:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 296
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шефът на БФС сгафи жестоко

Борислав Михайлов "смени" следващия съперник на националите
СНИМКА: svenskfotboll.se
На сайта на шведската федерация ясно личи, че има насрочен двубой Бразилия - Швеция точно за 26 март. Билетите дори са в продажба от 29 януари.
Сериозен гаф направи президентът на БФС Борислав Михайлов при завръщането на националния тим от Северна Ирландия в четвъртък през нощта. Той обяви, че контролата на нашите на 26 март в София ще бъде срещу Швеция, а не срещу Финландия, както се знаеше.

"Мач с Финландия никога не е стоял на дневен ред. Единственият въпрос, който не е уточнен, е колко дни ще останат шведите в София", дори коментира неадекватно Михайлов.

Всъщност на тази дата шведите играят с Бразилия в Лондон. Контролата е по случай 50-годишната от финала на Мондиал'58, където скандинавците губят от "кариоките" с 2:5. Билети за този мач дори се продават и в Швеция, и чрез сайта на "Арсенал", чийто стадион "Емирейтс" е домакин.

"Президентът Михайлов е сбъркал неволно, играем с Финландия", замазаха вчера гафа от пресслужбата на БФС. Колегите им от Швеция реагираха с учудване и после отсякоха: "Играем с Бразилия, това е истината".

Освен че в стил "Иван Славков" обърка съперника, приемникът на Батето реагира с голямо раздразнение на въпрос за премиите за националите при класиране на финалите на световното в ЮАР през 2010 г. Михайлов предпочете да не отговаря, само заяви, че има още много време до началото на квалификации и "много неща могат да се променят". После допълни, че решението за преговори с лидерите на тима през март е лично негово.

"Доволен съм от първия мач за годината - коментира той победата над Северна Ирландия. - Нека обаче да приемем този успех без излишна еуфория. В отбора се появиха доста нови момчета, а както се видя в последните минути на терена, бяха трима на по 20 години. И въпреки това направихме няколко хубави контраатаки, което показва, че младите имат бъдеще в отбора".

Селекционерът Пламен Марков потвърди, че ще разчита за следващите двубои на младите Николай Димитров, Живко Миланов, Ивелин Попов и Валери Домовчийски. "Щом съм ги повикал сега, значи така ще е и занапред", каза още Марков.
63
1986
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
63
 Видими 
09 Февруари 2008 01:22
Аре пък сега кой знае какъв гаф е направил. Батето беше къде по-зле...
09 Февруари 2008 01:23
Кажи му Левскар и не го обиждай повече....тъпаци!
09 Февруари 2008 01:49
Голямата Перука е определено по-зле и от Батето.
09 Февруари 2008 02:18
Къде тук е новината? Жалко бфс, жалки шефове, а българския футбол върви надолу. Вън цялата сган
09 Февруари 2008 02:44
Е, тази грешка на г-н Михайлов не е чак толкова зле за българското ниво, когато иде реч за грешна информация. Нека само видим медиите в страната на какво дередже са. Нищо чудно да го е бил прочел в някой вестник. Истинското лошото е, че не му стигат управленски умения, ценности и непоколебимост, за да изпълни задачите, които стоят пред един истински шеф на БФС по времето на късния преход.
09 Февруари 2008 07:23
Батето може да е сбъркал, но то е било след третата бутилка ! Перуката хем неможе да пие, хем бърка! Пълен нещастник!
09 Февруари 2008 07:48
Ей, това прасенцата са хем злобни, хем комплексирани. Достатъчно е да видят само името на Михайлов и веднага се почва - Перуци това, Перуци онова...
09 Февруари 2008 07:55
КЗВ, - Да сбъркаме ние-простимо! Но грешката на Перуци, от поста който заема????
09 Февруари 2008 09:19
Ами подали са му грешна информация. Неволна грешка, без последствия за никого... И кво толкова е станало? 8)
09 Февруари 2008 09:22
KZB, когато се е наакъл Бобито, пред всички медий, дали всичките са прасенца според теб.
09 Февруари 2008 09:23
И тоя, ако няма информация, за чий стои там
09 Февруари 2008 09:24
Май, като вратар много са го били в главата, простено му е
09 Февруари 2008 09:27
Ми нищо не естанало, само дето и шведите са изненадани - два мача по едно и също време
Дали Боби не сънува още последния мач '94
09 Февруари 2008 10:12
nikodim,
Момчета каквото има да се каже, мисля, че Никодим го е изчерпал. На нас ни остава да си чешем езиците. Наистина, т.н. поколение от "американското лято" показаха, че големите надежди, че както са успели на футболното поле, така ще наложат и нов път в развитието на тази велика игра у нас, за огромно съжаление не се оправдават. Нерешителност, половинчатости, съобразяване с пишман мутри-президенти, а бе прочетете още веднъж Никодим и да си гледаме викенда дето дума Джими.
А тези които обвиняват в левскаризъм Боби просто не са в час. Той се отрече от синята идея наскоро, по-скоро призна, че никога тя не е била водеща при него. Като прибавим, че с Коща са нещо повече от първи приятели, интереса клати феса на президента ни. Толкоз от мен по темата. Приятна събота и неделя на всички.
09 Февруари 2008 11:13
Мач с Финландия никога не е стоял на дневен ред. Единственият въпрос, който не е уточнен


Не било компютри, ами компоти. Не било треньор, ами Пламен. Уточнил всичко с шведите, само те дето още не знаят... и разговори с чужди треньори води, ама и те СЪС СИГУРНОСТ не знаят за това.
09 Февруари 2008 11:18
Нека обаче да приемем този успех без излишна еуфория.

НАПРОТИВ
В предвид на слабата игра срещу аутсайдер; "победата" с автогол; безидейноста на треньора и БФС, трябва да се радваме до последно, защото това ще е единствената ни победа! Не вярвам съперниците ни в квалификациите да си вкарват автоголове и да се бият сами.
ЕВАЛА!
09 Февруари 2008 11:21
Не го замазвайте, за такива изцепки се дават оставки
09 Февруари 2008 11:23
Е, някъде по света, ма не и тука
09 Февруари 2008 11:26
И въобще не го сравнявайте с Батето. Батето беше пич и половина На него му доставяше удоволствие да ръси "бисери". А тоя си е глупендер.
09 Февруари 2008 11:48
Боби, Боби.
Некомпетентен коментар от най-важния човек във футбола ни!
При положение, че тука вече контролата беше обявена официално преди ден-два.
Не е за пръв път тази липса на комуникация, няма да е и за последен.
09 Февруари 2008 11:54
Ти що не отскочи до Швеция /близо ти е/, да ги информираш и за тяхната контрола с наш'те, че те не са в час, а и Финците се притесниха, че сме ги игнорирали
09 Февруари 2008 12:15
Какво значи пич и половина? Цялата тая простотия с уговорените мачове, купуването на съдии и служебните шампиони разцъфтя именно по времето на Батето и благодарение на неговото участие. Тогава и започна в сегашния си вид - първата радостна година беше 1996, когато Славия стана шампион след поредица уговорени срещи, купуване на съдии, возене по багажници на несъгласни да продават мачове треньори и играчи на противника и т.н. Последваха много други. По времето на Батков в А група играеха отборите от Перник, Петрич, Самоков и Олимпик Галата - Стара Загора и т.н., които ако не си плати гостуващия гранд буквално чупеха крака на футболисти, замеряха ги с павета по терена и т.н. и всичкото това под безучастните погледи на съдиите.
Сегашното БФС наистина е неорганизрано и нерешително, не е и достатъчно инициативно, но това не прави предишното по-добро.
Наистина купуване и уговаряне на мачове е имало и преди Батето, но при него безобразието стана норма.

Редактирано от - popangelov на 09/2/2008 г/ 12:22:17

09 Февруари 2008 12:20
Чупенето на крака и замерянето с павета са документирани факти, както и обвиненията на треньори и играчи срещу хора на СИК, че са ги били и возили в багажници за да ги принудят да продадат мач на Славия.
Отделно от документираните факти са разкази на мои приятели от тогавашната агитка на ЦСКА(все още не беше представлявана единствено от Дучето и Ко) за гостуване на стадиона в Перник, граничещи с филм на ужасите.
09 Февруари 2008 12:56
popangelov,
Според мене, носталгията по Батето е обида за този форум. Кое от изброеното от Попангелов не е вярно. Или просто паметта ни е къса и услужлива. Или имам и друго обяснение. Онова просто или ви е харесвало или сте го смятали напълно в реда на нещата.
Съгласен съм, Боби и компания не са това което очаквах. Но да се сравняват със знак минус с предишното ръководство, нека си имаме уважението.
09 Февруари 2008 14:17
Голема работа, дъл Финландия, Швеция или Щвейцария...сега футбол ли ще играем или география ще учим...леФскарски премъдрости...Ха ха.
09 Февруари 2008 16:29
popangelov, не навявай спомени... Гостуване в Перник - безценно...
09 Февруари 2008 16:44
Е, нема и место за сравнение. Само това ви сърби, че при Батето не можехте да купувате мачове поне така явно, докато при Боби и компания /съдийска комисия/ това ви стана навик. И по тази причина "успехите" ви навън са страхотни
09 Февруари 2008 16:53
И на Своге
09 Февруари 2008 16:55
Т'ва беше по повод гостуванията /BG/-то
09 Февруари 2008 17:02
Та едно само не разбрах, колко дена ще останат шведите в София, че 26-ти е сряда и съм в разход, та да си земем аФтографчета от тех Другото всичкото си е уточнено, ма за колко време ш' бъдат тука 'ко имате инфо, щот' Боби още нема, светнете ме
09 Февруари 2008 17:15
Ловец, паметта ти е къса и избирателна. При Батето Левски също си купуваше мачове, както и ЦСКА, и Литекс и Славия. Да ти напомня ли колко титли имаме при Батето? Не е в това въпроса и постингите ти днес са обида за твоята интелигентност.
09 Февруари 2008 17:23
Lowec, това дето си го написал за синьото БФС ако и го вярваш, зае. Просто не си в час. Кой беше наказан 2 мача лишаване от публика в началото на шампионата и без да каже гък ги изтърпя. Лупи, Стойчо и Дучето ореваха ортаклъка за същото и единия мач ви го маршиха. Това едно. Би ли бил по-прецизен да кажеш как точно и кои мачове Левски е уредил при Боби и компания и с неговото ъсдействие. Вземете се у ръце, едни други във форума си влияте и ставате за кашмер. Честно. Нещата наистина излизат от контрол. В смисъл, от едната страна, стремеж за добросъвестно излагане на факти, аргументи и опити за адекватни анализи. От другата, слухове, мантри, идеологеми, фолклор на сектор Г и откровени инсинуации. Пак да питам, имало ли случай двама от вас подред да коментирам вашата продукция. Случайно ли е това. Не е случайно. Най-лесно е да рИвете: "Ама вие защо биете негрите".
09 Февруари 2008 17:32
кой знае ловеца къде си пие, па вие му се връзвайте
09 Февруари 2008 18:07
К'во значение има какво е било при батето в сравнение сос сегашните мърльовци. Факта че батето е бил по-зле въобще не ги оправдава. Да си ходят и толкова.
09 Февруари 2008 20:16
4естит ви 8 март български студенти!
09 Февруари 2008 20:43
A сега по-сериозно. Когато казах, че Батето е пич, имах впредвид една среща с него. На вниманието на bm1914ls. Имахме Конгрес на БТС в Бургас, ако не се лъжа '97год. /щото много ми стана да помня тия Конгреси/ В тогавашния институт по ВМТ /вътрешен и международен туризъм, сега колеж/.
Та в почивката след обяд, 16.00 ч., Батето е до моята маса и повика сервитьорката с думите "Там нещо в хладилника, Джонито го нема" /зареждаха им пиенето в стаите редовно, нЕма празно/. Отговора беше: "Сутринта в 10 ч. сложих новата бутилка". А Батето: "Да, ма сега е четири часа след обед, айде погрижи се".
Та тогава свалихме номенклатурата и сложихме Петър Берон на нашето кормило, ма .....................
Но т'ва са подробности, а Вие, що не носите майтап
09 Февруари 2008 20:49
Забрайх, пиеше само "Johnnie Walker, Black label"
09 Февруари 2008 20:53
Ми, наш човек, щото Боби го не може
Dokich, много се стегаш, иде "Св. Валентин", дай по-ларж
09 Февруари 2008 21:00
Popangelov, адаш, имам ли право на малко бъзик
09 Февруари 2008 21:16
Казах го веднъж и на Tvirem: "Форумът е един вид избиване на напрежението от ежедневието". И не само ФорумЪт, а и кой каквото сам си постеле, ако може разбира се да понася и стрелички
09 Февруари 2008 21:50
Ловец,


ти 'що не пиеш ами си се захванал да обясняваш неща дето требе да са ясни априори?
09 Февруари 2008 21:52
Хей авджия, приятно е на човек да го поменуват...Ама да те питам за Батето:Тоя мой полуземляк на конгреса имаше ли заден джоб?Направо речено кесия за ДЖОНИТО
09 Февруари 2008 22:12
я мисла да си отворя един Grø n Tuborg
09 Февруари 2008 22:13
Де да знам, беше с костюм и джЕба му се не видеше
09 Февруари 2008 22:14
А Джейми, поркаме си червено и се кефим
09 Февруари 2008 22:17
С мезензе от на старата майка, младичкото /завалията/ прасенце. Ма к'во да се прай такъв е живота
09 Февруари 2008 22:22
Тогава от мен едно наздраве на компанията , че напоследък ме налегна работатта и по-рядко успявам да вляза във форума.
09 Февруари 2008 22:23
Джейми, мани таа бира
09 Февруари 2008 22:23
Червено вино избягвам да пия, че много ме боли глава после..
09 Февруари 2008 22:25
Каменец, къде си бе, човеко
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД