:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 295
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Време възмездно

Наближиха избори и нещо в Него се пречупи. И реши да се разкрие пред електората както никога досега. "Само два пъти съм плакал в живота си - когато почина майка и когато напуснах МВР", проплаква за трети път пред "Труд" човекът-камък ББ. Таман и по бузата на прелитащия да се търкулне една сълза, но заглавието на интервюто я смрази на мига. "Народът е жаден за възмездие!", крещи предизборно генералът.

Озадачен, човекът-прелет продължи нататък и не щеш ли, взе да се натъква на истински възмездителни знамения. "200 цигани бият хора в София", мрачно и ксенофобски съобщава "Телеграф". Сякаш циганите не са хора, макар че, особено в случая, хич не блестят с хуманизъм и други човешки добродетели... Но да се разведрим с един попътен виц за блондинка, която поискала от златната рибка да я направи 100 пъти по-умна и - еволюирала в мъж! Това пък е на сексистка основа, но барем не е кърваво.

И отново полет над вещаещия злочестини кмет в "24 часа": "Борисов: БСП винаги ни носи карък". Тук синтезирано, но по полицейски изчерпателно е разкрита причината за всичките ни неволи - партията-майка. "Когато социалистите дойдат на власт, започват суши, наводнения, пожари, катастрофи, гинат невинни хора, горят войничета, застигат ни бедствия", обосновава се бившият член на злосторницата. От дядо си бил научил, че всичко се връща през поколение. И тоя страшен апокалипсис сега ни застигнал "като изкупление на кръвта на хилядите невинни, отишли без съд и присъда по лагери и затвори". И за мистик, и за моралист от библейски тип става тоя ББ, ей! Само той ще ни оправи, да си го знаем.

Заради засегната чест ли, заради гузна съвест ли, но от "Позитано" отвръщат на удара като джедаи от Тъмната страна. "Задължават министри да се бият с Бойко", анонсира "Стандарт" неравната битка. Ами то като няма да спечелят изборите, вярно, по-добре да ги пуснат да се сбият. Сигурно пак ще бъдат напердашени, но олимпийският принцип е жив.

Нека Силата бъде с тях!
1038
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД