:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 284
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

Русия няма да се изтегля от Крим

Снимка: Ройтерс
Руският президент Дмитрий Медведев (вдясно) посети полигона „Раевский” в Южния федерален регион, направи оглед на въоръжението и на военната техника на Въздушнодесантни войски, след което обядва с войниците.
Русия няма намерение да се изтегля от военноморската си база в украинския град Севастопол в Крим, заяви руският шеф на ГЩ Николй Макаров, цитиран от Би Би Си.

Според подписания през 1997 г. договор между двете страни руският Черноморски флот ще бъде базиран на полуосторова до 2017 г., макар че Киев прави всичко възможно това да стане по-рано, защото иска да стане член на НАТО. "Ние нямаме такава цел, да напускаме Севастопол", категоричен е Макаров. Наскоро руските медии съобщиха, че Черноморският флот ще бъде преместен в Новоросийск, където ВМС строят голяма модерна база. Тя трябва да бъде завършена към 2016 г. По думите на Николай Макаров базата просто ще допълва военноморските сили, които се намират в Севастопол.
113
2149
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
113
 Видими 
16 Юли 2009 00:43
Русия няма да се изтегля от Крим

Ще чакат да бъдат изритани скапаняците му недни!
16 Юли 2009 02:36
Хи-хи-хи,
на снимката истински чинии, покривки и забележете салфетки.
Тея да не са извадили посудата и сервиза от Ден победъй?
16 Юли 2009 02:41
Обзалагам се, че FL-ьонгата не знае къде е Крим. Верно ли е бе, папур?
16 Юли 2009 03:25
Ти със стара кримка не се задявай!
16 Юли 2009 03:38
Русия няма да се изтегля от Кричим
16 Юли 2009 04:57
"....Според подписания през 1997 г. договор между двете страни руският Черноморски флот ще бъде базиран на полуосторова до 2017 г.... "
Не понял ?
Подписали договор ама немало да го изпълняват ?
И кой ги би по кратуните да го подписват тогава ?
Детский сад какой-то .
16 Юли 2009 05:00
По интересното е що Парата не се появи за да заклейми този който е изказал такива блудни слова, че договорът нямало да се спази.
16 Юли 2009 06:27
Не виждам какво им пречи руската база на членството в НАТО. Нали Русия и НАТО са приятели?
16 Юли 2009 08:17
Вчера руският флот изстреля още една ракета, а това не е отразено.
16 Юли 2009 08:19
Значението на руския черноморски флот след 1855 е равно на нула.
По наше време при наличието на мощна авиация значението му е -1.
16 Юли 2009 08:35
Приказвах аз за сакралната година. Може да има нещо общо и с присъединяването на Абхазия.
16 Юли 2009 08:38
А наличието на "мощна" авиациа при наличието на няколко яки нуки от системата синева, топол, булава и т.н. е със значение = на -2.
Русия ще продължи да помага и да прави остъпки на САЩ. В отговор и САЩ ще си затваря очите, ту за Грузия, ту за Крим, ту за Азербаджан.
Интресо клати фесо.
Големите се разбират за сметка на малките.
А за любопитните са медиите, да ги манипулират.
16 Юли 2009 09:23
"Ние нямаме такава цел, да напускаме Севастопол", категоричен е Макаров.
Това заявление е чудесен пример колко далеко е рашата от цивилизованите държави. Великобритания сключи договор за Хонг- Конг, построи един прекрасен съвременен град, и когато дойде време да го напусне, нямаше цигании, заинатявания и нежелание да се спази договора. Предаването му на Китай мина като празник. Нооо рашата наистина трябва да бъде наритана, защото тя договори, споразумения, феърплей и други подобни цивилизовани средства за общуване с останалия свят НЕ познава. Мецата разбира само от бой...
16 Юли 2009 09:58
Мецата разбира само от бой...

Фундаментално. Сега остава да дефинираш какво имаш предвид под понятието "бой". И кой за последно и е хвърлял "бой" на мецата, че мецата да се плесне по темето и да изръмжи "разбрах"?
16 Юли 2009 10:08
И кой за последно и е хвърлял "бой" на мецата, че мецата да се плесне по темето и да изръмжи "разбрах"?

Въпросът е неправилно зададен...Защото КОЙ не бил Мецата през последните десетилетия? Първо беше Афганистан , после Източна Европа, след това и бившите савецки републики на свой ред наритаха рашата...Но големият проблем на мецата е, че колкото и бой да яде, пак опитва да не спазва правилата и да си проси нови шамари, също като Иванушка глупака от преказките.
16 Юли 2009 10:45
Никъде в статията не става дума, че руские товарищи не искат да се изтеглят след 2017 г. - крайната дата на договора. Напротив, Киев иска от тях да напуснат базата преди посочената крайна дата, т. е. всъщност Киев нарушава договора. Възможно е обаче да има и специална точка в него за предварително напускане при определени условия, например голяма сума към напускащия и др.
Иначе Муктада е прав - големите винаги ще намерят начин да се разберат и го правят; малките да му мислят.
Всъщност тая статия нищо интересно не казва, подозирам, че са я пуснали тук само за да ни гледат сеира.
16 Юли 2009 10:45
До 2017г. ислямизирана и изциганена Европа ще плаче на рашките да ги освобождава, така че надайте се новата база да е готова до 2016г.
16 Юли 2009 10:47
Пардон, не Муктада, а Мексикански вожд.
Вожде, извинявай, обърках се, нещо съм припрян.
16 Юли 2009 10:58
За мен Севастопол си е Рус.
16 Юли 2009 11:14
Маузер, чеченците успешно хвърлиха една гора бой на мецата, та се наложи да се изтегли барабар с цистерните. После оср@ха работата, но това е отделен въпрос.
Ако е истина заявлението, става дума за голяма наглост. Крим е в Украйна все пак, и руските корита ще трябва да си търсят друго пристанище.
ПП Относно авиацията на руснаците, спомням си диалога от "Смотаняци":
"До всички пилоти, внимание: талига на 12 часа. Повтарям, талига на 12 часа!"
16 Юли 2009 11:26
Така е - чеченците яко наритаха Русия. Все пак те са безстрашни воини - особено, когато нападат начално училище или театър.
*
Тука ме подсеща, че сега в Русия отбелязват 300 години от битката при Полтава. Украинският президент (не народ) реши че понеже един атаман от таме се сражавал на страната на шведите то всъщност е било народоосвободителна битка за украинците дето загубили същата и попаднали в тъмно робство.... Де'т се казва, чували сме някои да си приписват чуждите победи, ама е такива дето си приписват чужди загуби досега не бехме.
*
Впрочем статията тука верно не казва нищо и е предимно поле за изява на патологични случаи.
16 Юли 2009 11:35
Всеки от големите е ял/яде пердах някога и някъде... Хамериканците в Корея, Виетнам, сега Ирак, Афганистан (не е ясно, как ще свърши всичко това). Рашките в Афганистан, Чечня...

Което не значи, че ще престанат да интервенират извън територията си, когато интересите им го диктуват. А малките са или разменна монета, или жертва на тези акции. Едва ли скоро ще се променят нещата в това отношение.
16 Юли 2009 12:08
Въпросът е неправилно зададен...Защото КОЙ не бил Мецата през последните десетилетия? Първо беше Афганистан , после Източна Европа, след това и бившите савецки републики на свой ред наритаха рашата...Но големият проблем на мецата е, че колкото и бой да яде, пак опитва да не спазва правилата и да си проси нови шамари, също като Иванушка глупака от преказките.

Хъм, много интересна гледна точка. От твоите думи излиза че под понятието "бой за мецата" се включва всичко което ти отърва. Затова те попитах първоначално - какво е "бой" от който разбира мецата? По твоите думи излиза че това е:
1. Партизански конфликт, завършил с изтеглянето на руснаците при който средното съотношение на загубите (военни) е между 1/20 и 1/30 във вреда да муджахидините, въпреки че разходите на американците за издръжката на брадатите в абсолютно изражение бяха съизмерими с тези на руснаците за издръжка на контигента им. Да се има предвид че изоставения от руснаците марионетен режим на Наджибула, успява да издържи още 4 години (до 1992), като при това бива свален от радикално ислямистко движение - талибаните, които отнюд нямат нищо общо с чалмалиите с които се целиваше Збигнев Бжежински.
2. Източна Европа - явно тук не става дума за военни действия а за политически такива. Тоест говорим за "политически бой" С други думи за дървено желязо. Войната (боя) е продължение на политиката (говоренето), също както секса е продължение на свалката. Ако кажеш на някой "ще те пребия", това не означава че ще го пребиеш. Ако кажеш на някого/някоя "ще те чукам", това не означава че ще го/я чукаш.
Пояснявам бавно: Губенето на външнополитическо влияние от страна на Русия не е следствие от нейно военно поражение. Ако даден селски бабаит се напие, падне и вземе бордюр, разбитата му глава не е заслуга на неговите бивши подгъзници. По-скоро факта че бившите му подгъзници са станали такива на другия селски бабаит е следствие от разбитата морда на първия, не причина за нея.
3. За боя в бившите републики, пак не става ясно: къдя яде бой мецата? В Грузия? В Украйна? В Азербайджан? В Белорус? В Чечня? Къде е разквартируван грузинския окупационен корпус - на Черкизовскый рынок?
Понеже по всяка вероятност си прекрасна млада дама и не щудираш терминологията на ръкопашната схватка ще ти направя една подсказка: Ако аз издебна и обърша един тупаник на Майк Тайсън и той след това ме повреди лошо - кой кого е набил?
4. Да използваш Иванушка Глупака като пример за Русия е неподходящо за твоята теза - от приказките е известно че по принцип целото село се смее на селския идиот Иванушка, а накрая точно той убива чудовища, жени се за царски дъщери и прибира парите. Повече приказки на съветските народи е трябвало да четеш като малка, мдаа.
16 Юли 2009 12:13
Прецедентът с Косово е налице.До 10 години Крим ще е отново в състава на РФ, там където си му е исторически мястото.Ха познайте кой ще е следващия президент след сипаничавия от три пъти
16 Юли 2009 12:24
стройното изложение на тов. маузер показва, че савецкия саюз си е заминал след серия блестящи победи. от което следва, че е претърпял гръмко поражение без война. и понеже не са яли бой, по технически причини още не могат да разберат, какво всъщност се е случило. от което следват и непрестанните браунови движения в екс-савецкото пространство и периодичните заплахи да унищожат живота напланетата, щото не ги уважават достатъчно.
16 Юли 2009 12:30
Руският черноморски флот може да придобие някакво значение по-голямо от НУЛА,
САМО ако Руската Федерация се присъедини към останалите християнски държави в НАТО и ЕС.
Иначе остава като курортна база за дърти изкукуригали адмирали.
Нищо повече.
16 Юли 2009 12:32
Бира,
Колкото и да е странно, изложението ти до голяма степен отговаря на истината.
Лошото е, че вместо да бъдат утешени и подпомогнати да се примирят и да си гледат държавата, руснаците бяха усърдно натискани още по-надолу в помийната яма. Което помогна само за едно - възстановяване на руския национализъм на ново, далеч по-високо ниво.
Лошо ли е това, добро ли е - всеки преценява според собствената си гледна точка.
16 Юли 2009 12:39
[Великобритания сключи договор за Хонг- Конг, построи един прекрасен съвременен град, ] мда, аналогията е с Белфаст, уважаема. Ама явно не сте била скоро там да видите какъв прекрасен град от години строят ингилизите. И какъв празник е
[/Мецата разбира само от бой...]
Докато например Великобритания е друго нещо. Например да искат Русия да си промени конституцията, щото не им пасва на концепцията (спр. Литвиненко).
Иначе брат ми е прав. Дай им на "експертите" "компетентно" да разнищват най мощната военна машина в света (след Китайската) и да възхваляват младите бойци на НАТО, които от години наред само целят цивилни, самите себе си и карат военопленици да танцуват като Майкъл Джаксън.
16 Юли 2009 12:41
Товарищ Маузер, разбира се, бърка Русия с одеската орда СССР.
Одеският проект СССР се базираше на некакви одески мини със забавено действие, наречени республики.
Мините изгърмяха и одеският проект си замина.
За руския народ чисто одеския проект СССР беше загуба на милиони честни, почтени, работливи руснаци - православни християни.
Загуба на десетки руски гении, изгонени от одеситите, и стотици такива, избити от тях в лагерите.
Одесизмът сега се казва путинизъм.
16 Юли 2009 12:46
Ако Русия има стратегическо мислене а такова се появи при "ерата" Путин естествено че няма да се изтегли. Няма сила на земята която може да я помръдне от там. През 2010 на власт в Киев идва нова власт, ще има ново споразумение. Ако се случи крайно малко вероятното новата власт да не се съгласи, то Русия има прекалено много опции да изостри процесите в Украйна.
Русия не иска да се стига до сепаратизъм в Украйна. Хохлите мое да са всякъкви, но освен че в голямата си част са православни са и славяни. Ще бъде много жалко да се стига до чеченски сценарий или грузински.
Затова новата власт в Украйна трябва добре да прецени дали да продължава по конфронтационния път който следва сега Юшченко. Ако продължи рано или късно ще се стигне до кратък братоубийствен конфликт който за щастие ще приключи за 6 дни.
16 Юли 2009 12:48
Бира
Маузер, СССР загуби - на военно, политическо и икономическо ниво. Преди да оспориш военното поражение, замисли се - рашките не спряха разпадането на съюза със сила, а можеха да пробват (като Слобо). Не пратиха танковете в ГДР и другаде. Защото знаеха, че са загубили предварително.
Сократе,
руснаците бяха усърдно натискани още по-надолу в помийната яма.

Така е. Когато 50 години си живял в постоянен страх от някого, ти се иска да го видиш мъртъв, а не реформиран, обновен, модернизиран и т.н. good guy. Отмъщението е безсмислено, но сладко нещо.
16 Юли 2009 13:06
Мда, тя и финландската война приключи само за 4 месеца. Руско-японската и тя беше кратка.
16 Юли 2009 13:35
Предаването му на Китай мина като празник.

За сьжаление Бени и ингилизите само от бой разбират. От Хонк Конг се изметоха но от Фолкльнд, Кипьр и Гибралтар не ебават.
16 Юли 2009 13:36
Харесва ли се или не Русия, с нея не може да не се съобразяват другите големи. Може да е от страх пред атомните й ракети, от уважение към постиженията й, от омраза, няма значение. Който се е опитал да я завладее със сила, накрая се е опарил и е избягал с подвита опашка... макар и убивайкт милиони руснаци. Татари, французи, немци ... Добре е историята да не се забравя, за да не се повтарят старите грешки. Пък дори и само заради огромните й ресурси, с които разполага: човечеството има (и ще има) нужда от тях. Щото само с нефта и газа на арабелите и персите не става.
16 Юли 2009 14:05
....че савецкия саюз си е заминал след серия блестящи победи.

Съветския съюз си замина след като се самозадуши в собствените си лайна. Това е медицински факт. От което обаче по никакъв начин не следва че днешна Русия "яде бой от всички и иска още", каквото е твърдението на госпожицата. Първо защото не дефинира ясно въведенот от нея понятие "бой по Рашката", второ защото дори при нейните удобно широко отворени граници на понятието в крайна сметка се оказва че рашката хем яде бой, хем „биткаджиите” периодично изскимтяват жално-милно към „обер-биткаджията” че „битите руснаци пак ме набиха”. Лошото за тях е че на обер-биткаджията, смелостта му стига колкото да се изрепчи че лайната в които се задуши СССР са негова заслуга, ерго той е срал в гащите на Империята на Злото. Верно, да не си кривим душата - доста руснаци също са убедени че някой друг им е срал в гащите. Според мен обаче в горната част на вертикалата на властта в Русия тази теза се поддържа заради широките народни маси.
Що се отнася до попадението: „от което следват и непрестанните браунови движения в екс-савецкото пространство и периодичните заплахи да унищожат живота на планетата, щото не ги уважават достатъчно.” - ами така си е. Ако някога руснаците унищожат живота на планетата, това ще е заради липсата на уважение. Което обаче не означава че трябва да им се правят метани, кой къде ги срещне, но не означава и че трябва да им се туря пръст при всеки удобен случай. Още повече САЩ приключиха с вярването на бълнуванията на Збиг за Московска федерация още по времето на Клинтън. Все пак си мисля че склонността на руснаците да вадят ракети заради липса на уважение е по-безопасна от склонността на американците да изстрелват ракети заради липсата на петрол (и/или рейтинг).
Страйки, проекта „СССР” си беше обикновена нова империя изградена върху останките на старата. Всяка нова империя се строи върху кръвта на поданиците си и на враговете си. Разбира се СССР определено прекали, поради което си плати и просъществува сравнително кратко.
Динаине, войни се печелят и губят непрекъснато. Гледа се крайния резултат. Та по въпроса: чии са днес Курилите и Порт Артур и на колко километра от Петербург минава финландската граница. Пак казвам - това че си плеснал на някого шамар, не означава че си го набил, особено ако той после ти счупи зъбите и 2-3 ребра като бонус. Иначе си прав - на прощаване през 90-те руснаците можеха да счупят доста грънци но не го направиха. Доколкото съм чел, още по времето на Андропов им е било ясно че съревнованието със Запада е окончателно загубено и се е действало по вариант за минимизиране на щетите (вкл. прибиране на едни много пари от едни малко хора). Отделен е въпросът че източния блок беше с двойно по-малко население и на порядък по-слаба промишлена база от западния, така че едва ли някога можеше да бъде спечели.
В Заключение: Абе господа: Бира, Страйк ийгъл, Сократ и Динаин - ние с чадото дискутираме действията събиране и изваждане, вие сте ме награкали че още не сме прощудирали формулите на Виет. Това е матриал за друга дискусия.
16 Юли 2009 14:13
ми то не става само с бой бе, тов. маузер. савецкия саюз го доказа недвусмислено.

на чадото му требе и малко ласка... и музика... иначе ще ти мести паметника при тъщата...
16 Юли 2009 14:21
Гаспада, вие шо си мислите че през 1989 или 1991 е свършила неква Судена война. Нема такова нещо. Това беше просто един етап на вечната конфронтация на Русия със англосаксите. Битката продължава и ще се води до кат свят светува.
Все пак Русия запази 77% от територията на СССР и половината от населението.
Британската Империя запази 0.8% от територията и 10% от населението. И загуби безвъзвратно всичко останало. Това се случи на всички предишни империи.
Само Руската империя запази толкова много. И още нещо тя има всички шансове да си върне некои нещица.
Затова битката продължава. Щатите които през 1991 си мислеха че всичко свърши сега са в състояние на шок и ужас.
Русия ще заложи толкова мини под тях колкото е необходимо. Иран е красноречив пример. Ще затънат в Афганистан и Ирак и колкото по-късно се изтеглят толкова по тежки ще са последствията за тях.
В сътрудничество с новия икономически властелин Китай, Русия има всички шансове да играе централна роля в световния "heartland" Евразия.
Битката от 19 век суша срещу море сега се разгаря с нова сила.
16 Юли 2009 14:21
стратегическо мислене а такова се появи при "ерата" Путин
Благодарение на стратегическото "мислене" на крадливи наночекисти и техен крадлив нановожд Русия вече нема флот и авиация.
Ликвидирани бяха и силите със специално предназначение.
В последните месеци беше ликвидирана автомобилната промишленост.
Предстои ликвидацията на танковата промишленост.
ГЛОНАСС не работи.
Само милиция и бой.
При такава стратегия на китайците не им требва тактика.
16 Юли 2009 14:26
ПисАл съм го и пак ще го потретя: "белите ора ристиени" не требе да се кюскат, а требе да се борят заедно да оцелеят, ча стават се по-малко на Земята. Сега са има-нема 1/5, ама се съешват по-малко и се плодят и размножават неколко пъти по-бавно от чалмалиите (най-лудите, с бомбите), азиатците (китайци, индийци) и латиносите, дека сите се плодат като зайци, а "леб и кюмур на планетата - малко".

Като си говориш с един рашка или хамериканчо, горе-доле знаеш, що му минава през главата, та ако се напие и иска да те удари зад врата, имаш време да залегнеш. А ония другите - непредвидими..., а това е най-лошото, да не знаеш, откъде ще ти дойде балтията.

Та така.

Редактирано от - Mars Attack на 16/7/2009 г/ 14:28:59

16 Юли 2009 14:30
Benedicta
16.7.2009 г. 09:23:38
Мецата разбира само от бой...


Бени, би керифъл с Мецата
(снимка: натиснете тук)
16 Юли 2009 14:34
вечната конфронтация на Русия със англосаксите. Битката продължава и ще се води до кат свят светува.

ципа е учил история само от петрински...
16 Юли 2009 14:44
Bira
16.7.2009 г. 14:34:34

ципа е учил история само от петрински...

А ти па от чий цип си учил история?
16 Юли 2009 14:52
стига бе, я съм неук... не мое всички да караме више у факултето...
16 Юли 2009 15:19
Бирка, станал си небрежен!
Вчера един постинг го почна с главна буква!
Отдавам го на моментна слабост и разсейване и затова не ти направих веднага забележка.
Ама за в бъдеще бъди по-осторожен, моля те...
16 Юли 2009 15:27
а па според мене, Mars Attack право дума. имам в предвид за "белио човек"...
ама дорде 2 големи бели брата се кюскат, големио жълт инкасатор пресмята и се готви да бие по един по врато...
16 Юли 2009 15:49
Сравнението с Хонг Конг е бая измъчено. Крим е част от "Нова Русия", присъединена от Екатерина след турските войни в края на 18 в. А не е част от украинските земи. Даването на Крим на Украйна от Хрушчов за 300-годишнината на съединението на Украйна с Русия е било каприз с предполагаемо тогава нулево правно значение. Севастопол е най-удобното място за голяма морска база на "съветския" бряг (може би и в цяло Черно море). Югоизточния бряг на Крим е най-доброто място за курорти на "съветския" бряг. През ВСВ е имало и мост от Кавказ до Крим, сега разрушен, и пряка сухопътна връзка на Русия с полуострова.

Неприятни са ни конфликтите м/у Украйна и Русия, страдаме от газовия им спор, но от друга страна и печелим - ставаме руска врата за ЕС и Румъния в ущърб на Украйна. В момента Украйна води с/у нас "фериботна война" - варненския печат пише почти всеки ден. Ние загубихме трафика от Русия през Одеса и сега Русия се мъчи да развие пристанищата си в Кавказ при много по-трудни условия и по-големи разстояния от центъра.

Освен с Русия обаче трябва да сме добре и с Украйна, и с Грузия. И с Америка - една голяма морска натовска база много би ни подхождала да варди новите пътища на енергията и коприната.
16 Юли 2009 16:06
Аааа, НЕ!
ТоваришМаузер,
категорично не сте прав, ше да знайте!
Русия е страшно зле, много зле, ама направо отвратително безпросветно зле! Виктимно поведение има Русията!
И ни мъ карайте да конкретизирам кво разбирам в последното понятие,
щото ще ви сръчкам паметта за нящо, дет станА преди има-няма седмица.
Помните ли,
ТоварищМаузер,
че тогаз американския президент Барак Обама бе в Кремъл?
И помните ли на каква беднотия и инат се натъкна?
Путин - беден кат църковен мишок му предложи голо чайче от самовар, разпалван с войнишки ботуш...
... и категорично, ината му си инат, кегебейска издънка такава, не пощя да приеме от Обама помощ и да опраят нещата у Афгана...
И Обама гледаше туй отявлено самоубийствено поведение,
а от жал за руския народ челюстите му се стягаха
кат
мищците на Айс-Мен, правещ лицеви опори с припляскване,
а обамовите кунки се бяха преплели една в друга,
и се стискаха ли стискаха...
Е туй не е ли виктимно?
А?
Па после искали да ги гонят от Крим!
Шъ искат, ами!
Те тва си е изпросен "бой по Рашата"!



16 Юли 2009 16:09
Чичо Фичо,
туй с пътя на коприната,
да не е деликатен намек за пътя на наркотиците?!?


16 Юли 2009 16:17
Stupido,


Лошото е, че докато "жълтият нкасатор" ги бие "по врато", мургавият с чалмата ги такова изотзад !

Пангарът е двоен...
16 Юли 2009 16:19
Русия няма намерение да се изтегля от военноморската си база в украинския град Севастопол в Крим.

Украински град в Крим ?!
договор между двете страни Pусия и Украйна !?

Демек правят си договори и никой не пита хазаина на Крим.

Кримските Тюрки със сопи ще ги гонят и пак ще ги изгонят украинците и руснаците.
Натиснете тук
Ама за сега сънародниците ни ги изчакват да се доизбият помежду си руснаци и украинци...
... Има непоказани мнения ...
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД