:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 327
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Прелет над печата

Глад и пауперизъм

Безработица и пауперизъм, джобна и хладилникова пустота свирепстват заради глобалната криза и локалните криминални схеми. Борещи се с тежкото наследство гербери съхнат и вехнат, отровени на троекоалиционна почва.

От печата разбираме, че и тия, дето ги мислим, че са се накрали и наяли, всъщност не са - петимни били за още!

"БСП е гладна за бъдеще", обяснява "Земя" - гладът бил "болезнен". В "Труд" (цитиращ glasove.com) кавалерът на социалноотговорната мисъл проф. Андрей Пантев пък призовава другарите си от столетницата да се обявят за "партия на бедните".

Не само бедни, но и бездомни се оказали сини опозиционери. В бившата синя крепост Пловдив "Седесари вдигат палатков лагер", пише "Труд". Без твърд покрив над главата седесариатът ще заседава на плочките пред общината. Този "град на истината", познат от романтичния период на българската демокрацията, се разпъва на мегдана, защото досегашния седесарски дом бил реституиран, а кметът не изпълнил обещанието си да намери нова квартира за прегладнелите от опозиционен живот сини активисти.

А културният министър ще нахрани гражданите на Кърджали с духовна храна - "Вежди Рашидов черпи кърджалийци с театър, информира "Труд". На културната кърджалийска софра Рашидов ще сервира дори себе си: "В салона ще бъде и самият министър на културата", уверява "Труд", за радост на гладните за зрелища кърджалийци.

Царя пък - този бедняк милионер, вече не знаем как да го квалифицираме - ние го мислим за богат на дървесина, той обаче твърди, че е богат духом и се "отвращава от израза консумация на властта" (пред израелски медии наскоро). Сега пък, отдаден на постконсумативно отвращение, "Симеон съди властта за спряната сеч в Боровец", свидетелства "24 часа". Пропуснати ползи и оскърбено царско достойнство го подтикнали да защити себе си и гордите върхове под негово владение.

За да е и Царя - сит, и гората - негова си.
1
1053
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД