:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 294
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Борисов пожела на Първанов втори мандат

 
Надявам се президентът Георги Първанов да вземе втори мандат. Това заяви вчера кандидатът за кмет на София Бойко Борисов пред "Нова телевизия". Така той коментира информациите, че БСП и НДСВ имат интерес той да стане кмет на София, за да го отстранят от президентската кампания. "Аз много уважавам президента Първанов, с него си говорим на ти", похвали се Борисов.

Според запознати обаче няма да е голяма изненада, ако Симеон Сакскобургготски също се кандидатира за президент. Наскоро ексвъншният министър Соломон Паси заяви, че Симеон би бил идеален президент. С изявлението си Борисов влезе в противоречие с лоялността си към бившия премиер, която неведнъж е декларирал.

"Аз не искам одобрението на хората да се дължи на билбордове, плакати или клипове по телевизията", каза още Борисов. Той подчерта, че е независим във вземането на решенията си. "Всички, които са се занимавали с избори, казват, че греша, но изборът си е мой", категоричен е ексглавният секретар на МВР. И обясни защо влиза в политиката, въпреки че досега винаги е декларирал, че страни от нея. "Убеден съм, че без да е в политиката, думата на един човек не се чува, политиката не е мръсна работа и хората правят политиката", казва вече генералът.
19
498
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
19
 Видими 
23 Октомври 2005 23:17
Ako Мухобойко стане политик и
Западът го подкрепи, може би с това се цели да се
ослаби все по-засилващия се устрем на АТАКА.

Редактирано от - SultanBg на 23/10/2005 г/ 23:18:51

24 Октомври 2005 00:08
Идеален президент за България може да бъде само Волен Сидеров и ние Радикалнта Пратия ще направим всичко възможно той да стане президент на Българи в предстоящите президентски избори догодина!!!Единствено от Волен Сидеров ще изскваме след като му подариме една здрава Дрянова Гьостарица той да е използва като трябва и да налага когото трябва особено тези които чакат и се издържат от етническите матерялни привилегй за малцинствата за сметка на всички останали Българи!!!Тези неравноправия които създаде етническата турска партия ДПС със своя подлагсник другата противокунстутоциона циганска партия Евророма са в ущърб на всички Български граждани и подклаждат изкуствено етническото напрежение в България, и са в основата на всички дразги и възникващи конфликти които офицялната власт си мълчи и не накзва този манипулиран и използван електорат и ги оставя тези цигански банди да вилнеят да крадат и плячкосват чястната собственост , да изнасилват и убиват граждани и за това си деяние циганите биват толерирани и тази безнаказаност води до това етническо напрежение!!!Да живее Волен Сидеров бъдещия президент на България!!!Да живее велика България!!!Да живе во век и веков!!!Българи да си върнем нашата държава и да накажем всички национални предатели които продадоха България за жълти стотинки!!!България за Българите!!!Вън чужденците от България!!!Нашата земя не е за продан и нашата индустрия и фабрики и банки трябва да се върнат в Български ръце!!!Вън престъпната хайдушко лихварска групировка МВФ която само ограбва България!!!Да живее Велика България!!!Д аживее во век и веков!!!
24 Октомври 2005 00:08
"Мутра на Мутра рамо дава!
Даваи да крадеме!"
Кратка народна песен.
24 Октомври 2005 00:34
SULTAN BG,
Ама и при Демокрацията ли някой/Западът!/ може демократично/?!/да се меси във вътрешните работи на демократични държави- с цел да подкрепя този или онзи, за да отслаби онзи или този/който е с все по-засилващ се устрем!/?!?
24 Октомври 2005 00:35
Така, така, Мутрев, хвали Параванката, че той малко ли ти помага да победиш съпартийката му Дончева! Хвали го, та всички да разберат колко сте близки. Може и да им уврат главите на софиянци и да ти теглят една на изборите. А догодина и на Параванката.
24 Октомври 2005 01:00
Радикална Партия ´ Идеален президент за България може да бъде само Волен Сидеров
24 Октомври 2005 03:37
"Аз много уважавам президента Първанов, с него си говорим на ти"
Всеки разбира уважението според способностите си..
24 Октомври 2005 09:22
много мечтатели се нароиха напоследък ....
24 Октомври 2005 09:41
в това "да вземе" са кратко и ясно синтезирани политическите убеждения на пожарникаря.
24 Октомври 2005 10:15
Едно време в кръжока по математика си бяхме измислили следната детска броилка:
" АЛФА , бета , тита
някой се рита
гама, делта ......"
Абе нещо съм я позабравил тая броилка , ама при повече фантазия може да се стигне и до ОМЕГА.
Та мисълта ми е , че в математиката също не може да се мине без , както казва народа "гръцка помощ". Аз съжалявам , че не съм ходил на кръжок по геология , щото и там можеше да се научи нещо!! Ама кой , каквото си е надробил сам , сам ще си go сърба!

P.S. Не знам дали това е по темата. Хей УРАНГУТАНЕ/b4/ , ако си им много сърдит , за което те са си виновни, и ти си абсолютно прав, ела да играем в един отбор "КОМБИНИРАН ШАХ" срещу "ПЛАНЕТАТА НА МАЙМУНИТЕ"!!
24 Октомври 2005 11:01
Аз пък много уважавам Негово величество, и вече му говоря на ти.
24 Октомври 2005 11:05
Бе той и Софиянски се изтърва само веднаж, при Бареката, че бил готов за премиер, и елате го вижте? Та и бат Бой само на рейтинг ще го направят...
24 Октомври 2005 11:56
ЗАБЕЛЕЖКА: относно горния ми постинг: под " гръцка помощ" , нямам предвид всяващото ужас оръжие от древността , известно като "гръцки огън". Него както знаем , за огъня иде реч, нашия цар КРУМ СТРАШНИЙ/както са го наричали враговете му/ го е имал в арсенала си!
24 Октомври 2005 11:58
ДОЛУ Станишев!
24 Октомври 2005 12:02
Бе що ми се струва, че на Радикалната партия му плащат да се пише за привърженик на Сидеров, за да го злепоставя? Наличието на таквиз привърженици стряска всичко що-годе нормално...
И все ми се струва, че Първанов тайничко е пожелал на Бат`Бойко да спечели първи полумандат...

24 Октомври 2005 12:14
Аз пък организирам "Гросмайсторски клуб на Вогоните", за всеки случай (наред с изучаването на китайски)...
24 Октомври 2005 13:42
Ами КАРААТАНАСе да си направим един камерсиален турнир.Нали така се вика вече , щото ний другото не си го даваме.

P.S.Ама нещо ми се струва , ти май сам ще дойдеш , щото повечето май са при нас в нашио клуб , дет са вика.
24 Октомври 2005 15:54
"Аз много уважавам президента Първанов, с него си говорим на ти"


Говоренето на "ти" действително е мярка за уважение. Катето и Фифи от Околовръстното си говорят помежду си на "ти", така говорят и с клиентите и клиентите с тях. Мнооого се уважават хората ....
24 Октомври 2005 17:26
Май се оказва, че бат Бойко не е нищо повече от един мазник...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД