:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 242
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Проблеми в "Левски" преди мача с "Вердер"

Ники Димитров и Рабех не тренират, под въпрос са за контролата
СНИМКА: SPORTLINE.BG
Халфът на "Левски" Мариян Огнянов (вляво) се бори с Капич от "Паралимни" по време на контролата в събота. Именно Огнянов вкара втория гол за "сините", първият бе дело на Мирослав Иванов от дузпа.
Двама от основните футболисти на "Левски" имат проблеми преди контролата с "Вердер" утре. Крилото Николай Димитров се оплаква от болки в стомаха, заради което не тренира вчера. Оплаквания има и мароканският бранител Юсеф Рабех, но треньорът Велислав Вуцов се надява двамата да бъдат на линия за мача. Двубоят с "Вердер" е последната проверка на "сините" преди началото на първенството.

Другият мароканец - Шакиб Бензукан, пък бе пуснат от спортно-техническия щаб да се възстановява в родината си. Защитникът бе опериран и няма да бъде картотекиран за мачовете от есенния полусезон.

В събота, с повечето си резерви и футболисти от дубъла, "Левски" би с 2:0 "Паралимни" в контрола. Мачът бе изгледан от собственика на клуба Тодор Батков, който похвали младите за старанието им. "Не мога да не съм доволен. Та същият този кипърски отбор преди няколко дни би "Литекс", а ние след почивката го надиграхме с децата".

Батков призна, че все още има шанс "Левски" да се сдобие с качествен опорен халф, който да подсили тима най-вече за мачовете от евротурнирите. Това обаче може да стане едва за следващата фаза на надпреварата, тъй като картотекирането на играчите трябва да приключи до сряда.

"Имаме 8 варианта, като става дума за чужденци. Ще вземем такъв футболист, особено ако, дай Боже, се класираме за Шампионската лига. Не съм притеснен от нищо преди започващите много важни мачове за нашия отбор. Сигурен съм, че ще се представим на ниво и ще радваме привържениците", коментира собственикът на "Левски".
41
1680
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
41
 Видими 
04 Август 2008 00:29
Макар и контрола, много работи около готовността на Левски в предстоящия сезон ще излязат наяве. Досега Вердер мачкат наред в подготвителните си мачове. Успеем ли да им противодействаме, като игра и резултат почваме да дишаме по-спокойно.
04 Август 2008 01:42
Dokich , и аз чакам тази контрола и си викам дано дано данооо.... .Реално към този момент незнаем до къде сме стигнали, във вторник ще видим.
04 Август 2008 01:46
аз нещо нямам особени очаквания от тоя треньор... дано не съм прав...
04 Август 2008 07:12
Момци помнете ли че преди 14 години за 80 годишнината Байерн дойде и игра в София контрола с Левски. Имам смътен спомен дали ги бихме, но си спомням, че играха с изгряващата звезда Шол и Циклер. Но те не играха с основните играчи. Мачът дори бе май след края на сезона - спомням си май или юни.


Както и да е - надявам се да играят и двата отбора наистина да играят с титулярите (проекто такива) за да видим каква е играта в халфовата линия и да видим дали бразилците фигурират в стартовите 11 на Вуцов.
04 Август 2008 08:40
Мачовете с Байерн и Вердер показват, че Левски е уважаван и авторитетен европейски отбор.Очакванията ми са, че ще загубим минимално, но се надявам да покажем добра игра с борбеност и дух.

mumoko-на мача с Байерн станахме свидетели на една велика просташка проява на Сираков-когато наплю футболист на противника и беше изгонен.Ако си спомняш...
А иначе-САМО ЛЕВСКИ, ОБИЧАМЕ ТЕ.....
04 Август 2008 09:56
Овнешкият още от сега започна да бие "Отбой"
04 Август 2008 10:02
Mumoko, мача с Байерн-Мюнхен беше на връх 80-год.-24 май. Бихме ги с 3:1. Това беше един състав в който наред с утвърдени техни имена имаше и таланти посочени и от тебе които после направиха име.
Наистина, като си помисли човек, избягвам подобни сравнения, ама пусто като сами се набиват, едните няма с кого просто да организат представяне на състава си преди сезона. Отпадна дори идеята да играят с дублиращия си тим.
На другите на крака им идат вицешампионите на Германия, мач ще се предава от БТВ, ДСФ и още 7 телевизии. Както се казва, ноу комент.
04 Август 2008 10:10
САМО ЛЕВСКИ!
04 Август 2008 10:21
И мача с Тампере го предаваха
04 Август 2008 10:39
Натиснете тук


Много ми е интересно откъде черпят такива новини нашите журналисти?
04 Август 2008 10:47
Тая партенка излезе, защото коеф. за победа на БАТЕ , бил 10
04 Август 2008 13:33
Изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) и бивш футболист на Левски Борислов Димитров заяви на днешна пресконференция, че сините най-вероятно ще могат да картотекират Георги Христов въпреки споровете между канарчетата и българския представител в ШЛ. "Очаквам, че Левски ще може да картотекира Георги Христов с временна картотека. После ще продължим делата и ще видим какво ще отсъди спортния арбитражен съд в Лозана", коментира Димитров.
04 Август 2008 14:50
Натиснете тук
04 Август 2008 14:53
Отборът на Левски ще проведе днешната си тренировка в 20.15 часа, като заниманието ще е открито за фенове и журналисти. Вицешампионите са избрали този час заради утрешната среща с Вердер Бремен, която е от осем вечерта.

Велислав Вуцов показа, че харесва подобна практика още в края на миналия сезон, когато води Левски в мачовете с ЦСКА и Славия. Идеята на специалиста е отборът да е на терена в същия час, в който ще се играе предстоящата среща.

В последните два дни с проблеми в състава на Левски бяха Юсеф Рабех и Николай Димитров. Двамата обаче се очаква да бъдат на линия за срещата с „бременските музиканти”.
Натиснете тук
04 Август 2008 14:54
Спортният директор на Левски Даниел Боримиров и старши треньорът на „сините” Велислав Вуцов ще дадат съвместна пресконференция с ръководството на Вердер Бремен преди приятелския мач между двата отбора. От немска страна на събитието, което е предвидено за 14.15 минути в хотел Хилтън, ще участват спортният директор Клаус Алофс и старши треньорът Томас Шааф.

В 17 часа президентът на БФС Борислав Михайлов ще приеме на специална среща делегацията на Вердер Бремен.

Клаус Алофс е голмайстор на Евро 1980 година, което е спечелено от Западна Германия. През 1986 година сегашният спортен директор на Вердер е част от тима на Германия, който губи финала от Аржентина.
Натиснете тук
04 Август 2008 14:59
DSF
18:55 Di August 5 Live-Ü bertragung

Sport-Fuß ball
Fuß ball
"Levski Sofia - Werder Bremen"
Testspiel.
Wichtiger Hаеrtetest fü r Werder Bremen: Knapp zwei Wochen vor dem Bundesliga-Start proben die Hanseaten gegen den bulgarischen Rekordmeister Levski Sofia den "Ernstfall". Beide Clubs trafen in der Vergangenheit bereits vier Mal in der Champions League aufeinander, in sä mtlichen Partien musste Werder keine Niederlage hinnehmen. Fü r die Mannschaft von Trainer Thomas Schaaf ist es der letzte Test, bevor am 9. August im DFB-Pokal gegen Nordhorn das erste Pflichtspiel der neuen Saison ansteht. Nach dem Verletzungspech in der Vorbereitung auf die vergangene Spielzeit - seinerzeit musste Schaaf zeitweise auf 13 Stammkrä fte verzichten - kann der Vizemeister in diesem Jahr von Beginn an auf seine Top-Spieler Diego, Torsten Frings, Clemens Fritz und Frank Baumann zä hlen.
========================================= ==================

Вердер ще разчита на всичките си титуляри на утрешния мач, това е посленда контрола за тима на Томас Шааф преди започването на официалните мачове
04 Август 2008 15:03
Взето назаем от друг форум.
Малко за статистиката. Наскоро четох в един немски сайт, че няколко от водещите немски отбори са отказали да уважат юбилея на ЦСКА по различни причини, подробности не се споменават. Малко по-надолу пишеше, че Вердер се почуствали горди от поканата на Батков и приели поканата. В същото време се споменава, че при евентуален отказ на бременци - Шалке и Хамбургер били готови да премерят сили с Левски на въпросната дата...
Тук става въпрос за традиции, взаимно уважение и респект!
Авторът се казва Маркус Хофман, а информацията беше цитирана от сайта на Вердер!
За какво става въпрос само, Байерн отказаха да пуснат и третия си състав за 60 годишен юбилей
04 Август 2008 15:04
ЛЕВСКИ = ЕВРОПЕЙСКИ
04 Август 2008 15:18
Ето ви малко по-различен ракурс върху онова, което наричате кой знае защо "Европейски":
Господарите на "Герена" или двойният аршин на Левски
01.08.2008 22:30
Въпреки че не стана шампион, Левски ще играе в Шампионската лига и ще представя България в най-авторитетния европейски клубен турнир. И като такъв, се предполага, че има европейска политика с представителите на медиите.

Както всяко нещо в България обаче, и тук трябва да изречем прочутата реплика на Петко Бочаров - "Да, ама не!"

Мястото - стадион "Георги Аспарухов", контролата с израелския Апоел (Ирони Ришон). Тъй като журналистическите ложи не работят, се насочвам към мястото, където виждам колегите от "Дарик" радио Стефан Стоянов и Валентин Грънчаров.

Спира ме стюард с жълта жилетка и логото на Левски с репликата "Тук не може". Показвам журналистическата си карта и казвам кой съм, след което обаче получавам нов отказ - "Не става, не е за журналисти".

"Е какво - само за представители на "Гонг" ли е?", шегувам се аз, надявайки се фенчето да се опомни. Наглостта му обаче не спира дотук - "Да", тросва се човекът, чиято работа е да насочва посетителите.

"И защо?", става ми интересно с какъв аршин се мери в Подуене. "Ами защото са истински левскари. Вие какви сте? Май видях календарче на ЦСКА в документите Ви", прави се на оригинален стюардът.

След като му показвам, че нямам календарче на шампионите, го питам какво общо има от кой отбор съм, дори да предположим, че имам календарче на ЦСКА.

"Ами не може тук", продължава тъпоумно да упорства фенът, който се е видял във власт.

Търпението ми започва да привършва и изстелвам - "Тук съм не в ролята си на фен на Левски, на ЦСКА или на националния отбор, а за да отразя мача. Така че не ми пречете и ми осигурете място за работа."

Победата ми обаче е само временна и след две минути човечецът с жълт потник пак довтасва и ме гони, след като е провел телефонен разговор с някого над него в йерархията на стюардите - "За журналисти е ей там". "Но там са феновете!?", недоумявам аз. "Нищо, тук е запазено".

Отивам при настанените заедно с обикновените привърженици представители на медиите, откъдето също искат да знаят защо не може да седнат на нормално място, където да си вършат работата.

Получават същия отговор - "Не може, това е".

Вярно, че не се е случило нищо фатално, всички си свършиха работата, макар и на неудобно за това място. Но ако "сините" искат наистина да бъдат български представители в Европа, трябва сериозно да се замислят дали искат истинско безпристрастно отразяване на събитията в клуба и мачовете на отбора или верни лакеи със "сини" очила със специален достъп на "Герена".

Нямам нищо против колегите - така са решили, така действат. Жалко обаче, че клуб като Левски позволява такава трагикомична картинка - двама "богоизбрани", седнали на удобни кресла в сектор за 20-ина човека, а на 4-5 метра от тях - останалите "обикновени" журналисти, стараещи се да си вършат работата, натъпкани заедно с Бай Пенчо, люспещ семки.

Интересно, дали германските журналисти следващата седмица за контролата Левски - Вердер ще са достатъчно "синьо" настроени за вкуса на този стюард, за да прояви еднакъв аршин за всички...

Момчил Кръстев, Gol.bg
04 Август 2008 15:24
На вниманието на всички медии!


2008-8-3

Утре (04.08.2008) от 13'30 ч. до 15'30 ч. в клубния офис на ул. Леге 15 представителите на медиите, изпратили заявки за сезонни акредитации, ще могат ги получат.

Сезонните акредитации ще важат за официалното представяне на Левски в контролата с Вердер Бремен на 5 август.

Натиснете тук
04 Август 2008 15:27
... лецки не мое да има проблеми
и да падне - пабедата служебно пак ще получи
Хвала на такъви спорт-смени
04 Август 2008 15:31
Входът свободен ли е ?
04 Август 2008 15:32
Иванова, помолх Ви вече веднъж - НСРТ!
04 Август 2008 15:34
Входът свободен ли е ?
--------------
С абонаментни карти да, иначе:
Цени на билетите:

Сектор "А" - 10 лв.

Сектор "В" - 5 лв.

Сектор "Б" - 1 лв.

Вход свободен за притежателите на абонаментни карти за сезон 2008/09.

Касите на Герена и в централния офис на клуба ще бъдат отворени всеки работен ден от 9.30 ч. до 17.30 ч.
04 Август 2008 15:39
А томбола ще има ли
04 Август 2008 15:40
Да, с фланелки на Вердер.
04 Август 2008 15:44
Блиц:
Вердер картотекира на пожар Ники Михайлов! При стеклите се обстоятелства с контузени и отсъстващи заради оломпиадата звезди, германците спешно се нуждаели от голмайстор

04 Август 2008 15:45
Благодаря за информацията, СИНИЯ ГРЪМ !
04 Август 2008 16:11
САМО ЛЕВСКИ !
04 Август 2008 16:20
Борад сега дали може да ви уреди служебно и финал...
04 Август 2008 16:26
УЕФА
04 Август 2008 17:04
Отзад има анкета за шампион 2008/2009 година.
Както отбеляза един колега - нали е за А група, защо са включили ЦСКА?
Левскари, пишете!
04 Август 2008 18:16
Щото анкетата съм я правил аз.
04 Август 2008 19:22
Изпързаляха Георги Христов - нападателят аут за Вихрен, под въпрос за ШЛ
Бившият нападател на Ботев Георги Христов, който в момента тренира с Кенефски, почти сигурно е аут за първия официален мач на сините в "А" група срещу състава на Вихрен. Тази новина научи Sportal.bg само няколко часа след като изпълнителният директор на Ботев (Пловдив) Боби Димитров заяви на пресконференция, че Кенефски ще може да използва Христов с временна картотека.

Нещо повече, има голяма вероятност играчът да пропусне и изключително важните двубои на тима в ШЛ срещу БАТЕ Борисов или Андерлехт.

Sportal.bg направи проверка на достоверността на тези твърдения и тя установи, че има някаква вероятност Христов да бъде картотекиран и без разрешение от Лозана, но това е изключително опасно за Кенефски. Причината е, че сините могат да пуснат нападателя на своя глава срещу Вихрен и в ШЛ, но рискуват при евентуално решение на КАС в полза на Ботев, те да бъдат санкционирани със служебни загуби в мачовете с участието на Георги Христов

Редактирано от - borislavG на 04/8/2008 г/ 19:23:17

04 Август 2008 19:34
от колко часа ще започва ЗАРЯТА тази вечер?
04 Август 2008 21:42
Това , че Христолов е гад , не значи , че Жоро Христов постъпи коректно и умно. Преминаването му в Уефски беше , и си остава - абсолютно криминален акт. Митю е достатъчно интелигентен да усети това , и има всички шансове да спечели делото в Лозана. С това кариерата на Жоро е свършено , и то - само заради глупавото му желание да рита на геренските ливади за некой лев в повече... А можеше - кариера в чужбина...
04 Август 2008 23:16
Мукта, ако се водеше и официално "Чорбар", цена нямаша да имаш. ВЕрвай ми!
Нали Селския го продаваше в 10 суперклуба едновременно, вкл. и в Реал -Мадрид дето помагаше бат Бойко. Понякога пишеш, като че ли всички сме оперирани от памет.
05 Август 2008 14:58
САМО ЛЕВСКИ !
05 Август 2008 15:00
...а прасето на мезе !
05 Август 2008 15:23
Борад на суджук ли ще го правите?
05 Август 2008 15:36
Сините фенове - на път за мача
Target=_Blank id=url>Натиснете тук ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД