:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 218
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Хороскоп на 2011 година

***
Тъй като врачките, политолозите и гледачките вече ни осведомиха катво има да става през настоящата 2010 години, нека да видим какво ни очаква и през предстоящата 2011-а.

И така, в лето Господне 2011-о България ще привлече още повече чужди инвеститори, които ще изнасят зад граница по 4 милиарда левчета на месец. Г-жа Цецка ще конфискува окрадените от Пирински държавни кламери и така ще сложи край на корупцията из най-висшите етажи на властта. Барозу вече няма да ни спира европарите, а само няма да ни ги дава. Освен крокодилите формалният ни вътрешен министър Цветанов ще арестува и алигаторите, и то в комплект със сметките им на Каймановите острови. Цветанов ще ги хваща, съдиите ще ги пускат. А ако някой все пак хартиса зад решетките, него пък ще го помилва Първанката - както например стана с бандита Цветелин Кънчев, жежкия любимец на всички западняшки посолства. От само себе си се разбира, че през 2011-а няма да избираме нов президент, понеже него ще си го изберат западните амбасадори.

В изпълнение на мъжката си дума всемогъщият мегапремиер Бойко Борисов, покорнейшият крепостник на мародерчетата от ЧЕЗ, ЕВН и Е.ОН, ще увеличи необлагаемия минимум от 800 на 1600 лв. и ще проведе референдум сред турския аскер в кюрдските земи дали може да провежда референдуми в Bulgaristan. В името на националните интереси банката на стрина Цветелина ще спечели минимум всички държавни поръчки. Феодалните старци от БАН ще бъдат откомандировани за общественополезен труд в осиротялото Гуантанамо, където ще наизустяват финансовите откровения на вицопремиера Дянков и нотариално заверените премъдрости на Фидосова.

С Божията помощ здравният министър Божо ще си гласува единодушно закон, с който ще забрани на болните да боледуват. Икономисаните по този начин средства ще се изливат директно в гърлата на четирите частни здравни каси със задграничен произход. Земеделският министър Миро ще принуди со кротце со благо селските бабички да обработват изоставените си ниви, така щото и на ромските херувимчета да се гарантира реколта за прибиране и осребряване. Партиите вече няма да купуват гласове, а само ще ги продават. Покрай евроатлантическата ни ОРИЕНТация министърът на войничките ни в ОРИЕНТА Николайчо ще произведе софийската улица "Майор Томсън" в чин полковник. Пак същият хранен човек на осъждания във Франция и Унгария мошеник от планетарен мащаб Сорос ще подари нови милиарди на североатлантическия военнопромишлен комплекс, изкупувайки негодни и за скрап самолети, бетеери, фрегати и корвети. Опелата на пристигащите от Ориента ковчези ще се рецитират от македоноодринския митрополит Сатанаил ООД. Всичко това, естествено, ще доведе до още по-голям бум на благотворителността - вместо по една лъжица чорбица на 1000 сиромаси годишно националноотговорният бизнес ще раздава по цял черпак на 100 хил. души.

През цялата 2011 г. изпусталелите криминални хроники ще регистрират едно-единствено похищение - "Отвличането от сарая" на Доган, всеизвестен състезател по художествена гимнастика с обръчи от фирми. Нотките на мюзикъла ще са изписани напълно четливо от някой си Моцарт. Заради това му културно постижение министър маестро Рашидов ще бъде възнаграден с малка пластика от маестро Чапкънов.

И като види и тоя напредък на Bulgaristan, Брюксел хептен ще се слиса. И одма ще се втурне да ни догонва. Той ще ни гони, ние ще бягаме, той ще ни гони, ние ще го напускаме. Ама вие, братя и сестри, хич не плачете за брюкселските чиновници. Ако Евросъюзът наистина беше нещо добро за европейските народи, Уолстрийт и Ситито отдавна да са му клъцнали гръцмуля!
4
20367
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
4
 Видими 
12 Януари 2010 01:28
Вие всичко разбирате,
но за нашия труд не подозирате -
как се потим, как се мъчиме здравата...
И не за парите, и не за славата!
12 Януари 2010 09:24
Свежо
финансовите откровения на вицопремиера Дянков
12 Януари 2010 13:26
12 Януари 2010 14:28
на мене пак много ми хареса риконтрата
прекрасна е и даже смешна ***

Редактирано от - sybil на 12/1/2010 г/ 16:51:30

Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД