:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 325
Страници 18,309
За един ден 1,302,066

СКИЦНИК

Кристофър Лий
Легендарният актьор Кристофър Лий

стана рицар на Британската империя, съобщи агенция Франс прес. Тържествената церемония, която ръководи принц Чарлз бе в петък в Бъкингамския дворец. Званието бе присъдено на 87-годишния актьор за принос в развитието на световното кино. За своята 60-годишна кариера Кристофър Лий се е снимал в повече от 260 филма. Най-голяма слава обаче му носят ролите на злодеи. Получава известност с граф Дракула в поредица от филми на ужасите. Други известни негови роли са на лорд Съмърайл в "Плетеният човек" и Франциско Скараманга в "Човекът със златния пищов". Играе и в трилогията "Властелинът на пръстените", във втори и трети епизод на "Междузвездни войни" и в "Чарли и шоколадената фабрика".



Актьорът Колин Фарел се сдоби със син

Американският актьор Колин Фарел стана татко, съобщава американското списание "Пийпъл". Момченцето се родило още на 7 октомври в Лос Анджелис, но новината бе разпространена едва сега. Майка на детето е актрисата Алисия Бачледа. Колин Фарел е ирландец по произход. Световна слава спечелва с участието си в няколко големи холивудски продукции: "Александър Велики", "Фермата", Телефонна кабина", SWAT и други.
540
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД