:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 330
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
КОМЕНТАР

Михайлов май се уплаши от звездите и президентите

Въпреки купищата обещания за промяна на управлението в БФС са почти в положението, в което бяха, когато начело бе Иван Славков. В Изпълкома отново взеха да се объркват, да отменят решенията си, да се огъват под влиянието на различни хора...

Какво стана вчера? Първо, за селекционер бе назначен Димитър Пенев. Едва ли някой може да каже нещо против него (с изключение на Христо Стоичков, разбира се), но изборът му е, меко казано, учудващ. На Пената му бяха намерили отлична роля - главен мениджър на националните отбори. И изведнъж, хоп - селекционер. Обществена тайна е обаче, че звездите Мартин Петров, Димитър Бербатов и Стилиян Петров са имали разговор с президента на БФС Борислав Михайлов и са му казали, че искат Пената за треньор. И за да няма драми, бившият вратар кандиса. Въпреки че се биеше в гърдите и обясняваше как ще бъде доведен световноизвестен специалист. Сега оправданието сигурно ще бъде, че времето е малко, а Пенев отлично познава отбора. Ама следващия път звездите може да поискат и някоя фолкпевица за масажистка и като едното нищо отново да прокарат идеята си.

Михайлов вчера клекна и пред няколко клубни президенти от "Б" група. Същите тези хора обявиха, че отборите им няма да играят в първенството, ако в него бъдат включени дублиращи състави. Звучи несериозно да протестираш срещу мачове с "Левски", ЦСКА и "Литекс", а по същото време да играеш в Бяла Слатина, Етрополе и Раднево. Ами нали именно в мач срещу грандовете може някой от твоите футболисти да бъде харесан и купен, от което печелиш ти? Още повече че БФС вече веднъж взе решение дублиращи отбори да участват в "Б" групите. Това бе направено уж с мисъл за младите футболисти на елитните клубове, които сега ще бъдат преотстъпвани по "Б" и "В" групите. А там повечето таланти със сигурност ще се затрият.
13
1235
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
13
 Видими 
30 Юли 2007 23:43
Боби, Боби !
Мекичък си , като Мария !
31 Юли 2007 05:42
31 Юли 2007 07:20
Михайлов си е женски полов орган
31 Юли 2007 07:43
Не е точно така . Ако имаше един куп желаещи да станат треньори на националния отбор - да , обаче дотук всички поканени отказаха.Малцина са желаещите да се захванат с това , като знаят че само след няколко месеца ще бъдат низвергнати и оплюти.Пената в това отношение е с леко предимство заради стари заслуги , но ще видите скоро какво ще се заговори и за него.
31 Юли 2007 10:59
За Пената: Който и да е след кюрда ще изглежда велик.
За дублиращите отбори: Това е най-лошата новина за българския клубен футбол от доста време насам, може би от времето, когато обявиха, че българският шампион няма право да участва в групите на шл, защото България е с нисък коефициент.
За тази вечер: МАЧКАЙ, ЛАВИНА!!!!!!!
САМО ЛЕВСКИ!
31 Юли 2007 13:37
Обществена тайна е обаче, че звездите Мартин Петров, Димитър Бербатов и Стилиян Петров са имали разговор с президента на БФС Борислав Михайлов и са му казали, че искат Пената за треньор.


Че как няма да го искат? Нали ако сложат някой чужденец, още повече известно име, то той няма хич да се впечатли от имената им и хем ще ги юрка като новобранци на тренировки, хем няма да му мигне окото да ги смени или въобще извади от отбора, хем няма да са примадони.
А при Пената и при кой да е бг-тренер, това няма как да се случи...звездите са над всичко и всички...поне докато станат като оня олигофрен във Виго.
...
И дано Пената е гледал двата мача с беларус, а и днес на Левски...да види какво е да си тренер в 21 век, с модерни виждания и да не забравя, че в Бг си има 65% нац. отбор и не му требват некви Зорановци и Пеевци
31 Юли 2007 14:26
Левски скочи срещу БФС
Натиснете тук
31 Юли 2007 14:45
Така е г-н Захариев. Прав сте и това наистина говори много зле за Боби и сие.
Мислех ги за момчета с размах. Надявах се да изчистят колкото се може по-скоро авгиевите обори завещани им от Батето и да почант най-сетне с дълго отлаганите реформи във футбола ни, а то кво излезе. Работи се на парче с цел отбиване на номера. И по-големи и по-малки проблеми. Капитулират при всеки малък натиск на мутрите-президенти. Кой както може да се оправя. Но така ли трябва да бъде.
31 Юли 2007 15:01
Все пак Боби е останал единственият, който е настоявал да има дублиращи отбори.Но сам нищо не можеш да направиш.Е, предполагам сега на Галевци и цялата тая пасмина ще им се стоварят един куп неприятности, свързани с лицензи, осигуряване, безопасност на стадионите и т.н. та да хвръкнат отборчетата им там, където им е мястото-в зоните.
31 Юли 2007 15:40
Е нали уж е президент ?
Мисля, че има власта да решава и сам или се лъжа ?
31 Юли 2007 15:42
Айде ЛЕВСКИИИИИИИ !
Убий надеждите на прасенцата !
31 Юли 2007 21:06
Мууууууууууу!!!
01 Август 2007 03:11
Не е нужно да се обаждаш !
Всички знаем , че си говедо !
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД