:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 293
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
ВОЛЕЙБОЛ

Гибона с 11 т. за "Ираклис" при победа над ПАО

Капитанът на националния отбор на България Пламен Константинов и неговият "Ираклис" си върнаха на шампиона "Панатинайкос" за загубата в 1/2-финала за купата на Гърция и ги размазаха с 3:0 (19, 12, 20) в дербито от 19-ия кръг на първенството. Константинов бе най-резултатният играч с 11 т. Въпреки победата "Ираклис" остава на 2-ро място в класирането с 50 т., само на 2 след "Панатинайкос".

"Постигнахме много добра победа. След мача говорих с Мауро Беруто, който отрече да ме е предизвиквал", заяви Константинов.

Гибона имаше конфликт с италианския треньор на ПАО - Беруто, като дори се стигна до размяна на реплики и обиди. По време на 1/2-финала за купата Константинов дори нападна съдията, защото подпирал "Панатинайкос".

В "българското" дерби от кръга "Патра" с разпределителя Андрей Жеков измъкна победа с 3:1 (22, -12, 22, 20) от "Олимпиакос" с Боян Йорданов и Красимир Гайдарски. Жеков завърши мача със 7 точки, а най-резултатен беше Йорданов с 23. Гайдарски добави още 6, а срещата бе изгледана на живо от президента на БФВолейбол инж. Данчо Лазаров.
935
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД