:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 175
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
НА ВИСОКО РАВНИЩЕ

Жени Живкова събра парламента на ревю

Президентшата Зорка Първанова и премиершата Маргарита гледаха от първия ред
Снимки: Борислав Николов
И тази година ревюто на Жени Живкова се превърна в среща на политици, дипломати, бизнесмени и артисти. Дефилето бе в зала 3 на НДК миналата вечер.

В почивния за парламента ден много депутати се отзоваха на поканата на дизайнерката, която е и народен представител от Коалиция за България. Силно присъствие имаше нейната парламентарна група начело с Ирина Бокова. И царското движение беше на линия - Весела Драганова се появи, както винаги, с шарен тоалет от рисувана коприна, а Любка Качакова изглеждаше жална с костюм в черно. Най-чаровната дама от НДСВ - Юлияна Дончева, беше пременена в бордо. Освен колежка на Жени в парламента тя е близка на дизайнерката от времето, когато отразяваше модните и светски събития по телевизията.

Единствено от ОДС не бе забелязан никой. Синята идея носеше само Нона Йотова, която изненадващо се появи в компанията на Илияна Йотова, шеф на пресцентъра на БСП.

Преди да угаснат светлините, в залата влезе съпругата на президента - Зорка Първанова. За дебютната си поява на модно събитие тя бе избрала ефектен костюм в черно и лилаво. През няколко места на първия ред до президентшата се настани премиершата Маргарита, също много стилна. До нея пък седеше руският посланик Владимир Титов, един от най-редовните гости на ревютата на Жени Живкова. Събитието не пропусна и Иван Славков, който, както винаги, пристигна със закъснение, но с огромен букет цветя. В публиката бяха забелязани още режисьорът Нидал Алгафари и зам.-министърът на земеделието и горите Меглена Плугчиева.

През входа на зала 3 минаха и няколко чифта генералски пагони. Най-напред влезе Бриго Аспарухов, след него - Бойко Борисов. Последният неотдавна се сдоби с календар и автограф от манекенката Наталия Гуркова, а миналата вечер му се удаде възможност да огледа колежките й отблизо. А на подиума най-ослепителна бе Евгения Калканджиева, рекламното лице на Жени Живкова. Другото лице на модна къща "Жени стил" - бившата гимнастичка Мария Петрова, този път не дефилира, а изгледа ревюто от публиката. На подиума бе сестра й Костадинка, която е манекенка на "Визаж". В ревюто участва и 6-годишната Андреа, дъщеря на дизайнерката и лице на новата й колекция.

Жени Живкова, която през юни м. г. бе избрана за народен представител, не загърби професията на моден дизайнер. Това е второто й ревю, откакто тя стана депутат.

За колекцията на Жени Живкова четете в съботния брой на в. "Сега".
 
Ослепителната Жени Калканджиева с един от най-сексапилните тоалети на Жени Живкова.
 
Генералите Бойко Борисов (вляво) и Бриго Аспарухов за първи път се срещнаха на ревю.
3
6595
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
3
 Видими 
06 Март 2002 04:20
az edno sam razbral ,na komuniagite decata sa vse mnogo kadarni i daroviti ,edno ot tiah ne stana zidar mazach ili elementaren vishist.Vsichkite sa malki geniiii na dobri slujbi po varhovete na darjavata ,deputati bankeri i modelieri .
AMI SEDEFCHOVA KATO E DIVNA SELIANKA DA HODI DA SE OBLICHA PRI JENI GOLIAM KEF
06 Март 2002 09:35
Много хубави цици има тая Жени..
06 Март 2002 12:25
Коя по-точно?
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД