:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 383
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
SOS

Дони и "Каналето" ще спасяват Младежкия

Дони, "Каналето", "НЛО" и Тодор Колев са сред участниците в благотворителния концерт в помощ на Младежкия театър, който ще се състои идния понеделник в зала 1 на НДК.

Средствата от инициативата ще бъдат дарени на актьорите от трупата за довършване на започнатия преди много лета строеж на старата сграда на театъра, намираща се на бул. "Дондуков".

В концерта ще участват и много родни музиканти, сред които Орлин Горанов, Камелия Тодорова, Стенли, Стефан Вълдобрев, съпругата на Дони - Нети, Теодосий Спасов, Янка Рупкина, "Б.Т.Р.", "P.I.F.", Ангел Заберски-син и др. На видеостена ще текат пожелания от известни личности, между които Георги Калоянчев, Светлин Русев, Георги Чапкънов, Елена Йончева, Маргарита Михнева, Александър Морфов и др.

Основната роля е поверена на актьорите от трупата, предвождани от своя директор Георги Кадурин. На сцената на НДК Николай Бинев, Стефан Мавродиев, Малин Кръстев, Мариана Миланова и останалите от трупата ще изпълнят откъс от спектакъла "Йестърдей".

На 21 февруари пък известни наши художници по инициатива на Светлин Русев ще направят благотворителен хепънинг със свои творби в руините на сградата на "Дондуков".
420
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД