:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 585
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
КЛАСАЦИИ

Принц Андрю и Сара Фъргюсън - първенци по идеален развод

Вторият син на британската кралица - принц Андрю, и Сара Фъргюсън са звездната двойка, която се е разделила по най-приятния и цивилизован начин, предаде ПА, позовавайки се на резултатите от ново допитване до общественото мнение.

Други прочути съпружески двойки, чиято раздяла може да служи за пример, са Джони Лий Милър и Анджелина Джоли, които са класирани на второ място в необичайната листа.

Трети са Денис Куейд и Мег Райън, а четвърти Джим Трепълтън и Кейт Уинслет. На пета позиция са останали Брус Уилис и Деми Мур, а на шеста Том Круз и Никол Кидман, следвани по петите от Ричард Бъртън и Елизабет Тейлър, Пол Мъртън и Керълайн Куентин, Кенет Брана и Ема Томпсън. Мик Джагър и Джери Хол са на последното десето място в класацията.

Лидери за най-грозен развод пък са бившата "спайска" Мел Би и танцьорът Джими Гълзар. Във врата им дишат Памела Андерсън и Томи Лий. Третото място тук заемат Миа Фароу и Уди Алън, а четвърти са Шон Пен и Мадона. Еминем и Ким Мадърс са класирани на пета позиция, а веднага след тях се нареждат Лиъм Галахър и Патси Кензит. Майкъл Дъглас и Даяндра са седми, Ноел Галахър и Мег Матюс - осми, Силвестър Сталоун и Бриджит Нилсен - девети, а принц Чарлз и Даяна Спенсър - десети.
2956
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД