:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 281
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Шампиони сме, убедени са в ЦСКА

Ако нямаме контузени, няма кой да ни спре, обяви Стойчо Младенов
СНИМКА: ПРЕССЛУЖБА НА ЦСКА
Халфът на ЦСКА Шалозе Удоджи е обезвредил бранителя на "Беласица" Добрин Орловски (на земята) по време на мача в Петрич, който вдъхна допълнителна увереност в лагера на "армейците".
"Продажбите на Велизар Димитров и Валентин Илиев няма да ни попречат да спечелим титлата", обяви треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов вчера. Според него потенциалът, с който разполагат в момента "армейците", е напълно достатъчен, за да може столичани да триумфират с 31-ва титла.

"Честно казано, надявах се трансферите и на двамата да пропаднат, защото няма треньор, който да иска да се раздели с най-добрите си играчи - обясни Младенов. - След като тяхното желание обаче е да напуснат, няма как да ги спрем."

Треньорът на лидера в "А" група все пак не скри огорчението си, че се разделя с доста качествени футболисти. "Ако искаме да играем успешно не само у нас, но и да гоним пробив в Шампионската лига, трябва да обиграваме състав, към който да прибавим няколко качествени попълнения. Ние обаче правим точно обратното", каза Стойчо.

Младенов допълни, че за пръв път от март 2007 г. има разногласия с ръководството на клуба, но това няма да се отрази по никакъв начин. "Сигурен съм, че ако нямаме контузени футболисти, няма кой да ни спре да спечелим титлата", смята бившият нападател.

Убеденост, че ЦСКА вече е шампион, изрази и изп. директор на клуба Емил Костадинов. След победата с 3:1 над "Беласица" в Петрич той обяви: "Още на мача с "Литекс" казах, че сме шампиони, и след тази победа вече съм напълно сигурен в това. Ако продължаваме да играем по този начин, няма кой да ни спре".

Въпреки твърденията на шефовете на ЦСКА за раздяла с Велизар Димитров трансферът му до снощи така и не стана факт. Националът трябваше да пътува вчера за Унгария, където да подпише със "Залаегерсег", но това не стана. Твърди се, че различията между двата клуба още не са премахнати. Проблемът е най-вече в мениджърските комисиони, които унгарците трябва да платят на агентите, движещи сделката.
157
2133
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
157
 Видими 
10 Март 2008 01:07
А де, а де!!! Тринадесете точки станаха 8 само след първите 2 кръга. И Левски и Локо Сф. имат вече "организация".
10 Март 2008 01:37
Без да съм изгледал нито минутка репортажи или живо предаване от българския клубен футбол в последните 3 години... ми е ясно, че 8 точки преднина стигат за печеленето на родния шампоанат още преди края на есенния семестър, пардон - дял.
10 Март 2008 01:51
Мълчи бе говедо, от 13 станали 8.Да ама нали си преигравахте оставения за черни дни мач с черноморец а ние играем с литекс.Айде точно след седмица и 2-а ви мача с тях ела пак драскай.Къде със тоя смешния отбор къде взеха да му подаряват по 1:0 да има интрига
10 Март 2008 01:54
А добър вечер!!!
10 Март 2008 01:55
"Вельизар пернишкия селеянин напуска ЦУРА" - сезон 3, епизод 4756....
10 Март 2008 02:11
Емилоу, през куро ми е че и отатък колко точки са били, вие бяхте тези дето тръбяхте че точките са 13, а "говедата" ви предупреждаваха че ще дойде време да се срамувате че от 13 точки преднина, ще гледате титлата през крив макарон. Както и да е, не ми пука говеда ли ще вдигат титлата или прасета, важното е да ви гледаме сеира!!! 13, 8, 6, ....2, 1, и накрая Локото ви турил пръста и на прасета и говеда.
10 Март 2008 04:36
Мислех си, че макетата просто не са се натягали /т.е. не са бягали/ в този "двубой". От снимката разбрах, че не съм бил прав - те даже са лежали по терена! Малко са били прасетата при това лежане! Щото толкова си могат!
10 Март 2008 05:59
Аз, все пак да повторя като Марк Порций Катон Старши, който завършвал всяка своя реч с "И все пак той [Картаген] трябва да бъде разрушен"...
И така... "Докато лицето, доц. Ал.Т. е президент на ЦСКА нищо добро не очаква този клуб... " За съжаление...
10 Март 2008 06:28
Проф. Берзински- така е. Жалко че един от най-хубавите български клубове се управлява от лицето Ал.Томов. Просто няма да напиша коментар за него, защото иначе ще ме баннат от форума.
10 Март 2008 09:00
Да видим кой-кога ще надцака с организацията. Гигов или Лупи. Първият е по-опитен, с пъти с по-голям финансов ресурс, ред му е, втория е нов, мераклия и има за треньор човек готов да "мине през огън и жупел" но да има титлата.
Левски с този изграждаш се в движение отбор практически не може да наваксва дори и намалелите 8т. при положение, че и Локо-Сф няма намерение да пуска фъндаци на когото и да е. Предстоят малко повече от 2 месеца изпълнени с бурни страсти и посредствен футбол. Ние, зрителите да му мислим до каква степен ще сме потърпевши от задаващите се събития.
10 Март 2008 09:11
Пак дали дюзпа на цвети. Е тя работата ясна вече.
10 Март 2008 09:23
Че това не е новина, това го знае всяко хлапе :
Футболни босове обвиниха: Наско крадял от Чорни и Батков
Венци: Ако разровят трансферите на Левски, Сираков изхвърча;
Галев: Остригаха го заради далавери

Ден след емоционалното изказване на Наско Сираков срещу "парвенютата и мутрите", които държавата трябвало да измете от футбола, някои от визираните клубни босове предприеха контраатака и на свой ред обвиниха спортно-техническия шеф на Левски.
"Най-малко Наско има право да говори за мутри, защото дълги години яде бял хляб от хората, които нарича така. Точно той не бива да заплашва, че ситуацията ще стане като тази в Сърбия. Защото, ако Миша Чорни и Тодор Батков се разровят в някои трансфери, които Левски е осъществил в миналото, със сигурност ръководството на клуба няма да остане в сегашния му вид", коментира президентът на Славия Венцеслав Стефанов.
Босът на Рилски спортист Юри Галев не остана по-назад и директно нападна Сираков, че е източвал Левски.
"Ще му кажа само, че не мен са стригали за кражби, а него. Той трябва много да внимава как си върши работата на "Герена", защото следващата фризура от шефовете му може да включи и главата. На всички ни е ясно, че има да връща много пари на Майкъл Чорни и именно затова все още го държат на работа. Той просто си изплаща откраднатото", заяви Галев.
Иван ЖИКОВ, Иван ЧЕНЧЕВ, в. "Тема Спорт"


10 Март 2008 09:54
"Гледам и не вярвам на ушите си....!!!"
Цяла плеада сини футболни АНАЛизатори, пророкуват организации и конспирации , как ЦСКА видите ли няма да може да успее да си уреди мачовете, та да вземе тази толкова желана за юбилея титла!!!!?
Всичко е всуе, сини прокоби!Няма такъв филм купуване на мачове от ЦСКА има СПЕЧЕЛВАНЕ на мачове след силна игра на силен отбор!Това го доказаха мачовете срещу преките съперници, победата над вечния враг!По жалък тим от отборчето от подХуене няма и няма да има , за целия мач с ЦСКА нямаха удар в очертанията на вратата!За мача(втория) с Литекс, какво да говорим поне 3 сто процентови положения за ЦСКА, уви нереализирани.Има ли някой в този момент, който да ни се противопостави с футболни аргументи!?!?!?!Питам аз!?НЕ и пак НЕ!!Тогава!?За какви "организации" говорим, болни сини мозъци!?ТИТЛАТА е НА ЦСКА, останалите ще се редят след нас!!!!ТОВА Е!!!Всичко друго е жално мучене на умиращ от "луда крава" добитък!Уви!
10 Март 2008 09:55
Е как няма да са шампиони?За тях няма наказания, дори когато хвърлят павета по журналистите и бият футболисти на отбора опонент.Футболен съюз и червеният клуб работят заедно за титлата.По всички юрисдикции това е наказуемо и се нарича МАФИЯ!Но в Българският Футболен Съюз явно това е удачната форма на поведение...
10 Март 2008 09:55
Force достатъчно интелигентен си, или поне се надявам, за да разбереш, че ако 2000 пъти повторим във форума, че например "си некрофил" без да предоставим нито едно доказателство, по някой време всички ще го вярваме, ама без да знаем дали наистиана е така.


Не че казвам, Наско е светец - но докато не се покажат документи по един траснфер от който той е прибрал комисионна - той си остава невинен а ти продължаваш да говориш глупости. Я ги виж и Венци Дебелия - дето не знае къде е сина му - това да не е хубаво или 'бача и бияча от Самоков - на къв морал могат да стъпят да обвиняват някой в грехове


Жалко, че Сираков няма силата на Божков зад себе си - да качи на вилата си Г. А. че да спре малко мустакатият изрод да пише простотии за него както спря да пише Черепа
10 Март 2008 09:58
апропо понеже даваш вид на любознателно момче - поразрови се и виж че във всяка страна има огромно количество трансфери който се подлагат под съмнение като обявни суми, комисионни и т.н. Последен случай бе в Румъния.


Барса са известни че лъжат за всеки тарнсфер замесващ южноамериканец - от време оно................


И ако дори предположим че има далавера облгадетелстваща Наско. Едва ли има само за Наско. Едва ли ще остане незабелязано и от другите като Батков и т.н. и те да лапнат нещо
10 Март 2008 10:01
Я, как хубаво е сработила народната мъдрост: "Думам ти дъще, сещай се снахо".
Одма се отзоваха "които трябва" за да кажат "каквото трябва". То, в БГ било лесно. Пускаш нещо неопределено с лек подтекст взривоопасно и създаваш работа за прокуратура, следствие и съд. Стига да искат, де.
Да направиш лесни или мръсни бързи пари не означава , че ума ти сработва винаги.
На мястото на Венци дебелия и на "готиния пич", самоковския двойник на Брус Уилис бих се направил на разсеян на 100%. Връщам топката с невинно подпитване: "Накарайте Наско да бъде по-конкретен. Така, всеки може".
Ама не трябва само ядене, и акъл се требе.
10 Март 2008 10:09
ББ, споко, младежо. Нали параноика Стойчо още непосредствено след изиграване на първия мач от шампионата, в Ловеч заяви: "ЦСКА са първи, останалите да се разбират кой, след кого е". Това казва всичко. А ти се потиш пред компа, предполагам искри хвърчат блъскайки клавиатурата само и само практически да повториш нещо което отдавна се "знае".
Ние тука сме "загрижени" Гигов да не вземе да развали юбилея.
Предупреждаваме да не олабвате Фнимането и тримата големи Лупи, Коща и СМ да не заспят на лаврите на временното лидерство. Нищо повече.
10 Март 2008 10:18
Знам че, Force има "любов необяснима" към "злия гений" на футбола ни, Наско Сираков но долното смятам за далеч по-съществено и заслужаващо коментарите ни. Писма ми от подхвърлени думи, клюки, забатачени следствия и прочие дивотии.
От следващия сезон футбол на ниво "А" група ще се играе само в три града и на пет стадиона, твърди "Меридиан мач". Причина за това е изтичането на гратисния период за модернизиране на стадионите даден на БФС от УЕФА. От новия сезон в Лицензионната комисия към футболния ни съюз ще влязат двама представители на европейската централа, които лично ще гледат дали спортните съоръжения отговарят на всички критерии за узаконяване. Единственият стадион в България, който отговаря на изискванията е "Георги Аспарухов", но лиценз щели да получат още "Българска армия", стадион "Славия", градския стадион в Ловеч и "Лазур" в Бургас.
10 Март 2008 10:37
Значи излиза, че "Народна Армия" ще бъде линцензиран, а "Васил ЛЕВСКИ" - не. Така ли? И след като "Герена" е единственият стадион, който отговаря на изискванията, значи, че "Васил ЛЕВСКИ" не отговаря? Странни неща, тази статия е, както се казва, "партенка". Има нещо вярно и на тази основа се гради художествената измислица...
10 Март 2008 10:37
Не че казвам, Наско е светец - но докато не се покажат документи по един траснфер от който той е прибрал комисионна - той си остава невинен а ти продължаваш да говориш глупости.

mumoko, мигар очакваш някой да извади писмено доказателство?Това, че го казват "честни бизнесмени" като Кубето и Галев не е основание да го оневиняваш. Поне с Кубето известно време бяха дупе и гащи и сигурно назнайва нещо
На първо четене се сещам за едни трансфери Петрич-Герена. Световната практика в това отношение няма да коментирам.
А защо се дразните, като зачеша тази тема?А дали съм говорил глупости, че го знае всяко хлапе, приемам критиката и се поправям - "почти всяко хлапе"
10 Март 2008 10:42
Предполагам, че предимство имат стадиони с осветление, но не е изключено да получат лиценз още 2 до 3 стадиона без осветление.Но с условности за часовото време на провеждане на самите мачове.Ако бъдат бързо ремонтирани разбира се.
10 Март 2008 10:44
Например Сила - в Барса хванаха трансфера на Рочембак като съмнителен, разнищиха го и доказаха източване на клуба.


Ти ставаш по и още по смешен с изказвания - това го знае всяко хлапе - на какво са базирани тези твои данни - дай някакъв източник, де.


Питах те ако всяко хлапе казва че си некрофил - това прави ли те такъв?


Аз не го овинявам - просто като почнат да се говорят за купени мачове, нагласени траснферни комисионни и ми става смешно - просто нема доказателства. В другите държави първо представят доказателствата после коментират


п.с. нашто пехливан би туко-що Такекадзе с йорикири. Толкоз е слаб, че чак ме е срам да го коментирам.
10 Март 2008 10:50
мумоко, не очаквах от теб да си такъв апологет на НСПП С много жар и ентусиазъм го браниш от статия, при това в Тема Спорт.
Дори Докич в това отношение е по-умерен
10 Март 2008 10:51
замени името на Наско Сираков с името на Костадинов и позицията ми ще бъде същата - докато нема доказателства нищо друго не мога да кажа
10 Март 2008 11:10
Force, да уточня и аз. Последният човек съм да искам когото и да е само защото е "наш" да минава метър между капките. Писна ми от "обвинения" в публичното пространство които след три дни ще бъдат замени от други подобни срещу други "нарочени" и единствено формени идиоти като ГА ще ги архивират за да може при първия удсобен случай да громят врага. Той вече го направи, де. Което не означава при него, че си е казал последната дума. Ни най-малко.
Ако Наско е виновен в това което го обвиняват съдебната машина да се захване и най-сетне да видим един от силните на деня окошарен. В противен случай, не ми се иска да пилеем ценно форумно време за алабализми.
Колкото до лицензирането на родните стадиони, за мене стига да е вярно е предосатъчно , че ще има в комисиите по двама представители на УЕФА. Е, тогава става страшно. А дано защото наистина отнякъде трябва да се почне. Сами не искаме и няма да се оправим.
10 Март 2008 11:16
Бербатов вкара още 2.Българинът с 19 гола за Тотнъм от началото на сезона
А опорния халф в силното хърватско първенство и Валерий, не е ясно къде играещ, колко ли са вкарали?
10 Март 2008 11:17
Цецка и нейните привърженици ме кефят !
10 Март 2008 11:18
Спокойно бе момчета шампиони сте тази година, отпуснете душата. А това е нещо изключително, като се има впредвид какво ви е ръководството, Лупи начело, Треньор с клошарски вид, а като се сетя как Дучето слагаше червения шал на Митал, усмивката се връща на лицето ми въпреки че любимия ми отбор няма да е шампион. Това ние Левскарите лесно го понасяме, нали си нямаме свещенни букви и не сме целунатия от бога клуб.
10 Март 2008 11:21
Дифендъре, не виждам за какво се радваш за играч на чужд отбор, който не е ваш юноша, пък и го прогонихте с псувни от градинката. Този играч успя не заради, а въпреки вас. Аз мога да му се радвам от сърце сега защото съм фен на Тотнъм, но вие какво отношение имате към него не знам.
10 Март 2008 11:24
Айде сега пак се почна латерната: не бил наш юноша...
Той и бате Ицо дойде остриган младеж в ЦСКА, а вие и него ли ще го запишете от Марица(Пловдив). Аман от комплексари...
10 Март 2008 11:26
Pappy,

не забравяй, че цветарите "простиха" на Бербатов . Простиха му за четирите пропуска срещу Миньор Бухово в приятелски мач Сега цветарите са много доволни от него и го хвалят ... със сигурност ще кажат и нещо за марката "Цветанка" и нейния принос към кариерата на Бербатов



Цецка кефи максимално !
10 Март 2008 11:29
Та говорихме за Валерий Домофчийски...
Нали е ваш кадър, как са му успехите?
За циганеното от Локо ПД, по прякор Рензо се знае
10 Март 2008 11:29
Дефендър, няма други фенове по света които да изразходват в такъв обем емоционален ресурс за играчи които дори са превъртяни вече веднъж и отдавна са забравили откъде са тръгнали. Добре е все пак, че не го отказахте момчето. А нека си спомним, че доста време им трябваше на аспирините докато го направят това което е в момента. Ако има някой основание да се гордее с него това са преди всичко тогавашните му треньори в Байер. И да не забравяме, че идвайки в градинката Бербатов вече беше титуляр в юношеския национален. Ама пусто неудобни факти и не ги "помним".
10 Март 2008 11:31
Нещата са много по-прости.

Бербатов направи кариера след като напусна гората
10 Март 2008 11:32
Добре, че беше чичо Пенчо та да го забележи, както и Мартин, както и Стилян.
А да, той и Пенев е от школата на Локо Сф
10 Март 2008 11:33
Цецка - Аякс на Балканите !
10 Март 2008 11:36
Един път по-горното да е право!
10 Март 2008 11:38
айде - отече - пак спорове за кокошката и яйцето.


скучно става колеги - знаем ви целия репортоар.


дайте по същество да говорим - живейки в миналото бг футбола нема бъдеще
10 Март 2008 11:38
"Нападателят на “Левски” Исмаил Иса Мустафа пък изпадна в немилост пред Стоилов, след като се представи слабо на вчерашната тренировка."
Все повече заприличват на сброен отбор на Северна Африка...
10 Март 2008 11:40
Брилянта логическа връзка между Северна Африка и играч с мюсюлманско име !
10 Март 2008 11:50
Не може без минало, не може без традиции, всички ние си обичаме отборите и се гордеем с тях, те са нашата страст. Когато човек е умирал в Гърция в древността, непознатите не са питали нищо друго, освен каква е била неговата Страст. За това и пишем тук, затова ходим на мач
10 Март 2008 11:55
Mumoko, дай да обменим опит. В сряда ще гледаш ли мача в Ловеч и ако да, по кой начин. Защото спряха при мене СК България, а нета дава нещо фира. Поне този с който се опитвам.
10 Март 2008 12:01
Dобър ден,


я нещо за разсънване



Литекс или Левски?
Кой ще се размине със сочна плячка този сезон?
Притеснението е еднакво и в двата лагера. Може би тук се крие отговорът на въпроса! Който излезе по-освободен в двете дербита, със сигурност ще спечели.
ГЕНЕРАЛно погледнато, самочувствието трябва да е на страната на Литекс. Първият мач – този за купата, е в Ловеч. Знаем, минат ли тунелите до Правец, сините започват да треперят. А който удари пръв, удря два пъти. Продължи ли за купата, Литекс ще излезе на Герена срещу психически смачкан съперник.
В Ловеч притежват още два сериозни коза. Гриша Ганчев обича да тормози отбора на народа и предава настроението си на играчите. Йешич пък има стари сметки за уреждане с Левски, по-точно с един от изпълнителните директори. Удари ли в земята съперника за купата, дори с равенство в София ще постигне требъл. А по-голяма мотивация за сърбина няма. Първо, ще разчисти пътя към Купата. Второ, ще докаже на Гриша Ганчев, че е точният човек за треньор на Литекс в близките 1-2 сезона. И трето, ще поднесе на тепсия титлата към боготворящият го стадион „Българска армия”.
Изиграните мачове също сочат успех в оранжево. Тимът взе точка на Армията и победи леко Вихрен. В същото време съперникът се измъчи с току що събрани тимчета.
Естествено, Левски винаги може да победи. Дори и в най-тежкия момент, ей така, заради фланелките. Загуба на двата фронта ще срине Литекс до градене на планове с цифрички отзад, които никога не се осъществяват. Поне в България.
10 Март 2008 12:03
АдМ,


че те северноафриканците са си мюслими в голяма част ако и да пият алкохол
10 Март 2008 12:04
James,

сега е точният момент малките да се "точат" на ЛЕВСКИ

Но те ще си останат винаги малки , което са чужди проблеми
10 Март 2008 12:04
Real Zaragoza 2 - 1 Atl Madrid
10 Март 2008 12:06
Срамуваш ли се, или се притесняваш от този резултат на Атлети ?
10 Март 2008 12:06
Но безспорно мачовете тоя викенд беха:


FA Cup quarter-final
12:45 Mar 08
FT Man Utd 0 - 1 Portsmouth
17:30 Mar 08
FT Barnsley 1 - 0 Chelsea


я ся Мумоко-сан да почне да се подиграва на Ливърпул за Барнзли
10 Март 2008 12:07
За съжаление нема къде да гледам испански футбол тука а иначе Атлетико ако мислят да играят в ШЛ догодина такива резултати немое се допускат
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД