:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 438,770,686
Активни 254
Страници 18,309
За един ден 1,302,066
Реконтра

Несебър ще ни вкара в НАТО

Старият разведчик Путин с един удар просна в нокдаун цялото НАТО барабар с всичките му кандидат-членове. Като прати хабер на кмета на Несебър, че бил искал да си построи там, в нашата черноморска перла, резиденция...

Факт, който хвърли светлина върху секретната мисия на още по-стария разведчик Примаков, който пък пристигна у нас уж да си представя новата книга.

Мигом след Путиновото прошение 15 свръхтайни депеши от 15 посолства и мисии у нас хвръкнаха към 15 страни-членки на алианса:

"Строго секретно! Наше доверено лице от общинската управа на българския черноморски градец Несебър (следва кратка историческа и географска справка) ни уведоми, че кметът на града е получил запитване от руския президент дали не биха му отпуснали терен за строеж на резиденция. Нашето мнение е, че тази инициатива представлява голяма опасност за целия Северноатлантически пакт по няколко причини.

Първо. Град Несебър се пада почти по средата на Българското Черноморие, което означава, че президентът Путин и съответно неговите служби ще контролират всички морски и въздушни посоки както на север, където е Румъния (следва кратка историческа и географска справка), кандидатка за нашия съюз, така и на юг, където е Турция, която отдавна членува в нашите бойни редици.

Второ. Построяването на резиденция предполага в нея да има и резидент, който няма да бъде само управител на резиденцията, я, но и резидент на руското разузнаване в района.

Затова предлагаме следните мерки за осуетяване на замислената операция:

Мярка А. Ако се окаже, че кметът на Несебър е склонен да отстъпи пред Путиновия натиск, да се пристъпи към предизвикване на предсрочната му оставка (на кмета, не на Путин). Като повод може да се използва недоволството от безработицата в града, забавянето на връщането на земите покрай курорта Слънчев бряг (следва историческа и географска справка) или намаляването на рибата в прилежащите към града териториални води.

Мярка Б. Ако горната акция излезе неуспешна, една от нашите страни-членки (следва историческа и географска справка) да изяви териториални претенции към града, който е бил нейна колония преди около три хиляди години под името Месемврия.

Мярка В. Крайна. Към Република България да бъде отправена покана за членство при нас още сега, далеч преди срещата в Прага. По този начин ще изпреварим събитията, тъй като руският президент няма да има куража да иска резиденция и резидент в наша страна. Очакваме вашето решение."

Подпис: не се чете.
8
394
Дай мнение по статията
СЕГА Форум - Мнения: 
8
 Видими 
06 Март 2002 07:14
BAVO na Rusnacite----da ebat mikata na vsichki NATOvci!!!!!!!!!!!1
06 Март 2002 12:17
Парафирам сагаевата реконтра!


Подпиз: Our Sexcellence Наше Тъпоумие Министърът на Кривосъдието
06 Март 2002 14:25
Da se ebe mamkata na vsi4ki NATOvtsi.
06 Март 2002 14:31
http://forum.skycode.com/img/2gunsfiring_v1.gif NATO e svetovna teroristi4na organizacija i njama rabota v Bulgarija, kakto i Bulgarija njama rabota v NATO
06 Март 2002 14:36
NATO jebem ti mami4ko fa6isti4ko
06 Март 2002 14:41
rusnatsite da ebat mamata na NATO
06 Март 2002 16:54
И Сагаев си го бива! Изобретателен е! Да живей!
06 Март 2002 17:58
Ако Несебър стане и резиденция на Путин, то това ще е добре дошло за НАТО,май?! Приближаването на НАТО към Русия ще се съкрати и облекчи!!! И,то-
ку виж, Несебър станал "втори Берлин"- с всичките му там ЧЕКПОИНТИ, /п/рези-
дентури , наши и ваши шпиони и т.н.. А може и СТЕНА да му хрумне на някой да
издигне!!! И Русия ще спечели- по добре за нея е НАТО да е на българската гра-
ница, отколкото на руската, нали?! У-р-аа, СНЕСКPOINT "Bulgaria" !!!.......
Дай мнение по статията
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД