:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 301
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Треньорът на "Литекс" видя заговор срещу тима

СНИМКА: SATURN-FC.RU
Капитанът на "Литекс" Небойша Йеленкович (вляво) отново си върна капитанската лента и изведе с нея отбора при равенството 1:1 със "Сатурн". На снимката той води топката пред нападателя на руснаците Дмитрий Кириченко.
Треньорът на "Литекс" Миодраг Йешич видя украино-руски заговор срещу тима си след контролата със "Сатурн" (Раменско), завършила 1:1. Сърбинът обвини украинския рефер Александър Дердо в пристрастия към руския тим.

"Не може украинец да свири на руснаци, та те говорят един и същ език - побесня след двубоя, който все пак бе само проверка, Йешич. - В началото на мача Том бе пребит пред пеналта на "Сатурн", а реферът не само че не даде картон, а въобще не свири фаул. Оттам тръгна опасна контраатака на руснаците. През второто полувреме удар на Емил Ангелов срещна ръката на руски защитник в наказателното поле. Реферът даде игра с ръка на моя футболист. Това не е ли странно? Просто не мога да си обясня какво е това съдийство в една контрола."

Иначе Йешич бе доволен от футболистите. "Не съм доволен само от резултата - коментира сърбинът. - Играхме добре, трябваше да спечелим. Хубаво е, че момчетата се стараят. Работят здраво и резултатите вече се виждат. Грешките още ги има. Но имаме и време, за да ги изчистим".
5
1397
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
5
 Видими 
09 Февруари 2008 02:59
А бе, защо никога не ги виждат тези възможни проблеми преди мача, а чак след като стане ясен крайният резултат. Щом от Литекс са се навили да играят при тези условия и с тези съдии, няма какво толкова да се оплакват. Ако са били наистина по-добрите, могло е да бият и въпреки въпросните "ощетения". И става въпрос за контрола все пак, та няма нужда от толкова излишна истерия.
09 Февруари 2008 07:55
Педер Йежко от едно време си е така. Оная школа не прощава - виждат само световни заговори, съботажи, масони, еврей и т.н.
09 Февруари 2008 07:57
Параноички...
09 Февруари 2008 08:50
Че как няма да види!?Откъде идва!
10 Февруари 2008 17:21
Дай, Боже, Литекс да задържи моментната си форма поне до края на април. Справи ли се, ще е евроучастник за пореден път! Господ да помогне да ловчанлии, заслужават го най-вече заради спонсора им Гриша Ганчев, който в момента освен всичко друго, което прави за Ловеч, до средата на месец май ще вдигне и 6-метров паметник на Екзарх Йосиф Първи, който е бил и ловешки митрополит през 1876-а г.!
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД