че сме още живи, щото не е ясно както е тръгнало, колко още ни остава да живеем.
08 Юли 2005 00:28
Ал Каида или Буш - Блеър окървавиха Лондон? Отговорът не е лесен и затова заглавието е манипулативно.
08 Юли 2005 00:30
Да се молим да няма загинали българи? Откакъв зор? Ония предатели отишли там да се продават като роби. На ви пари, на ви кариера! Сега ще горите, като не си стоите на *упетата. Алчността ще ви погуби...
Hail SATAN Luciferios
08 Юли 2005 00:37
Хей зомби, да не си помислиш , че се радвам?Иначе каквото повикало такова се обадило-закон на Нютон!И все пок има нещо общо с Ботев(плачете за Париж столицата на разврата ецетера)!Не се зомбирай(нервирай, дрогирай)чак толкоз.Сприятелски поздрав до момента!
08 Юли 2005 00:38
Лошото е че такива кат това мори не са наясно какво става. Мислят че това е филмов екшън. Такива гласуват и за Доган и терористичната организация ДПС. Като му напече под г.за ще запее друга песен.
Газ на мързеливото племе от арабския полуостров. Само мързел и простотия вирее там. И носят само терор за останалите хора......... Атака ............
08 Юли 2005 00:45
Memento_Mori,
що не ходиш при .... да се .... и да се гръмнеш.
*
Бог да прости невинните жертви !
Наистина не е ясно, кой и защо го е направил, ясно е само че загинаха и загиват съвсем невинни хора.
Независимо кой и защо го е направил, никоя кауза не заслужава такива престъпни средства. Те само я дискредитират и отвращават от нея.
*
А кой и защо го е направил, няма начин рано или късно да не се разбере...
08 Юли 2005 00:46
Мементо, ти от кога не си ходил на психиатър? Щото като ти чета писанията, определено мястото ти е в лудницата. Не казвам Психиатрична клиника, а лудница. За такива като тебе там им е мястото, ако не някъде другаде.[/b]
08 Юли 2005 00:48
Седалгин -нео, преживях го и съм част от това което стана в ПАРИЖ 1995 . !
И пак са чалми , както навсякъде ! Разбира се имат си поддръжка като мементо мори . С тая разлика че нема а стане ! Преди час говорих със приятели които са готови да трепят на поразия и без оръжие ! Цялата френска армия е на нокти !
БГ - също доколкото разбрах .
ПП- Цял свят се е настроил яко и тоя път няма аз бях комунист и се борих за комунистически идеи !
Знам едно на удара с удар (или куршум в главата) ! А нали това иска Сидеров ?? Ако ми падне ще го гръмна без да се замислям ?!?
08 Юли 2005 00:49
Devil, точно туй ми беше думата. Пък че някой нейде из пустините си връткал я козата, я камилата, я камиларя и живее като в средновековието - какво ми дреме, да си живее както му е кеф. Щото пък покрай нашта цивилизация ората се изпедерасиха и излесбийстваха, учениците се дрогират и се трепят по училищата, бе кусури много, нищо че вместо с камили се придвижваме с коли. Ако под пясъците обаче има нещо ценно, веднага прелюбодействането превозното средство става първостепенен грях и доблестните рицари трябва да се разшават и да пуснат бомбите. Колко страни живеят при почти първобитни условия, но не са имали нещастието да първобитстват върху ценни залежи, че да ги споходи щастието на цивилизованите бомби. Бомбата си е се бомба, се убива, ама наште бомби са от умните и хитрите. По-умни са даже от нечии президенти, тъй че дай да ги фъргаме. Абе мани, дай да пием по едно за лека пръст на жертвите, щото дали ше те гръмне умна или фанатизирана бомба, разликата е никаква.
08 Юли 2005 00:50
Мирко, не си ти човекът, който ще ме праща някъде... ***** 999 НаТаС 999



Мнението е редактирано поради
- неуместни определения

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:30:24

08 Юли 2005 00:50
Бог да прости невинните жертви...
А за извършителите - сами са се отказали от правото си да бъдат Хомо Сапиенс.
08 Юли 2005 00:54
Не се занимавайте с недоразумения като Мементото. Плосък манипулатор. Не може всичко това, което бръщолеви, да му е у главата. Ако е толку тъп, няма да може да диша самостоятелно, камо ли да се изхожда по форуми. Та си го преместете в другио крачол - не си струва.
08 Юли 2005 00:57
Приятели, вашият свят умира... вашите мечти се сринаха. Научете се да страдате и забравате за спасението. Защото помнете- всяка надежда ще бъде проклятие за вас...
08 Юли 2005 01:00
И аз обичам Лондон и жителите му. Вярно е, че са хора с достойнство. Предполагам, като всички англичани. Това си е национална черта.

Знаете ли какво си мисля, войната с Осама може да се спечели само когато тези хора има какво да губят. Докато живеят в пещери, хранят се с пропаганда и нямат нищо за което да тъжат, те ще продължават да убиват. Преди няколко дни в Тайм излезе интервю с... бъдещ самоубиец в Ирак, който разказва как ги обучават, откъсват от света (телевизия, радио, музика, семейство). С подобни хора няма как да се справиш, за всяко друго нещо е по-добро от жегата, беднотията, липсата на семейство и омразата, която сами си нагнетяват.

Моите най-топли чевства към Лондон, който ужасно прилича на Манхатън със своето Сохо, река, оптимизъм, лилави и морави цветенца по уличните лампи, полицаи на коне, красив парк и дори улица с име Манхатън, на която някога е живял един Сегашен форумец. Надявам се всички около него да са живи и здрави.
08 Юли 2005 01:00
Знам едно на удара с удар (или куршум в главата) ! А нали това иска Сидеров ?? Ако ми падне ще го гръмна без да се замислям ?!?

Незнайко,
нерде Ямбол, нерде Стамбол.
Ако приемем, че Сидеров се родее с Льо Пен, а атентатите са извършени от мюсюлмани, то именно имиграцията срещу която е Льо Пен е човешкия материал използван за атентатите в Европа.
Или ти караш първосигнално на гола емоция ?
08 Юли 2005 01:01
Иезутие , прав си но се не трае !
Аз се чудя как имах късмет да оцелея от такива взривове , а той се хили като ***** в нови гащи !? А даже и пожелава да се случи у БГ ?!?!
Приема ли се или не
от Форумното НС ???
08 Юли 2005 01:01
Незнайка, аз Сидеров може и да не го гръмна, но няма да му се вържа и на сладките приказки. Всичко де що дума си има някакъв резон, ма от такава фурнаджийска лопата като него нещо не хваща дикиш. Иначе една от грешките в отношението с чалмите е, че като им се натрисат разни нормативи на поведение (нямам предвид Ирак, там работата е съвсем друга) в страната в която са, веднага почват да смърдят за онеправдаване и подтискане! Чакай бе, като си дошъл в страната, ще се съобразяваш. Като не ти отърва - дигай си чукалата. На практика се получава привилегировано малцинство за сметка на подтиснатото мнозинство. Б_х аз тая демокрация, не треваше ли да е обратното, да решава мнозинството. А негрите и те са същите чукундури. Гледаш го в магазина разглежда нещо, не му харесва и го фърля на земята. Като му се развика продавачката, веднага става расистка. Бе то да не смее човек нещо да им каже. За куршума не знам, ама бой им трябва оттук та чак до джунглата. Да пасат банани!
08 Юли 2005 01:02
не знам дали ще повярвате но днес зял ден нямам писма, а обикновено идват 3-4 по емаила.зензурата е започнала.дайе интернетсе чете и филтрира
ПС йивея в Англя, но докога ли?
08 Юли 2005 01:04

Как може да сте толкова озлобени към всичко и всички.Ами ако беше се случило в Вашият град?С вашите близки?Чета постингите Ви и не вярвам на очите си.Толкова злоба.Толкова антикомунисти.Чудя се как изкара Тато 30 и няколко години на власт в такова обкражение А беше хубав форум.Четях някои неща с интерес и се радвах на умни и смислени думи.
Че то не остана свестен човек в България за вас .Имам чувството че чета Бай Ганю.Дочоолу, Гочоолу.Гуню Адвокатина и Данко Харсъзина са останали и с...т в форума.
Знам че ще ме изкарате комунист, фашист или каквото си поискате.Ваша работа . Аз Ви напускам
08 Юли 2005 01:06
Честно казано, 99% съм съгласен с м.м.
Като си си натопил гъза в лайната, не може да очакваш да си чист- щом ние сме окупирали една страна, ще мрем от техните деца. Въобще не би ми трепнало на окото ако утре у софето тресне някоя бомба- къде бяхте бе шопи? Къде ви бяха протестите да не допускаме наши братя да бъдат заложени като живи мишени в ирак? На ви сега(или в близко бъдеще)
08 Юли 2005 01:07
*****


Мнението е редактирано поради

- неуместни определения

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:36:16

08 Юли 2005 01:08
Memento_Mori,
много неща не са така както изглеждат на пръв прочит, но ако за момент приемем, че атентатите в Мадрид и Лондон са извършени (по скоро поръчани) от мюсулмани защитаващи се с достъпните им средства от агресията върху земите и народите им, то кои са жертвите ?
*
Със сигурност не са тези, които им пращат окупационните войски, ракетите и бомбите и ги избиват. Това са напълно невинни случайни хора, които може би дори им съчувстват.
Е атентатите обслужват ли каузата им или точно обратното - настройват и нахъсват хората срещу тях ? Кой има интерес от това ?
*
Толкова ли са тъпи ?
08 Юли 2005 01:08
Защо да не бързаме още със заключенията от рода на Ал Кайда и прочие,
Асоциациите с 11.09. са неизбежни. Ал Кайда е семеен и бизнес приятел на Буш. Блейката е най-доверен на Буш... Верига от приятели... и неприятности за други...
08 Юли 2005 01:10
Защо не плакахте за Багдад и за Белград, а само за Лондон, Мадрид и Ню Йорк?... Животът във Фалуджа и Тикрит не струва ли колкото в Лондон? Който бомбардира от хиляда метра във въздуха не е ли гаден терорист, както този, който има доблестта да се самовзриви, или който дава заповед за въздушна атака срещу един град, една държава, повече държави... Не сте ли чували за държавен тероризъм или знаете само онези отчаяни до смърт /буквално/ , с качулките? Тероризмът има своето ужасно и цивилизовано[/ darkblue] лице.
08 Юли 2005 01:10
В Ирак умряха повече от 1000 деца, ама не ви пука нали? Ама сега много ревете за ония с големите портфейли, дето властват над света. Но има възмездие- техните пари е тяхната отрова.
Предствои световен конфликт между бедни и богати, между гладни и сити, между силни и слаби. И няма да има победил. Ще ИМА САМО СКРЪБ И МЪКА...
08 Юли 2005 01:12
мементо, нямам намерение да споря с тебе. защото с телевизор и глупак не можеш да спориш. явно не си първото.
08 Юли 2005 01:13
Бог да прости невинните жертви на глобалистичните интереси-в Лондон, Мадрид, Ню Йорк, Багдат...и навсякъде по света, където ежедневно умират десетки хора заради капризите на малцина.
08 Юли 2005 01:14
Оле-ле нищо не си разбрал .
Льо Пен е националист " ПЪРВО ФРАНЦУЗИТЕ , ПОСЛЕ ОСТАНАЛИТЕ "
Сидеров " БЪЛГАРИЯ НА БЪЛГАРИТЕ"
за другите националисти не знам много !
А помисли защо ги правят тия бомби тия путки майни атентати и всичко останало бе АТАКИСТ ???????

като написах в скоби нещо значи е това което искат националистите . И отговора ви го дават хора които им е дошло до гуша от националисти като вас ! Там е проблема , даже в БГ !
На вас нищо човешко не ви е познато сори комуняги ! За вас пистолет и до стената ! Както вие правехте !?!?
08 Юли 2005 01:23
>>><<<<
Както и да го въртим най-големите световни зулуми са свързани с исляма. Жалко че толкова умни и свесни хора продължават да защитават тази религия, ама не като традицйонна, а като догма със всичките си последсвия.
Искам да разгранича съмненията си към исляма от отношението си към Небол, Бай Хасан, Кара 747 и други щот викат че покрай сухото горело суровото. Кое ли е па сухото?....
....
Седалгин, здрасти. Отдавна не съм те чувал. Пак ли щъкаш по средна Европа?
слънчо
>>>> <<<<
08 Юли 2005 01:24
nesnaecht,
в главата ти е такава каша, че още малко емоция ти трябва и си готов терорист.
*
Ами бомбите ги правят за да оползотворяват военния бюджет и ги хвърлят щото за това са произведени.
Хвърлят ги там от където очакват финансова възвращаемост, която да използват и за пълнене на военния бюджет и т.н. и т.н.
*
Независимо дали терористичните актове са нужни за мотивиране на тази политика или реакция на нея, то те са гаден престъпен нечовешки акт, защото загиват съвсем невинни и случайни хора, а зверовете (щото не мога да ги нарека хора), които ги поръчват са истинско проявление на сатаннизма.

Редактирано от - ole-le на 08/7/2005 г/ 01:27:45

08 Юли 2005 01:27
*****


Мнението е редактирано поради

- използване на транслит (български език с латински букви)

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:37:05

08 Юли 2005 01:28
Ирак е едно място, което трябваше да бъде обезпаразитено.За ал Каида да не приказваме-само унищожение до крак.Ако не ги изтребим ние- те ще ни изтребят нас. Благодарим на Господа-по-силни смеАко не бяха тръгнали войски за Ирак и Афганистан-те щяха да тръгнат рано или късно.И няма нищо достоино в това да се самовзриви някой-това е безумие, а всеки, който мисли обратното е два пъти безумец/Фрида /.Иракчаните посрещаха американците като освободители.Сега се саморазправят помежду си, защото всеки иска парче от дебелата следвоенна баница-изграждане на нов Ирак.В Белград сега е McDOnalds do Shell, оправено и престроено.В Багдад горят хората, дето са на опашка да стават полицаи.Малко са войските в Ирак. Блеър да прати още.Или те нас - или ние тях. Това е. И останалите си избират с кого са. Среден път няма.Това е цивилизационен избор.Няма място за отсъпление.
Да му мислят
08 Юли 2005 01:29
Бе Султане, от тая гледна точка си прав, ама мисълта ми беше че под това веднага се разбира всички араби. Заслугата за фанатизирането на почти целия арабски свят безспорно е предимно завоевателната политика водена от разни човекоподобни. Верно, че Ал Кайда си е инструмент, създаден да служи на техните интереси. Никой не оправдава милитаризма на янките. Въпроса е за жертвите - те са почти винаги от тези, които по никакъв начин не допринасят за воденето на едната или другата политика. Грешка е, че сме тръгнали да ги завладяваме (в резултат и отговора не закъснява), но също е грешка като ги приемаме като емигранти, да ги оставяме да ни се качват на главата като си налагат техните си мурафети. Като идват те тук - да се превъзпитават. Иначе да си стоят у дома. Туй по въпроса за емигрантите и манталитета им. Ако го погледнем от гледна точка на "износа на демокрация" (по-правилно е все пак "насилствено цивилизоване", това е само предтекст за заграбване на ресурси и тогава вече те са си прави да са недоволни, което при тях се изразява с фанатизъм. Но за себе си са прави. Да не бъркаме все пак двете неща. Както и да е. Ако се приеме че Буш-Блеър & со. са и те в мрежата на Ал Кайда, значи тогава няма начин да не е тя. И така се получава двоен удар - невинни жертви (и от двете страни) + цял пакет от последвали ограничения за цивилизования свят. Това което не мога да преглътна обаче е, че идеята за тия ограничения не идва от пясъците, а е родена в нечия болна глава в "цивилизования" свят, с идеята да се самозатрие.
08 Юли 2005 01:33
*****


Мнението е редактирано поради

- неуместни определения

Натиснете тук

Редактирано от - bot на 08/7/2005 г/ 10:37:56

08 Юли 2005 01:34
Здрасти Слънчо! Щъкам, ма добре че не съм стигнал още до Лондон (па и той не е у средната Европа). Ама чешити и в Чехия се намират. Тук обаче по-изнервящия елемент са негрите. Добре че не са много.
Със здраве и лека, че окъсняхме!
08 Юли 2005 01:43
Оле-ле това пишеш

Ами бомбите ги правят за да оползотворяват военния бюджет и ги хвърлят щото за това са произведени.
Хвърлят ги там от където очакват финансова възвращаемост, която да използват и за пълнене на военния бюджет и т.н. и т.н.

Значи според това което казваш Англия си ги е измислила тия неща ??
И ако е така значи АТАКА ги е приготвила във БГ за да изгърмят ???
Това ли искаш да кажеш ????
ПП- Ако е това което мислиш или искаш значи малко си българин за мене !
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД