:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 261
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
И НИЙ СМЕ ДАЛИ НЕЩО...

София - част от най-голямото парти в света

Легендите Карл Крейг и Кевин Сондерсън ще свирят заедно с диджеите на Метрополис. По същото време хиляди хора ще купонясват и в Ню Йорк, Акапулко, Рио де Жанейро и Йоханесбург
снимки: ройтерс, метрополис
Най-късата нощ в света - тази на 22 юни, през 2002 г. ще стане сцена на най-мащабното електронно парти в света. Тази нощ то ще се проведе едновременно (или почти, съобразно часовите разлики) в София, Ню Йорк, Акапулко, Рио де Жанейро, Йоханесбург.

Партито на колодрума в столичната Борисова градина е естествен финал на станалия вече традиционен Стрийт Парад, който ще премине на открито по улиците на града същия ден. Събитието се провежда вече за четвърта година, вдъхновено от берлинския Лав Парейд и неговата 13-годишна история.

Събитието на колодрума е част от "Смирноф Експириънс" - инициатива, която се провежда в различни точки на света с участието на най-големите световни диджеи. България вече беше част от нея на Нова година, когато пак Метрополис направиха парти от веригата във Военния клуб.

Особеното е, че за пръв път от доста години в България ще гостуват три звезди от световна величина. Редом с диджеите на Метрополис Ясен Петров и Стивън зад пулта в Борисовата градина ще излязат някои от най-големите в техното.

Детройтските диджеи Кевин Сондерсън и Карл Крейг нямат нужда от представяне. И двамата са не просто големи клечки на световната електронна сцена. И двамата са легенди. Освен тях ще гостува и англичанинът Алън Томпсън.

Една от легендите на "детройтския звук" Кевин Сондерсън всъщност е роден в Ню Йорк. Името му се свързва с легендарния проект "Inner City", но е записвал музика и под много други имена от 80-те до днес.

Детройтският пионер Карл Крейг заедно с адаша си Карл Кокс, е вероятно най-популярният DJ в света на техномузиката. Преди четири седмици той грабна четири приза на музикалните награди в Детройт.

Алън Томпсън е не по-малко впечатляващо име. И той е част от клубната сцена още от началото на 80-те. Пуска основно дийп хаус и казва: "Въпреки че това изглежда малко изтъркано, аз вярвам, че ролята ми на DJ е да правя музика, която да може да се танцува."

Организаторите обещават за събитието невероятен декор, който да превърне полупустия колодрум в огромен клуб. За целта от Англия пристигат повече от един километър червена коприна, прозрачни кутии за танцьорките, уникални покривала за сцената и баровете, както и екзотични паравани, които ще обособят чил-аут зоната на партито. За тези, които ще пожелаят да изглеждат различно, е предвидена специална зона за гримиране, а уморените ще могат да се отпуснат с масаж - услуга, която отдавна е традиционна в големите клубове по света. За събитието е обещано и повече осветление от всичко, което някога сме виждали в България. Входът за цялата магия е 10 лева (при предварителна продажба) и 12 пред самия колодрум.
 
DJ Кевин Сондерсън
 
DJ Карл Крейг
670
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД