:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 370
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

"Левски" дава Ангелов на ФИФА

Той продаде клуба и ще си плати с лихвите, закани се Тодор Батков
Станислав Ангелов
"Левски" няма никакво намерение да се отказва от национала Станислав Ангелов, който подписа с "Енерги" (Котбус) наскоро. Това обяви вчера собственикът на клуба Тодор Батков. Той бе категоричен, че вече с футболиста ще се занимават адвокатите на "Левски", БФС и ФИФА. "Ангелов предаде и продаде "Левски" и ще си плати с лихвите за това. Той нарушава законите, след като преговаря с чужд отбор без наше знание, а отделно от това и не идва на работа", каза Батков.

Все пак адвокатът призна, че има юридически проблем с договора на Ангелов. В него имало специална клауза, но нейното съдържание засега няма да бъде разкривано. Според Батков тази клауза не означава, че всеки клуб може да даде съответната сума и да вземе Ангелов. Собственикът на "Левски" каза, че преди началото на пролетния сезон е имал среща с играча, който го е уведомил, че иска да бъде трансфериран в чужбина. Тогава Ангелов е казал, че забравя за тази клауза в договора си, но ще бъде продаден при интерес от клуб от някое от 4-те най-силни първенства в Европа. В последните месеци за Пелето са питали от "Сион" (Швейц), "Олимпик" (Марсилия) и "Енерги". Германците дори са пратили оферта, но тя била отхвърлена.

Батков каза още, че имал неофициални разговори с шефовете на Германската Бундеслига, но засега положението остава висящо.

Че Ангелов е история за "Левски", обяви и изп. шеф Наско Сираков. Той повтори, че на футболиста няма да се разчита повече. Сираков не скри, че е имал разговор с мениджъра Лъчезар Танев, който го уведомил за интереса на "Енерги". "Всеки месец имам поне 10 разговора с мениджъри, които ми казват за интерес към наши футболисти. Това съвсем не значи, че се водят преговори или че някой ще бъде продаден", каза Сираков.

Самият Ангелов планира пресконференция тези дни, на която да каже своята версия.
СНИМКИ: ВЕЛИСЛАВ НОКОЛОВ
Тодор Батков и Наско Сираков се бяха усмихнали до уши пред репортерите вчера, въпреки неприятностите около Станислав Ангелов.
54
2140
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
54
 Видими 
18 Юни 2007 02:13
адвокатите на Левски трябва да се занимават при подписване на договор , а не след това!И какво има да се занимават с Ангелов , като не е техен играч!Май вече иде реч за пари...Дано момчето се развие на Запад, а не да гледа мачове на видео!Батков да тегли ушите, ама не на Ангелов
18 Юни 2007 06:02
1. Собственикът на "Левски" каза, че преди началото на пролетния сезон е имал среща с играча, който го е уведомил, че иска да бъде трансфериран в чужбина.
2. В последните месеци за Пелето са питали от "Сион" (Швейц), "Олимпик" (Марсилия) и "Енерги". Германците дори са пратили оферта, но тя била отхвърлена.
3.Сираков не скри, че е имал разговор с мениджъра Лъчезар Танев, който го уведомил за интереса на "Енерги".
4. Това съвсем не значи, че се водят преговори или че някой ще бъде продаден", каза Сираков.

Като събера 1+2+3+4 = шефовете на Левски са били бая отдавна хаберлии за желанията на Ангелов, оферта е имало (и то не една) и очевидно тяхната позиция е била твърдо не..... На мен поне не ми е чудно повече защо Ангелов е избрал този вариант. Някъде се споменаваше ще в Германия е бил придружаван от адвокат - разбрал е човека, че може да се "откопчи" само ако използва тази прословута "клауза" и е поел риска.
18 Юни 2007 06:22
Да го пускат да заминава и да не се правят на цигани !
18 Юни 2007 07:13
Цитат от С Стоилов (в. "7 Дни":
1. През последните две години Левски има нова политика. Не продава своите играчи, за да просъществува финансово. Търсим развитие, да работим, да играем добре и да продължим успешните си игри в УЕФА и Шампионската лига. Много е лесно да играеш една година в Левски и да се трансферираш след това в Реал (Мадрид), но не става. Отказахме миналата година 2, 5 млн. евро от Айндховен за Домовчийски, а те даваха и 20% при бъдещ трансфер.
2. Нямаме намерение да се разделяме с нито един от футболистите си. Но няма да спрем нито един футболист при сериозна оферта, която удовлетворява не само него, но и клуба. Ще се разделим евентуално с тях, ако евентуално на тяхно място бъдат привлечени техни заместници. Но всичко зависи от интереса на самите играчи.

Моля, ако някои може да ми помогне да свържа фактически и логически тези горните......мъчих се отпред назад и отзад напред - ни става и не става.
18 Юни 2007 07:50
peniko,
мога да ти помогна само със съвет.
Земи изкарай нещо вечерно, и ела ПА у форума .
18 Юни 2007 08:55
До СЕГА не познавам случай, нчкой да е играл 1 година в Левски и след това да отиде в Реал Мадрид.

Ако С. Ангелов беше братовчед на Боби Михайлов, навярно нямаше да има проблеми да отиде в който и да е клуб по света при каквато и да е оферта , както синчето му (евентуално).
Левски се оказа едно отборче с робско отношение към футболистите си и без капчица патриотизъм - ако се разглежда и отношението им към националния отбор.



18 Юни 2007 09:08
За Ангелов колкото по-бързо и по-безшумно се приключи с тази история толкова по-добре за клуба ни. Мисля, че до тук достатъчно се изложихме.
Не иска момчето, има си свои съображения и дори да е бил подведен от адвоката си и да е бил "изгубен в превода" с немците, Левски ня трябва повече да раздухва сагата и се занимамава с юридически врътки.
Какво имам предвид. До колкото успях да разбера от излиянието на Батков, при Станислав е имало клауза позволяща ако някой предложи не по-малко от 180 000 евро да стартират преговори. Ако приемем, че е така, и заинтересован за комисионната участник от българска страна в разговорите е малце модифицирал този текст от догавора, то работата започва да намирисва. Като прибавим, че е пренебегнат във финализирането на "сделката" агента на Пелето, Лъчо Танев, че в Левски няма преведена сума, мисля, че е преждевременно да приемем, че спорният футболист е вече собственост на Енерги (Котбус). Но пак повтарям. Не си струва да го задържат на всяка цена. Сядат с немците и гонят приемлива и за двете страни цена. Нека поне веднъж бъдем европейци.
18 Юни 2007 09:09
statistic-поясни, моля, какво непатриотично видя в отношението на ръководството на Левски към националния отбор
18 Юни 2007 09:09
Какво означава това "искал" да се трансферира в чужбина??? То и аз искам 2 иляди ойро заплата.....Има си договори за тази цел. Ако има такава клауза - плащат и го вземат. Ако има точка, че не може да преговаря без да предупреди клуба - трябва да има описани и какви последствия ще има при не спазването и.
Ама бил обещал....ма били се разбра ли.....пълни гупости. Предполагам, че във ФИФА бързо ще приключат с този проблем.
18 Юни 2007 09:11
Президентът на Ботев Димитър Христолов смята, че на света има справедливост, която рано или късно възтържествува. Знак за прозрението му бе даден от скандалния трансфер на национала Станислав Ангелов в немския Енерги (Котбус). Сделката бе осъществена зад гърба на шефовете на Левски.
- Каквото повикаха, такова им се обади. Както от Левски постъпиха с мен миналото лято, сега това им се връща - заяви Димитър Христолов.
Както е известно, миналата година по съмнителен начин Левски привлече в състава си защитника на Ботев Веселин Минев. Тогава бранителят премина в редиците на сините без наличието на подписа на Христолов в договора. Скандалният казус все още окончателно не е решен. Бизнесменът очаква в най-скоро време той да бъде постановен в негова полза.
- При случая с Веско Минев има доказана корупция. Не е възможно отхвърлянето на договора, плащането и картотекирането на Минев да стане само за един ден - каза още Христолов
.
18 Юни 2007 09:15
Dokich-съгласен съм с теб, че не трябва да се правят титанични усилия за да се задържи футболист, който не иска да играе в Левски...Който иска да играе каквото и да го наказват ще постигне своето-да си спомним за Г.Йорданов, Курдов и сега Тасевски.Чудно ми е само защо не показва договора-защото има разлика между това, че който даде 180 000 евро започнат преговори за трансфер, и който даде тези пари да вземе Ангелов..
18 Юни 2007 09:16
nevrokop,
елементарно, не пуснаха Мъри за национален треньор.
Или просто се уплашиха, че следващия мач на националите е с Холандия.
18 Юни 2007 09:25
Ръководството на Левски искали да задържат Пелето... Глупости на търкалета... ТЕ просто искат да му съсипят кариерата, като използват връзките си в БФС-то и му задържат жълтата карта, под предлог, че има някакъв казус.
Такава била клаузата в договора, онакава ..., а ми публикувайте я тази клауза и всичко ще е ясно.
Просто не са широко скроени... Тесногръди говеда пасат Герена, а Чорни си чака паричките...
18 Юни 2007 10:04
Не знам що го спъват момчето, определено преминаването му във втора Бундеслига е една невероятно голяма крачка напред за него, като се има предвид къде играеше миналата година.
18 Юни 2007 10:11
Поне ще поиграе истински футбол и ще се разграничи от този фарс, при който предварително се знае кой е победител, кой губещ и т.н.
18 Юни 2007 10:11
*****

Натиснете тук, за да разберете как да кирилизирате мнението си

Редактирано от - bot на 18/6/2007 г/ 12:28:35

18 Юни 2007 10:11
Да носиш обичка на ухото е въпрос на личен избор.
Но да дъвчеш дъвка и да даваш пресконференция е въпрос на култура и демонстрация на отношение към присъстващите журналисти , а и към всички телевизионни зрители . Но както се казва -"За простака няма почивен ден!"
18 Юни 2007 10:20
Nevrokop, за Ангелов, каквото и да стори, от мене лоша дума няма да чуе. Не съм му аз съдник. Пожелавам му на добър път и успех в новият му клуб. Притеснявам се само, защото за разлика от някои колеги виждам достатъчно ресурс за адвокат като Батков в този казус, за сведение само едно неговото участие в дело за някакви си хелипкотери в които беше страна Николай Гигов донесе на кантората му хонорар от 3 милиона евро, и сигурно няма да е проблем да разтупка сърцата на немците до степен да се откажат от Пелето.
Няма и смисъл да дават урок на останалите ни играчи. Винаги има изключение и в нашият случай това е Станислав. Виждате сами какъв зор хвърля ръководството за да убеди някои от съиграчите му да бъдат трансферирани в чужбина. Поради едни или други съображения, ние само можем да ги гадаем, те предпочитат да останат в Левски при далеч по-скромни финансови параметри на договорите им.
Statistic, да повторя и за тебе. Няма "предлог за някакъв казус", а направо си е каша в която не съм убеден, че немците имат силни аргументи. Не се осланяйте на пословичната им перфектност. И те са хора и тях могат да ги подведат. Особено когато насреща им стоят алчни и хитри балканци.
За т.н. "липса на патриотизъм" от тебе. Защо не предполагаш, че случаят може и да има и друг ъгъл. Че самият Мъри за разлика от предшественика си не мисли, че е хванал Господ за шлифера. Че просто е преценил, че на едното място има работа за довършване, а за другото му липса още капацитет да бъде на съответното ниво. Той се съгласи да води национала при изричното условие само за двата мача с Беларус. Защо трябва да откликне на новите ухажвания и вади от калта която Боби и сие забъркаха сами, първо с прибързаното назначаване на Стоичков за селекционер и после след позорното му бягство с това, че са неспособни да намерят подходящ заместник лутайки се като патета в кълчища. Те трябва да бъдат благодарни, че все пак, Мъри се отзова и за тези два мача и спаси каквото можа от тях. С помощта на момчетата естествено.
Да припомня и това. Мъри беше призован в момент когато тепърва се решаваха най-важните цели на отбора който водеше за сезона. Не става дума само за спечелването на двата трофея. По-скоро, чрез тях(титла и купа) той искаше да опровергае щедро разнасяните из публичното пространство версии, продукт на теорията за световна конспирация. Връщане на титлата, комбинации с останалите заинтересавани, от рода на титла за купа и прочие идиотизми. За някои това може и да са излишни чувства, за Стоилов това е въпрос на принцип.
18 Юни 2007 10:53
Добър ден и лека и доходна седмица !
На т'ва Пилье кой адвотактин му е съчинявал договора?Да не би да е Мустатков ?А дори и да не е той, би трябвало да е запознат със съществуващите такива и евентуалните клопки в тях.Ако пък не му стига интелектуален ресурс - да си намери и адвокатска къща
Егати ти и резила - на пожарникаря му изгоряла спалнята
18 Юни 2007 10:57
много бързо забравиха от левски как премина при тях Ст.Ангелов-говорят за морал, а и думичка не обелват морално ли е да играеш мач в който се решава титлата, съотборниците ти и никой в клуба да не знае, че имаш предварителен договор с противника/да не говорим и затова, че решаващия гол стана точно в неговата зона/-когато веднъж си поощрявал предателство, защо сега се възмущаваш от него
18 Юни 2007 11:45
Dokich,

Знаеш, че за всяко събитие може да се изкарат аргоменти "за" и "против". В случая с националния, Мъри е достатъчно умен и интелегентен за да остане национален селекционер. ( аз просто се заяждам) . ... И Стоичков показа добри резултати в първите 2-3 мача като селекционер на националния.
След това така наречените национали започнаха да му въртят номера... Да си спомним само лесните жълти картони на двамата Петровци, за да могат да пропуснат мач на националния отбор...
Който и да е треньор на националния, просто няма шанс да ги класира....

Относно Левски, нека са ви честити и двете купи.... Истината е, че вие сте с най -добър коефициент и имате повече шансове от останалите да пробиете пак в шампионска Лига. Но ти сам в твоя постинг "намекваш" за далавера между Батков и Гигов. А знаем, че от всички футболисти по света , българските са най-добрите артисти... Няма да се учудя, ако футболната голова фиеста в мача между Локото и Левски е бил добре изигран театър. Дано се лъжа...

Мъри няма нишо общо със случая - Пелето. Проблемите са при Батков и Сираков, които са в основата на селекцията ви - Каквото повикало, такова се обадило.


18 Юни 2007 12:27
А бе, то голяма веселба имало на тази пресконференция:
Натиснете тук
От "Господари на ефира" дали са били там?
Ето ви малко "The Best Of":
"Предаде 62% от българските запалянковци"(Сигурно има предвид Подуяне)
"През последните девет години съм наясно с юридическите въпроси около клуба "
"В момента сме шампион на Европа, извинявайте на България"(Извинен си! )
"Попитах Мъри до кога смята да остане в отбора. А той ми отговори, че има още цели, които не е изпълнил и има още много работа за вършене. Когато аз го попитах какво трябва да стане, за да сметне работата си за завършена в Левски, той ми отговори, че се цели във полуфинал на Шампионската лига или финал в турнира за Купата на УЕФА..."(Голяма любеница лапни - голяма дума не казвай!)
"Ще предприемем мерки. Не само към него, но и към странното поведение на отбор от Бундеслигата. Друг въпрос е какъв е този отбор."(Ами - германски, от Котбус)
"Сумата е истинска и изключително сериозна"(То пък оставаше и да е фалшива.. )
"Тогава аз му обещах, че ако има оферта от отбор от големите четири първенства, той ще премине в него."
Ако Мустатков не смята германското първенство за едно от четирите големи, то тогава може да не спази обещанието си

18 Юни 2007 12:42
Statistic, грешно си ме разбрал или лошо съм се изразил.
Когато споменах факта за размера на хонорарът на Батков по което кантората му в лицето на някои от състава и, са били адвокати по дело с огромен интерес, идеята ми беше, че не е никак бос както доста лаици се опитват да го изкарат. Това е дело за стотици милиони евро. Ако Гигов не е бил убеден в професионализма на Батков нямаше да се замисли и за миг да му го повери.
Нещо повече, Батков не дава, а взема. Мачът на Надежда се игра на 100%. Просто локомотивци както срещу вас седмици преди това психически рухнаха пред шанса да вземат титлата. Срещу себе си имаха играчи които само последните два сезона проведоха поне около 30 мача с подобен заряд.
И още нещо. В противен случай, за какво беше необходимо, само 4 дена по-късно, Левски да играе на живот и смърт срещу отписалият шампионата Литекс. За онези това им беше мача на сезона. Те неизменно от октомври м.г. повтаряха: "Искаме купата". Много сложна става комбината с всичките тези условности.
Истината е, наистина Левски в момента е с класа над останалите, особено на мачовете в София. Мое мнение.
18 Юни 2007 12:50
Има си правила за преговаряне с други клубове и едното от тях е, че играчът не може да преговаря самостоятелно и без знанието на клуба, независимо от това какви клаузи има в договора му Така, че май Батков ще излезе прав Още повече, доколкото разбирам, при сделката е пренебрегнат и агента на играча, който също ще си търси правата Все пак нека изчакаме за да видим какво точно е записано в договора Да не говорим за това, че все още никой не е превел никакви пари на клуба Жалко за играча, ако нещата вземат неблагоприятен обрат за него, защото той даде много на "Левски"
18 Юни 2007 13:19
От известно време насам се нагледахме, наслушахме и начетохме как ЦСКА е стигнал дъното. Това бе някъде до началото на тази пролет, когато на „Армията” продължаваха да се разиграват пародийни случки. Изведнъж обаче стана така, че червените медийни диригенти вече се изчерпаха и оценките за стигане на дъното вече нямаха измерение. Дори се стигна до там, че и дъното бе подминато, като копаенето продължи още и още. Какво има обаче след дъното, след като в ЦСКА комедията толкова сериозна, че дъното вече изглежда като нещо много хубаво и дори пожелателно.

Не, дъното не е това, че клуба е притежание на индиец, който посещава България толкова, колкото и Азис ходи в „Червило”. Не е и това, че Прамод Митал е поверил управлението на един пишман политик. Че Стойчо Младенов стана треньор два дни след като заведе дело срещу ЦСКА, също не е дъното. Както и зеления килим в коридора на Четвърти километър, представен ни като изкусвен терен. Не е и пребоядисания автобус, който е набор на абитуриентите и повредил се след два дни в Ловеч. Дъното не са побоищата на тренировки, не е изгонването и връщането на Фуртадо и скандалните напускания на чужденци от няколко години насам. Това, че в клуба пристигат на проби африкански дядовци с паспорти на войници, също не е болка за умиране. Бял кахър са и непрекъснатите мениджърски битки, съскащите змии, готовото за музей електрическо информационно табло...


Така е, връщане назад няма. В последните години ЦСКА изгуби много потенциални свои бъдещи поддръжници. Не искам да прогнозирам колко малки деца са станали привърженици на синята футболна идея вместо на червената, защото веднъж са се запалили от това, че по телевизията дават как Левски играе с големи европейски отбори, как вдига купа след купа и изобщо с какво пренебрежение се отнася към някакви си ЦСКА.И след като дъното вече е стигнато и подминато, е ясно едно. На тези червени медийни диригенти, които побързаха да погребат любимия си клуб, ще кажем едно: ЦСКА няма да умре! Но никога повече няма да бъде онзи голям ЦСКА! С полуфиналите в Европа и поредиците от шампионски титли. Днес стадионът е празен и зловещо мълчи.

Публикуван от Ivan Vasilev в 11:16



18 Юни 2007 13:20
За мустака е ясно, че е умствено деградирал, ама и тренера им взе да дава фира...полуфинал в ШЛ
18 Юни 2007 14:08
Добр ден пичове.
Лека седмица.
Шо ста'а из футбола? Хаселбанк пристигна ли? Ние зехме ли някой негър?
18 Юни 2007 14:21
Dokich- за всичките ти писания днес.Благодаря, че си отговорил и на statistic по темата за тренерството на Стоилов в национала..
18 Юни 2007 14:23
Здрасти Джеймс. Май нема да има повече негруси при нас , гледам конкуренцията се запасява с арабели
18 Юни 2007 14:24
ся видех че, пуснали филма "бягство от обора" по кината, безплатни прожекций..
18 Юни 2007 14:26
Мъри го чух по телевизията, че требвало даже да си платят, само да се оттърват от Пелето....
18 Юни 2007 14:29
к'во стана с ангелчо? ОтидЕ ли в енерги?
чувам изкара ли го предател...
18 Юни 2007 14:32
Чета Златински отива в Надежда, нали беше сигурен при нас
18 Юни 2007 14:34
еми няма пари
18 Юни 2007 14:36
Чак пък толкова...
18 Юни 2007 14:44
Май само за СинБалон темата с Пильето е маловажна - изпокрили са се мишките и не знаят каква позиция да заемат
Чакат озарение свише
18 Юни 2007 14:45
...чакат да ги погали мустака
18 Юни 2007 14:49
" Ще държим Мъри, докато спечелим Купата на УЕФА или стигнем полуфинал в Шампионската лига - очерта перспективите Батков."

18 Юни 2007 15:10
Мустака трябва веднага да го фиксира като клауза в договора - току-виж Мъри се изсули като Пильето, без да си спази обещанията.
А така ще му е вечен завинаги.Ей, на това се вика доброволно робство
18 Юни 2007 15:33
А, ето едно нещо, което лицата от пресконференцията трябва да прочетат и да се опитат да разберат :
Натиснете тук
Пак ще го повторя, ама Асен е един от малкото сини журналисти, които стават за уважение
18 Юни 2007 16:39
Кой е прав в скандала с трансфера на Пелето в Енерги?

Футболистът и немският тим
53% (397 гласа)
Ръководството на Левски
36% (275 гласа)
Не мога да преценя
11% (82 гласа)
Общо гласове: 754
18 Юни 2007 17:12
Батков да не се прави на ощипана девица! Ако наистина е теглил секирата на Домувчийски, то вече ми е много лесно да разбера защо Домувчийски по-вече се скатава и не се опитва да играе! За себе си е абсолютно прав! Не може собствениците на Левски да се държат като фатмаци! Как пускат малката перука без проблем -- той прецака отбора! Значи ли, че ако се стараеш и играеш добре в Левски ще си загробен в отбора? Стига с тоя комунистически начин на мислене!
Оставете Пелето да си ходи по живо по здраво, ако не искате отново любимине на Сираков лайнари като Гошко Бачев, Данаил Бачков, Джъстин Кристов, Нешко Милованович и цялата им плеяда отрепки! Мисля, че имаше поне 20тина "човека" за които бяха дадени сумати и пари и те използваха Левски я като санатириум (да си лекуват травми и да вземат жестоки заплати), я си караха неколкогодишен също жестоко подплатен с пари сабат!
18 Юни 2007 17:16
Бих си позволил да дам и един съвет на Батков -- вместо да се заяжда с ЦСКА много по-добре би било да си стегне подчинените в Левски!
За мен е важно Левски да е добре, а не ЦСКА да е зле! Така би трябвало да е и за Батков!
Да се вълнуваме за ЦСКА може само преди преките ни мачове с тях!
18 Юни 2007 17:17
Аз лично съм на мнение, че ръководството на Левски няма да махне с ръка на случая "Ангелов" - с възпитателна и назидателна цел (нормална реакциа на всеки менажер в подобна ситуация). Ами ако някои друг реши да тръгне по неговите стъпки?
18 Юни 2007 17:22
Force за линка.
Но си мисля, че в момента Батков само се опитва да изкрънка повече пари от Енерги.
Иначе и той се опитва (като гЛупи) да плаща на футболистите с обещания . Не веднъж са споменавали, че в Левски заплатата е ниска, но премиите високи, но явно на Пелето му трябват сигурни парици и договор за поне 2-3 годинки.
18 Юни 2007 17:36
За пореден път ще попитам :
Цанко Цветанов беше ли в Котбус с Пелето ?
Адо отговора е да - в качеството на какъв ?
Как пък никой не се сети да пита на тази пресконференция ?
Или пък на никой журналист не му се отсъства от самолета ...
18 Юни 2007 18:14
Dokich,

За големите възможности ма адвокатска кантора Батков, ще съдим от това как ще се разреши случаят с С. Ангелов.
Но ето един случай показваш, че Т. Батков не е велик:
Доказва го закъснялото признание на Тодор Батков, че е трябвало да продадат Домовчийски на ПСВ за 2, 5 милиона евро.
18 Юни 2007 19:23
Тъй като пак стана дума за пари и вероятно някой ще заговори пак за робски труд и робовладелеца Батков , би било добре да уточним едно нещо.Не знам какви точно са премиите по клубния правилник, но нека си спомним, че за влизането в ШЛ основните играчи на Левски си разделиха 1 000 000 евро.Предполагам, че премиите за дубъла също са били достатъчно високи.Премиите за победите в отделните мачове също не са ниски.Така, че ако теглим калема, Пелето като един от основните играчи в тима е взел около 150 000 евро премии.Заплатата не я смятаме, но вероятно не е по-малка от 50-60 000 лева/годишно/.Е, ако на това някой казва жълти стотинки- да си гледа работата!Аз също искам да съм такъв роб!!!А ако някой си мисли, че в Европа вземат повече пари-моля!Повече пари вземат в Англия и в няколко европейски гранда, но горе-долу това са парите , които се вземат в повечето отбори.Между другото 150 000 евро са непосилни пари за доста европейци, а у нас можеш да живееш достатъчно добре само с месечната им лихва.
18 Юни 2007 20:41
Kamenec 13, моето "разследване" установи следното. Цанко е имал контакти със скаутите на Енерги когато са го гледали, мачовете с Берое и Беларус. По инерция или презумпция, без значение в случая, ДонБалон" са го набутали и при финализиране на "сделката". Не е бил там. Прав си, че беше редно да ги изобличат тези съчинители на това "инфо".
18 Юни 2007 20:48
А добър вечер!!!
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД