:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 310
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

За лъвовете и хората

Природозащитници! Погледнете вчерашния "Стандарт" и вземете мерки! Емел Етем, като настойник на бедствията, авариите и всички странни ситуации също да погледне. "Прибират лъв за дългове", оповестява вестникът. В двора на длъжник частни съдия-изпълнители се натъкнали на царя на животните и го конфискували. До търг обаче не се стигнало, каквото и да значи това. И без капка милост към читателя "Стандарт" не казва нито дума повече за съдбата на конфискуваното животно. Прелитащият все си мисли, че трябва да има нейде закон или наредбичка поне, които да не позволяват из двора ти да се мотае лъв вместо куче. Или че поне трябва да приемат, ако няма. Щото преди години се стигна до унизителната ситуация тигър да живее в клетка насред кафене в ЦУМ. Между другото, молбата ни е Етем само да се информира за бедствената ситуация, без да взема конкретни мерки, щото има сериозна опасност от обратен ефект - лъвът да бъде умъртвен или конфискуван в полза на нечии сараи.

Иначе за бъдещия закон има вече нормотворчески пример: "Не даваш сухо на жена си - отиваш на съд", обяснява "Монитор" новата форма на насилие - икономическо. Какво пречи да се напише - "Тормозиш лъва си с тесен двор и кокали без мръвка - полагаш 100 часа обществено полезен труд"?

Стига толкоз за котките, и хората сме животни и заслужаваме малко внимание. "60% от леглата по морето празни", оповестява пак "Стандарт". "Труд" приглася - "В Банско може скоро да събарят хотели". Единствено ще помолим като съборите хотела да разчистите хубавичко след това, за да изглежда така, сякаш никога не е бил вдиган. И, естествено, да събаряте по-бързо, застигнати най-накрая от възмездието за лакомията си.

Иначе знае ли човек, лъвът на "Стандарт" като нищо да е конфискуван от собственик на някой от тези злополучни хотели, затънал в дългове поради липса на туристи, отвратени от високите му цени, ниското качество и премазаната околна среда...

Мечти...
2
803
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
2
 Видими 
18 Юни 2009 10:14
Има ли пилот в самолета?!
Май тц!
...
Съгласно съобщението на прес-центъра на Правителството:
- Поради отсъствието на Министър-председателят Сергей Станишев, който отпътува за Брюксел, за да участва в двудневното заседание на Европейския съвет, за негов заместник е назначена вицепремиера Е.Етем!
Същата гус'жа обаче, сабале цял час си прави публична предизборна политреклама в Русе пред БНТ!
18 Юни 2009 16:40
ОЛДИ, за к'во ти е пилот, да ти ходи по нервите ли? И с Гей и с Емел ханъм, работата е все ос...а. Поне да не се пречкат из медиите.
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД