:: Разглеждате вестника като анонимен.
Потребител:
Парола:
Запомни моята идентификация
Регистрация | Забравена парола
Чува се само гласът на енергийните дружества, допълни омбудсманът
Манолова даде петдневен ултиматум на работодателите да предвижат проекта
От ВМРО и „Атака” обявиха, че няма да подкрепят ГЕРБ и ще гласуват против предложението
Платформата протестира срещу бъдещия закон за авторското право в онлайн средата
Корнелия Нинова споделяла идеите на Джоузеф Стиглиц
Дванайсет момчета може да прекарат месеци блокирани в пещера в Тайланд (видео)
СТАТИСТИКИ
Общо 439,688,612
Активни 317
Страници 7,230
За един ден 1,302,066
Познаваме отлично съперника, смята треньорът Абрамчик

Чиликов сменя Кушев в състава на "Левски"

Шампионите с трима нападатели за мача в Дупница
Три промени в сравнение с мача със "Спартак" (Вн) ще направи старши треньорът на "Левски" Рюдигер Абрамчик за гостуването на "Марек" утре. Вместо Мартин Кушев като титуляр ще излезе таранът Георги Чиликов, а Бренд Рахим ще бъде заменен от Станислав Ангелов в халфовата линия.

Германецът остана много доволен от изявите на Чиликов в последните срещи и ще го пусне вместо привлечения от "Славия" Кушев. Бургазлията не пропуска да се разпише в последните 5 мача на шампионите и си извоюва статута на "златна резерва". В Дупница обаче се очаква той да бъде титуляр.

Така срещу "Марек" шампионите ще излязат с трима нападатели. Освен Кушев в състава ще бъдат още унгарецът Ищван Ференци и сърбинът Миодраг Пантелич. Последният ще действа зад двамата, като ще бъде подпомаган активно от Петер Кабат. В халфовата линия на шампионите титуляри ще бъдат още Константин Головской, Станислав Генчев и Станислав Ангелов, който вече е възстановен от травмата си. Заради нея дошлият от ЦСКА футболист пропусна двубоя със "Спартак". В защита отново ще действат Станимир Стоилов, Бисер Иванов и Елин Топузаков, а на вратата ще бъде Димитър Иванков.

"Познаваме добре играта на "Марек", тъй като помощникът ми Георги Тодоров ги гледа и е наясно със силните им страни - разкри Рюдигер Абрамчик. - Разбрах, че в Дупница се играе трудно, но смятам, че съперникът ни трябва да се притеснява, а не ние."

Единствено халфът Константин Головской виси с картони и ако бъде наказан в Дупница, пропуска следващите два мача на "Левски". "Всеки мач е еднакво важен за нас, така че нямаме право да се пестим", коментираха от Герена.
681
Всички права запазени. Възпроизвеждането на цели или части от текста или изображенията става след изрично писмено разрешение на СЕГА АД